Poradna duly
Jana Čurdová
Tak kluci mi někdy i pomůžou, ale to je jednou za uherák a to většinou, když je u toho nepotřebuju, např. u vaření, ale aby si uklízeli věci po sobě to ne
, ale jinak jsou to zlatíčka ![]()
Ale já jsem to nemyslela tak, že bych dítě zapřáhla, jen co se postaví na nohy
Spíš mám na mysli to, že holčičky kolikrát samy od sebe se motají v kuchyni že mamince s něčím pomůžou. No u sebe si na to moc nepamatuju
- já byla totiž vždycky spíš kluk…, ale sestřenka se učila vařit snad od deseti let, protože ji to fakt bavilo.
Tak to je fajn. ja si to pamatuju.......kdyz mi bylo 11 nasi zacali stavet dum.....a vtedy se firmy moc nevedli, takze tatka s pomoci rodiny stavel. a my jako deti sme taky pomahali.....i kdyz jsem jenom musela na nakup, a pak pomahat v kuchyni, doted me to stve. kamaradky se hrali a ja makala:-(((
A to nechci svym detem udelat
Katka
Ahoj holčiny,
jen tak potichoučku nakukuju z květňátek 2006 a mám radost, že zase přibyl další měsíc.
Je to krásné pozorovat, jak se ty měsíce jeden za druhým plní novými těhulkami!
Přejeme vám všem krásné a bezproblémové těhotenství a hezoučký zdravý miminka.
Milli + Matýsek
Ahoj holky!
Já nakukuju z červenčátek 2006. Všem vám moc gratuluji a přeji jen samou pohodu a krásné zdravé miminka.
Lucka + Darek
TEda holky ,koukám,že ráno jste brebentili o 106
a teď tu nikdo není.....
asi jste s prckama venku,když tam krásně svítí slunéčko..... ![]()
My taky razíme...... ![]()
Holčenky napište mi ještě jak poznáte kdo je zrovna On-line,tedy přihlášenej a ským se teda dá pokecat...... ![]()
jestli to poznat jde…???? ![]()
Ediku, my byli venku a ted varim
Kouknes se tak, ze si kliknes na hlavni stranku emimina a pak mysi pojedes az dolu, na prave strane pak uvidis…
Katka
Koukám, že se nějak míjíme ![]()
Kluci šli bobovat, tak jsem si na 2 hodky lehla…
Asi nějaká únava, nebo co ![]()
Jdu taky něco dělat, tak zatím pa pa pa ![]()
ahoj, tak fakt se tu nejdřív musím rozkoukat… to je tolik novinek, nejdřív jsem myslela, že tu ještě listopaďátka žádný nejsou a už jsem Vás našla. Takže podle poslední MS termín 8.11. tak snad bude všechno v pohodě. Už jsem nedočkavě byla i u Dr., takže samozřejmě ještě není nic moc vidět (zatím 6mm), víc se dozvím za 14 dní, ale jsem ráda, že je tam kde by měl být. Hodně mě bolelo břicho, tak jsem měla strach, aby nešlo o mimoděl., tak jeden kámen ze srdce ubyl. Snad budou postupně ubývat další. Tak nám všem držím palečky. A brzy nanapsanou ![]()
Teda holky, kde všechny jste?
![]()
seřadila jsem seznámek ![]()
KACULA - TP 1. 11.
DOMI - TP 3. 11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11.
EDIK - TP 10. 11.
KA-TKA - TP 11. 11.
DENDULKA - TP 15. 11.
Doufám, že je to tak správně ![]()
Jéje, já mám termín zatím jako poslední ![]()
Ahoj těhulinky.....
já dneska nestíhám…užívala jsem si slunce…mimo jiné!
Ale nakukuji, zítra určitě písnu víc. Jinak PRVNÍ místo v seznamu…hmmm, takže zahájení necháváte na mě…uvidíme!!!
Vítám Milku a těším se na další těhulky, myslím, že nárůst teprv bude:-)
Zak hezký večer!!!
ahojky
no vás tady teda už je:o)))))) já se možná ale jen možná taky přidám...... holt se snažíme. takže za tejden (necelej ) se sem přiřítím a buď tady s váma už zůstanu, nebo si holt počkám na prosinec 2006:o) jinak ted jsem 24 den v cyklu… joooo holt ráno jsem to nevydržela a testovala a nic:o))) se dalo očekávat, jelikož první těhu s Michalem jsem měla 40 HCG a to až 4. den po vynechání MS a rostla tak neskutečně líně (o dva dny byla 60 … byla jsem v bedlivém sledování doktorů, protože jsem 2× skončila na pohotovosti se strašnýma křečama v břiše) jo holt si mysleli že je to mimoděožní - podle pomalu rostoucí HCG a až 9 dní po vynechání MS se náš zázrak konečně nechal objevit ultrazvukem a bylo diagnostikováno děložní těhu:o)))))
tak doufám, že mi bude potěšením tu s váma klábosit
pápá
Ahoj holky těhulky!!!!
můžu se taky přidat??? Podle mých výpočtů mám termín 7.11.
Je to moje druhé těhhu doma máme už skoro tříletého roštáka:-))
K doktorovi jsem objednaná na 20.3. už se nemůžu dočkat až tam toho drobečka uvidím.
Anni