Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj děvčata ![]()
Už to u některé z vás vypadá na listopadové mimčo?
Poslední MS u mě proběhla 8.2. a čtyři testíky pozitivní, takže cca 4 tt, pokud tedy dobře počítám ![]()
Ahoj Dendulko, já měla poslední MS 27.1., podle mých výpočtů to vypadá tak cca na 3. lisopadu, teď cca 6 týden
Zárodeček jsem viděla minulý pátek na UZ - měl 1,1 mm
To jsem ráda, že už někdo odstartoval listopad, aspoň si můžem vyměňovat zkušenosti. Kolem mne jsou samé „starší“ těhulky (duben, červen atd.)
Ahoj Domi ![]()
No mě termín vychází přibližně na půlku listopadu, ale u doktora jsem ještě nebyla, včera jsem tam volala a že mám přijít až 17.3, takže i UTZ mě čeká ten týden, už se těším.
Druhou čárku jsem objevila už ve čtvrtek, a to se mi zdá právě nějak brzy.
A co příznaky, máš nějaké?
![]()
Ahoj holky,
u mě to vypadá na cca 3. týden, termín mi vychází na 9.11., u dr jsem zatím nebyla ![]()
Ahoj Mayo ![]()
To je super že nás je víc ![]()
U mě jsou ty 4 týdny podle poslední MS, ale jinak vím, že stáří toho drobečka jsou také 3 týdny…
Musela jsem otěhotnět týden po MS ![]()
Ahoj, téda, nás se tu najednou vyrojilo ![]()
Příznaky nějaké mám: chodím často čůrat, od minulého týdne mě bolí prsa (uzliny při obvodu), mám citlivé bradavky (nepříjemné), občas mi bývá špatně z hladu…
Ted jsem na neschopence - ze zacatku jsem spinila a kravacela. Myslela jsem, že je to normální MS (jen o 3 dny dřív), přestala jsem tedy užívat utrogestan, který jsem měla na podporu žlutého tělíska v druhé fázi cyklu a čekala na MS. Jenže 2 dny to bylo takové nijaké (spíš silnější špinění) a pak nějaká vyšší moc (fakt) mi nakukala, ať si udělám test (dva dny před tím byl negat). Tak jsem jej ve čtvrtek udělala a cca za 5 minut tam byla mikroskopická druhá čárka! Volala jsem hned doktorovi, ale ten měl dovolenou, tak mě sestra hned pozvala na krev. Říkala ale, že to nic nebude, že je ještě stejně brzo (28.DC). Odpoledne už mi volala, že hladina hCG je 60, takže jo i ne (nicméně pro jistotu jsem ten utrogestan začla znovu brát). Víkend byl všelijaký, dokonce TT vyšel negativně, tak jsem se smířila s tím, že z toho nic nebude. V pondělí jsem šla na krev, protože jsem to od sestřičky měla nakázáno. No a bylo tam už 360! A o tři dny později 2000 a malinká tečka v gestačním váčku ![]()
Jéjda, nějak jsem se rozepsala - omlouvám se…
Domi
Domi a jak dlouho jsi se pokoušela o mimi?
A je to tvoje první? ![]()
Mě právě vyšel test pozitivní už 24DC. Moje máma je z dvojčat, tak pořád přemýšlím, jestli tam nejsou dvě
, když je Hcg u dvojčat vyšší. Ale asi ne…
Ach jo, to se dozvím až na UTZ…
Mě je jinak dobře, jen ty prsa pěkně bolej ![]()
Ahojte
podle PM mam termin 11.11.2006
Zatim je me jenom mdle, a mam strasny hlad…sezrala bych i kone, a jsem unavena.....
Vcera jsem byla na krev vysledky jeste nejsou, mam volat za hodku
I kdyz pri Honzikovi nemam cas se moc sledovat
Katka
Dendulko,
nám se to „podařilo“ druhý měsíc, co jsme se snažili. Po pravdě řečeno jsem to tak brzy nečekala, protože mám ty problémy se žl.tělískem a myslela jsem, že to bude problém… Však taky ale ještě není nic vyhrané… Kromě mojí maminky a sestry o tom ještě nikdo neví (teda šéfka v práci jo, protože ona čeká mimi v červnu a myslela, že na mne přehodí své povinnosti…) No a bude to naše první miminko
Manželovým rodičům to řeknem asi o víkendu. A co Ty? Taky poprvé? A jak dlouho jste se snažili?
Domi
Ahoj, já příznaky kromě hladu žádné, prsa myslím moc neporostou, pořád ještě kojím roční adélku ![]()
maya
Ahoj Ka-tko ![]()
Hlad mám taky pořád, ale snažím se trochu krotit, protože bych byla jako sud a nechci v prvních třech měsících nabrat na sebe víc než kilčo, ale jak se znám… ![]()
Domi, moje to je už třetí ![]()
Je mi 27, takže jsem toho stihla asi dost, mám osmiletého syna Štěpána a mladší Tomáš jde v září do školy. Ach jo, toto letí ![]()
V lednu jsem vy:,–(ila HA, proběhla jedna MS (to jsme se ještě chránili), no a teď už jsem to nedostala. mám totiž problémy s děložním čípkem, tak jsme do toho praštili, původně jsem chtěla třetí až z hódně dlouho, ale doktor mi doporučil něco jiného ![]()
Dneska přijde moje babička, tak jí to chceme říct,ale myslím, že to zrovna pozitivně nepřijme ![]()
Zdravím těhulky. Téda, to už je listopad2006?
Já jsem ze srpna a přijde mi to chvilka
Tak všem přeju hodně zdraví pro maminky i miminka a pevné nervy v práci i při obtížích zejména žaludečních.
Kdybyste potřebovaly poradit, naše diskuze je vám otevřená ![]()
GRATULUJI VŠEM!!!
Dendulko,
a ze se v cechach nerodi deti:-)))
Odkud jsi?
Mayo, teda to je asi zahul jeste kojit.......mala uz chodi? Neboli te bricho kdyz ji zvedas?
Jo, mam jeden priznak desne me boli zada
Ahoj Katko,
malá začíná chodit, buď za ruce nebo před sebou šoupe židli (chytrá, ušetřili jsme za odrážedlo
). Břicho mě nebolí když jí zvedám, a doufám že ani nebude a že jí budu moct chovat a muchlovat i dál, je hodně mazlicí a špatně by to snášela. A já taky ![]()
maya
Ahoj holky,
tak koukám, že jsem tady jediná bezdětná
No aspoň od Vás můžu čerpat zkušenosti. Nejmladší už taky nejsem - je mi 28. S manželem se známe už víc jak 8 let (celou tu dobu jsme spolu, takže snad víme, co od sebe čekat) a brali jsme se vloni posledního dubna. Říkali jsme si, že není kam spěchat a byli jsme dohodnutí, že po návratu ze svatební cesty se už nebudeme ničemu bránit
A stalo se ![]()
Takže přeji nám všem pohodové těhotenství bez nějakých problémů.
Domi