Poradna duly
Jana Čurdová
Takže potrvzeno sečteno zatím:
Denduka.....PM 8.2. - TP 8.2.
Domi.........PM 27.1. - TP 3.11.
Ka-tka.......TP 11.11.
Kačula........PM 21.1. - TP 1.11.
Maya.......TP 9.11.
Edík.....??
Je to tak???
No klidně mě opravte…a doplnujte údaje, at se v tom lépe orientujeme, jste pro?????
Ahojky,
koukala jsem, jak tu některé maminky zápasí s vytvořením lišty o miminku za podpisem. I v diskusi na toto téma s tím měly problémy. Tak mě napadlo, že by se třeba někomu mohl hodit návod, jak si ji udělat i s fotkou mimča. Taky jsme s tím zápasili, až na to můj všehoschopný muž přišel. Ráda se o návod podělím. Snad to taky zvládnete
Najeďte si na stránky Lilypie, pak jestli už mimi máte nebo čekáte a jde se na to:
Tak jsem uděla přesně to co jsi mi Ka-Tko napísala,ale metřík nikde nevidím mám ho danej v tom nastavení u podpisu a zaškrtla jsem vždy přiložit podpis mám to dobře nebo musím ještě něco udělat aby tu byl?????
já jsem asi tatarka
jé už ho vidím,on se tam vloží sdalším příspěvkem…že???a musím ho každý den opravovat nebo to počítá samo
ja ho vidim.
Pocita to automaticky samo, nemusis uz delat nic
Katka
Jinak kdo chce ještě pomoct s vložením metříku, pošlete mi SZ (soukromou zprávu) nebo email s údaji a já vám ho zkusím vytvořit…nějak to společně určitě zvládneme.....
Jé díky už ho mám..... ![]()
ale tamto vkládání obrázku až asi někdy jindy už by toho na mě asi bylo moc.....nejsem zase taková šikula ![]()
Já mám TP podle výpočtu na 10.11.06 ale není potvrzeno doktorem tam jdu příští asi středu......pokud bude vše o.k. ![]()
Ediku, ja pujdu pristi patek na krev a pak v utery k doktorovi, nebo si zajdu rovnou za primarem ( je muj gyndar) a necham si udelat ultrazvuk v nemocnici po odberu
Katka
Holky,
díky moc za rady, metřík se ujal ![]()
Teď mi začínají vycházky, tak se půjdu podívat do kanclu, co se tam beze mne událo (máme nějakou poradu…)
Zatím ahoj ![]()
No šikulky jste, teda jen kosmetické upravy u Domi, ale to zmákneme!!!!!
Takže seznámek:
Denduka......PM 8.2./TP 8.2.
Domi...........PM 27.1./TP 3.11.
Ka-tka.........PM 4.2./TP 11.11.
Kačula.........PM 21.1./TP 1.11.
Maya.............TP 9.11.
Edík...............TP 10.11.
Holky teď se mi ten metřík bude vkládat sám pod každý příspěvek????
A zítra tam bude automaticky taky…nebo musím urobit novej ![]()
Jé teď koukám,že jste tu dvě co máte malé prcky…já mám 5,5 letou cácorku,v září půjde do školy ![]()
Nic už robit nemusíš…zítra tam bude jen o den víc…a úplně samo!!!!!
A jak se cácorka jmenuje????? To už bude pomocná ruka…jé to se máš…
Jé Kačule nezlob se ale to její jméno je asi jediná věc kterou vám neprozradím…
není to nic proti vám ale nerada bych aby mě tu někdo poznal,ono je to jméno dost neobvyklé i když teď už se občas u někoho taky vyskytne,ale chci si tu s váma povídat v klidu.....možná to nepochppíte,ale skoro švagruše tyhle stránky dost prolízá a nerada bych aby mě tu poznala…tak se moc omlouvám ![]()
Kaculo,
myslim ze tvoje Verunka ani muj Honzik nam jeste moc nepomuzou, spise je budeme hlidat aby si neublizili navzajem:-)))
Ale alespon se budou mit s kym hrat.....to si rikam, abych se nehroutila, ze je to brzy po sobe ![]()
Katka