Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
8.3.06 08:02

Ahoj Katko,
já se taky budím docela brzy a to ani nemusím mít žádného teroristu doma. Normálně jsem byla schopná spát třeba do osmi, do devíti hodin, ale co jsem teď na neschopence, tak se budím před šestou a už neusnu… Buď je to tím těhotenstvím nebo tím, že mám čas si zdřímnout i přes den a pak už jsem vyspaná…
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
8.3.06 08:05

Ahoj Katko :)
Tak to tě obdivuju, že to vydržíš. To jsem si říkala poprvé i podruhé, že si nechám překvápko, a jen jsem na UTZ vlezla… :D

Koukám to budeš mít dětičky pěkně věkově u sebe :lol: , moji kluci jsou o 2,5 roku a můžu ti říct, že mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě, když se začnou rubat a ječet :cry:
To mám nervy na pochodu, zrovna včera jsem po nich skočila, někdy se to prostě nedá… ale zase na druhou stranu za chvíli jsou v pohodě, já taky a ráno mi vlezou do postele a už se mazlej :D Samozřejmě když spinkají, to je na ně ták krásnej pohled :lol:
Ale to je asi normální, sourozence nemám, tak to nemůžu posoudit :wink:

Jsem se nějak rozepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.3.06 08:10

Jojo, to bude u dětí asi normální. Když jsem byla malá, tak mi maminka taky říkala, že jsem byla nejhodnější zrovna když jsem spala :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.3.06 08:12

Ahojky všechny nové těhulinky,

jen jsem k Vám nakoukla a zjistila jsem jak už je „u Vás“ živo. Já patřím do říjňátek 2006, takže to co vy teď prožíváte mám čerstvě za sebou.
Přeju Vám, aby všechno proběhlo v pořádku, abyste si tyto krásné první okamžiky pořádně užily a aby v listopadu byl v porodnicích pěkný frmol!
Opatrujte se!
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
8.3.06 08:20

Soníku díky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
8.3.06 09:09

Ahojky,
moje malá neteroristka zatim chrupká, ale asi se každou chvíli vzbudí!
Jinak my si to nenechali říct u prvního těhu a u druhého také ne. I když já bych tedy chtěla, ale pro manžela by pak prý porod byl nuda (teda to nechápu, to u mě nehrozí) :-)
Takže jsem myslela, že bych si to nechala říct a nikomu o tom neřekla, jenže protože jsem ukecaná, tak bych to nevydržela. Takže NIC. Ale stejně nám je to jedno, hlavně, aby bylo tak pohodové jako ta první.......a zdravé.......

Taky u vás svítí sluníčko ???????????
To má hned člověk lepší náladu.....Tak zatim páčko všem těhulinkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
8.3.06 09:18

Ahojky Holky..... :lol:
Nám taky krásně svítí sluníčko…je to takové jarní,ale jen za oknem,venku je -6 stupňů...... :?
Jinak já u prvního nic vědět nechtěla ale manža hrozně.....ale naštěstí ani na jednom UTZ nic nebylo vidět tak musel počkat do porodu...... :wink:
Teď si to asi dáme říct,maža chce,pokud to bude vidět… :D ale necháme si to pro sebe,neřekneme to ani cácorce ta by to vyklevetila..... :o
Taky kvůli výbavičce,sice nic moc dokupovat nechci ale z porodnice bych si toho případného klučíka chtěla odnést pokud možno v modrém…i když my byli přesvědčený o klukovi už při prvním......tak chodila převážně v modrém i ona....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
8.3.06 09:20

Jinak holčiny......i když máme prázdniny tak dneska na desátou musíme do práce tak na 2-3 hodinky.......tak cácorka už se těší,doufám,že bude hodná a všechno co potřebuju s ní udělám.....odpoledne juknu… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.3.06 09:23

Co ja bych dala za 12 hodin spanku v kuse......

