Poradna duly
Jana Čurdová
Jéééé, tak on se mi rovnou ukázal…no nic posílám ti to v SZ..............
Kaculo díky, jseš fakt hodná, uvidím jak to zmáknu
.
Chtěla jsem se tě poptat,jestli nemáš někdy trochu stíhu jak zvládneš dvě děti takhle brzy za sebou?Ono je ještě brzy, my jsme druhé mimi takhle brzo chtěli, ale teď když to vypadá na realitu tak mě sem tam popadne strach jak to zmáknu
.
Mayo,
urcite to zmaknes.. budes muset:-)))
A deti si spolu vyhrajou......ja se taky trochu desim, ale moc se tesim
Katka
Že jo? budou si pěkně hrát, způsobně a potichu, a já si budu připadat jako matka-supermatka ![]()
Jen pak bacha, abys s tatinkem zase neulitla anecekala dalsi:-)))
K.
Mayo,
myslis ze to pak uhlidas? No, kazdopadne i tri deti od sebe jen par mesicu muze byt dobry.......taky si vyhrajou
Katka
Jasně, že to zvládneme…budeme muset. Jinak Verunka je zatim zlatý dítě, takže ani strach nemám, alespon se nebudu nudit a vysedávat u PC…
Jo a představ si, že bys mohla mít dvojčata…no to by bylo teda maso!!!!! To teda neumim ani domyslet, ale asi nezbylo, než se s tím popasovat!!!
No tak držte mi palce, aby ten mrnous byl jen jeden…moje Hcg hodnota je teda varujícíc!!! Asi se zkusim nabrat znova, pro kontrolu.....nebo radši ne, já nevim.
Jinak manžel zodpovědně dával pozor, dokud jsem nedovolila přestat..tak doufám, že bude zodpovědný i nadále!
Ahoj holky
![]()
Jsem asi blázen, ale opět jsem testovala (jestli tá čárka sílí), jsou to dálnice jak vyšitý, úplně je stejná jako ta kontrolní. Jsem dnes 30 DC, je to normální? ![]()
(bojím bojím dvojčat
)
Teda Dendulko, nevím,nevím…
![]()
Já měla 30.DC kontrolní test negativní (28. DC tam byla slabounká čárka po limitu)… Ale za 6 dni jsem měl a v krvi 2000 hCG ![]()
Tak hlavně přeju, ať to dopadne, jak si přeješ a jak to bude pro Tebe nejlepší ![]()
Domi
Holky,
nebojte se.......urco to dobre dopadne...... a dvojicky malokdy videt na UZ napoprve. nekdy je odhalej az kolem 12tt
Katka
No mám z toho docela vítr, nevim, nevim, jak bych zvládla 4 děti ![]()
Ale to se uvidí na UTZ a třeba plaším zbytečně ![]()
A co se týká příznaků, tak mě nebývá zrovna nejlépe po večerech, jinak jsem naštěstí v pohodě ![]()
Hrozně tady sněží, to snad ani není možný ![]()
Snad to bude dobrý, máma je z dvojčat, ale kluky jsem měla po jednom, tak by to snad mělo vyjít až na ně, když to bývá obgeneraci… ![]()
(no musím se nějak uklildňovat
)
Teda snažím se moc nejíst, ale jak to tak vidím, zas to dopadne blbě a přiberu minimálně 20 kg ![]()
A jak jste na tom byli vy během prvního těhotenství, kolik jste přibrali?