Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Katko,
já se taky budím docela brzy a to ani nemusím mít žádného teroristu doma. Normálně jsem byla schopná spát třeba do osmi, do devíti hodin, ale co jsem teď na neschopence, tak se budím před šestou a už neusnu… Buď je to tím těhotenstvím nebo tím, že mám čas si zdřímnout i přes den a pak už jsem vyspaná…
Domi
Ahoj Katko ![]()
Tak to tě obdivuju, že to vydržíš. To jsem si říkala poprvé i podruhé, že si nechám překvápko, a jen jsem na UTZ vlezla… ![]()
Koukám to budeš mít dětičky pěkně věkově u sebe
, moji kluci jsou o 2,5 roku a můžu ti říct, že mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě, když se začnou rubat a ječet ![]()
To mám nervy na pochodu, zrovna včera jsem po nich skočila, někdy se to prostě nedá… ale zase na druhou stranu za chvíli jsou v pohodě, já taky a ráno mi vlezou do postele a už se mazlej
Samozřejmě když spinkají, to je na ně ták krásnej pohled ![]()
Ale to je asi normální, sourozence nemám, tak to nemůžu posoudit ![]()
Jsem se nějak rozepsala ![]()
Jojo, to bude u dětí asi normální. Když jsem byla malá, tak mi maminka taky říkala, že jsem byla nejhodnější zrovna když jsem spala
![]()
Ahojky všechny nové těhulinky,
jen jsem k Vám nakoukla a zjistila jsem jak už je „u Vás“ živo. Já patřím do říjňátek 2006, takže to co vy teď prožíváte mám čerstvě za sebou.
Přeju Vám, aby všechno proběhlo v pořádku, abyste si tyto krásné první okamžiky pořádně užily a aby v listopadu byl v porodnicích pěkný frmol!
Opatrujte se!
pa Soňa
Ahojky,
moje malá neteroristka zatim chrupká, ale asi se každou chvíli vzbudí!
Jinak my si to nenechali říct u prvního těhu a u druhého také ne. I když já bych tedy chtěla, ale pro manžela by pak prý porod byl nuda (teda to nechápu, to u mě nehrozí) ![]()
Takže jsem myslela, že bych si to nechala říct a nikomu o tom neřekla, jenže protože jsem ukecaná, tak bych to nevydržela. Takže NIC. Ale stejně nám je to jedno, hlavně, aby bylo tak pohodové jako ta první.......a zdravé.......
Taky u vás svítí sluníčko ???????????
To má hned člověk lepší náladu.....Tak zatim páčko všem těhulinkám!!!
Ahojky Holky..... ![]()
Nám taky krásně svítí sluníčko…je to takové jarní,ale jen za oknem,venku je -6 stupňů...... ![]()
Jinak já u prvního nic vědět nechtěla ale manža hrozně.....ale naštěstí ani na jednom UTZ nic nebylo vidět tak musel počkat do porodu...... ![]()
Teď si to asi dáme říct,maža chce,pokud to bude vidět…
ale necháme si to pro sebe,neřekneme to ani cácorce ta by to vyklevetila..... ![]()
Taky kvůli výbavičce,sice nic moc dokupovat nechci ale z porodnice bych si toho případného klučíka chtěla odnést pokud možno v modrém…i když my byli přesvědčený o klukovi už při prvním......tak chodila převážně v modrém i ona....... ![]()
Jinak holčiny......i když máme prázdniny tak dneska na desátou musíme do práce tak na 2-3 hodinky.......tak cácorka už se těší,doufám,že bude hodná a všechno co potřebuju s ní udělám.....odpoledne juknu… ![]()
Co ja bych dala za 12 hodin spanku v kuse......
Ale na prte se tesime oba s manzou......
U prvniho jsem mela vzdy pocit, ze to bude holka, a kdyz mi v 16tt rekli, ze to je kluk, pobrecela jsem si, ale pak jsem se na Honzika moc tesila.....
ted uz je mi to jedno, hlavne at je zdrave
Katka
Já si vždycky přála holčičku, u staršího mi řekli v 8. měsíci, že je to kluk, když se narodil, vážil 4,5kg a 52 cm, takže kluk jako buk. A u mladšího mi to řekli na 20 tt, malinko jsem byla zklamaná, ale to rychle přešlo…ten vážil jen 3,8kg a 50cm, takže taková moje žížalka ![]()
A jestli to bude i tentokrát kluk, tak už to bude pěkná přesila
a kluci chtějí kluka, starší mi to podal tak, že holku mít nemůžem, protože holky roděj děti, a tak by nás pak bylo hodně ![]()
Co ty děti nenapadne ![]()
Tady taky krásně svítí sluníčko, ale ven se mi teda určitě nechce ![]()
Tak to mam stesti, ze malej jeste nemluvi:-)))
U nas to bude udalost. svagrova ceka druhe detatko v rijnu a ja v listopadu… takze bude prca.......
Hlavne ja musim koupit tandem, malej bude mit jenom 15 mesicu a ve snehu chodit asi nebude
Katka
No tandem věřím, že nebudu potřebovat…haha…Ale když to pak bez něj nepůjde, tak ho koupíme taky.
Jinak ti Dendulko přeju holčičku, protože ty jsou prostě máminy a přitom jsou z nich tatínkové úplně vedle!!! No a Káto tobě taky........
Já si myslela s Verčou, že nosím kluka. Kupovala jsem převážně modré věcičky a nakonec je dračice holčina, takže holt chodila v modré, ale návštěvy a příbuzní zase nosili jen růžové věci, takže se to vyrovnalo.
A se švagrovou mám Verču a ona tedy už druhou Ivanku tři dny po sobě..je to bezva, chystáme se slavit společne narozky…
Kaculo, ja myslim, ze v Praze neni tolik snehu jako tady:-)))
A male bude taky vic, takze to zvladnete......
Jenzeja si neumim predstavit nest maleho v naruci a jeste tlacit kocar…
Katka
Ahoj holky,
já si dlouho přála kluka - vyrůstala jsem se ségrou, dvě holky, ještě ke všemu jsem byla starší, takže jsem všechno odnesla (a ségra pak měla prošlapanou cestičku a všechno snadnější
). Vždycky jsem chtěla mít staršího bráchu. Když mě naši nechtěli na gymplu pouštět s klukama na vandry (stejně jsem se na ně nějak nakonec dostala), tak jsem myslela, že kdbych měla staršího bráchu, že by mě s ním třeba pouštěli snadněji (ale kdo ví
). No a teď, když už to všechno nabírá reálnou podobu, tak si říkám, že ona ani ta holčička není špatná - za a) může vynosit ještě třeba nějaké hadříky po mně (jestli ještě někde nějaké zbyly
) a za b) jak řekla moje kolegyně v práci (čeká mimi v červnu), holčičky spíš mamince pomůžou
(takže zase vítězí pragmatismus
)
Ale v podstatě je mi to jedno, hlavní je, aby to všechno dobře dopadlo, aby se miminko narodilo zdravé, aby zdravé bylo i potom a abychom zdárně překonali pubertu (ale to je stráááááášně dalko
)
Domi
No, ale vem si,
jak bylo tobe kdyz jsi byla mala a musela jsi pomahat doma.......
Ja byla nasr..a a nesnasela jsem za to mamku:-)
Takze pomahani v rozumne mire, hlavne detem doprat detstvi
Katka