Ale na prte se tesime oba s manzou......
U prvniho jsem mela vzdy pocit, ze to bude holka, a kdyz mi v 16tt rekli, ze to je kluk, pobrecela jsem si, ale pak jsem se na Honzika moc tesila.....
ted uz je mi to jedno, hlavne at je zdrave

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
8.3.06 09:36

Já si vždycky přála holčičku, u staršího mi řekli v 8. měsíci, že je to kluk, když se narodil, vážil 4,5kg a 52 cm, takže kluk jako buk. A u mladšího mi to řekli na 20 tt, malinko jsem byla zklamaná, ale to rychle přešlo…ten vážil jen 3,8kg a 50cm, takže taková moje žížalka :D
A jestli to bude i tentokrát kluk, tak už to bude pěkná přesila :cry: a kluci chtějí kluka, starší mi to podal tak, že holku mít nemůžem, protože holky roděj děti, a tak by nás pak bylo hodně :D
Co ty děti nenapadne :roll:

Tady taky krásně svítí sluníčko, ale ven se mi teda určitě nechce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.3.06 09:39

Tak to mam stesti, ze malej jeste nemluvi:-)))

U nas to bude udalost. svagrova ceka druhe detatko v rijnu a ja v listopadu… takze bude prca.......
Hlavne ja musim koupit tandem, malej bude mit jenom 15 mesicu a ve snehu chodit asi nebude

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
8.3.06 09:50

No tandem věřím, že nebudu potřebovat…haha…Ale když to pak bez něj nepůjde, tak ho koupíme taky.

Jinak ti Dendulko přeju holčičku, protože ty jsou prostě máminy a přitom jsou z nich tatínkové úplně vedle!!! No a Káto tobě taky........
Já si myslela s Verčou, že nosím kluka. Kupovala jsem převážně modré věcičky a nakonec je dračice holčina, takže holt chodila v modré, ale návštěvy a příbuzní zase nosili jen růžové věci, takže se to vyrovnalo.

A se švagrovou mám Verču a ona tedy už druhou Ivanku tři dny po sobě..je to bezva, chystáme se slavit společne narozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.3.06 09:53

Kaculo, ja myslim, ze v Praze neni tolik snehu jako tady:-)))

A male bude taky vic, takze to zvladnete......

Jenzeja si neumim predstavit nest maleho v naruci a jeste tlacit kocar…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.3.06 09:54

Ahoj holky,
já si dlouho přála kluka - vyrůstala jsem se ségrou, dvě holky, ještě ke všemu jsem byla starší, takže jsem všechno odnesla (a ségra pak měla prošlapanou cestičku a všechno snadnější :evil: ). Vždycky jsem chtěla mít staršího bráchu. Když mě naši nechtěli na gymplu pouštět s klukama na vandry (stejně jsem se na ně nějak nakonec dostala), tak jsem myslela, že kdbych měla staršího bráchu, že by mě s ním třeba pouštěli snadněji (ale kdo ví :wink: ). No a teď, když už to všechno nabírá reálnou podobu, tak si říkám, že ona ani ta holčička není špatná - za a) může vynosit ještě třeba nějaké hadříky po mně (jestli ještě někde nějaké zbyly :wink:) a za b) jak řekla moje kolegyně v práci (čeká mimi v červnu), holčičky spíš mamince pomůžou :wink: (takže zase vítězí pragmatismus :lol: )
Ale v podstatě je mi to jedno, hlavní je, aby to všechno dobře dopadlo, aby se miminko narodilo zdravé, aby zdravé bylo i potom a abychom zdárně překonali pubertu (ale to je stráááááášně dalko :lol: )
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.3.06 09:58

No, ale vem si,

jak bylo tobe kdyz jsi byla mala a musela jsi pomahat doma.......
Ja byla nasr..a a nesnasela jsem za to mamku:-)
Takze pomahani v rozumne mire, hlavne detem doprat detstvi

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí