Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
10.3.06 10:46

No to měl malej slušnou váhu.
Můj exmanžel byl stejně velký jako já, a synátor měl 4,5 kg :D

No ne, vykouklo sluníčko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 11:44

Milko
díky za rady ,akorát jsme odjížděli do města,tak jsem si tam ten hořčík koupila magne B6 beru na prevenci migrény,protže jí strašně trpím,a léky jsem musela před půl rokem vy:,–(it kvůli snažení o miminko :o lékárnice říkala že to snad pomůže ataky jako ty mě docela uklidnila…mě pomůže už jen to že nejsem samo koho to potkalo,jíné holky od začátku zvrací amě bolí břichoi.....taky už jsem přišla na to že pokud jsem v klidu je to docela dobrý ale jak začnu se ohýbat a něco zvedat tak mě to začne tak jsem si naordinovala klidný režim,ještě že je cácorka už veliká a sama se na část dne zabaví..... :D Dělala jsem si dnes před chvilkou kontrolní testík po týdnu od toho prvního aje tam dálnice jak hrom,je ještě silnější než ta kontrolní tak mám radost.......snad to holky zvládneme…spolu :D
Jinak ta Cola je super naší malé při blinkání pomáhá jedině cola už od 1 1/2 roka a dr.říkala pokud zabírá ať jí v klidu dáme…jinak ji samo nepije..... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 11:48

Já se vždycky trefím do doby kdy tu nikdo nepovídá...... :(
Ale ještě jsem chtěla říct,že jsem tyhle bolesti měla i při prvním,jeden víken jsem mylsela že je konec…tak mě šoupli do špitálu tam mě zkoumali ařekli že je to tou dělohou,tak proto se nechci plašit,…trvalo to skoro do 4 měsíce.....tak to mě čeká ještě dlouhá cesta… 8) přece jen už nejsem zajíček......a ve středu tam jdu tak to snad vydržím,díky vám… :D mažu rychle něco uvařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 11:52

ja dnes tukam na celo. nic me neni.....

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.06 11:59

Podruhe tatou

Ahojky Maminky, sice termin porodu v zari je hezky ,ale podle pocasi a predpovednich pranostik bude leto velmi horke :( . Manzelka a ja cekame jiz druhe ditko a moc se tesim :D , !!!!DOPORUCUJI DODRZOVAT PITNY REZIM PRO VSECHNY TEHULY KOMPLIKACE S DEHYDRATACI NENI ZADNA SRANDA ZVLAST V TEHOTENSTVI. DITETI SE NIC NESTANE ,ALE VAM ANO. PROC? DITE SI TO VEZME Z VAS!!! :D ,termin je okolo 12.zari 2006 :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 12:04

No,
myslim, ze to kazda nastavajici maminka vi, ze musi hodne pit :o
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 12:42

To bude Edíku v pohodě, uvidíš :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 12:50

Díky holky ještě že vás mám.....mě to vždycky uklidní,že nejsem sama… :D už aby mi ve středu gyndr.řekla jak na tom jsem,abych se mohla uvolnit a fakt opravdově radovat… :D zatím,mám smíšené pocity…ale radost převažuje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 12:52

Holky teď jsem byla na záchodě a na kalhotkách jsem objevila bílej tvarohovej výtok,je to doufám normální…nebo už mi šibne (omlouvám se za detaily)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 12:59

Ja mam taky vytok, bilej, ale neni tvarohovej......mela jsem to i u Honzika.......porad pocit, ze jsem pochc…

Pry v tehotenstvi je to normalni,

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 13:01

Tak jdeme venku na vychajdu a na nakup. je tam hnusne, brrr.

Malej prave zbastil misku s hovezim, mrkvi, bramborem, brokolici a kukurici, a ted dopiji jabkovou stavu…jsem na nej pysna, ze tak papka:-)))

Taky uz ma pres 9kg

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:08

Ka-tka
tak se hezky provětrejte,my byly dopoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 13:13

Ten výtok mám taky, takže bud v klidu, je to fakt normální :D

Za chvilku si přijde pro kluky extchán a bere si je na celý víkend :D :D :D

Katka- teda to je šikulka když tak pěkně baští :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:14

jej, dneska tady toho je… nějak nestíhám. Tak si asi nějaký vitamínky koupím - na celé těhotenství, tak jednu, dvě tabletky týdně…
No je to fakt super, když si tady můžeme vyměňovat zkušenosti, i když já jsem úplně nezkušená :)
Výtok mám taky přesně jak ka-tka, pořád si říkám, že je brzy aby mi unikala moč :) pak dostanu strach a letím na záchod… a „jenom“ výtok, takže to je asi normální, když to máme skoro všechny :D
jinak kafčo dneska odložím až na dobu kdy dorazím domů, k obídku jsem si koupila sýr a aktivii nápoj, a k večeři kyselou rybu… no ale už jsem jí trochu ožrala k tomu sýru a zapila aktivkou, tak nevím co to udělá, tak abych to tím kafčem nepopohnala :)
Jinak můj nějvětší problém bude s pitným režimem, normálně nevypiji kolik mám. Ale teď se snažím, ale ještě jsem se nedostala ani ke 2l za den :(
to že jsem prcek je 167 cm, manžel říká, že jsem o hlavu menší než člověk… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:19

obdivuji Vás, jak to zvládáte… já budu vykulená z toho jednoho prcika, ani si nedovedu představit, že budu chtít další :o
jedna taková předčasná otázka: necháte si říct pohlaví dítěte? Já se teda chci nechat překvapit, ale manžel se docela divil, když jsem mu to řekla, a je na něm vidět, že by to chtěl vědět dřív. Ale mě se fakt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí