Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
11.3.06 14:21

Ahojky těhulky!!!!

Tak vítám zase novou maminku a aktualizuji seznámek:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
KA-TKA Jabl.n.Nisou - TP 11. 11.
BEE - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - ???
JAGISKA Skotsko - ???

Krásný den všem!!! U mě přetrvává stav BLE…takže musim pořád něco cucat a žvýkat, no je to otrava…je mi jako těžko a přitom mi dělá dobře když jim…Nechápu, ale snad to brzo odezní :wink:

Páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.3.06 07:14

ahojte

ahojte,volam sa Majka,som zo SVK…,mozem sa k vam pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.06 09:15

Ahoj Majko,
to vis ze muzes........budem jenom radi:-)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
12.3.06 09:32

Ahojky při neděli…vítám Majku !!!

SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
KA-TKA Jabl.n.Nisou - TP 11. 11.
BEE - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - ???
MAJKA Svk - ???

Jo jinak v Praze napadlo asi 10cm sněhu :cry: takže netušim, jestli už nebude zima navždy :?: no každopádně první jarní den se blíží a tady padá sníh… :(

Zatim páčko a piště těhulky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.3.06 09:34

KAculo,

Jablonec uz neni videt ze satelitu...... cely zapadly snehem.......fuj, ja zimu nesnasim......zase nepujdeme ven

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.3.06 09:52

Ahoj holky :D

Teda tady taky sněží, a to musím z venku nanosit dřevo, ale předtím ten sníh asi odházet, že by se mi teda chtělo… :roll:
No co, trochu pohybu mi neuškodí :D

Majko vítám :D :D :D

Včera mi bylo tak zle, že jsem myslela, že vypustím duši, asi se ty nevolnosti teprve začínají rozjíždět, nemůžu vůbec cítit žádné pachy, ani u vaření :cry:
Snad to brzy přejde :wink:

Pěkný zbytek neděle všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
12.3.06 10:58

Ahoj Domi…jen jsem tě chtěla pozdravit a říct, že nejsi jediná bezdětná. Taky čekáme prvního mrňouse a taky nejsme nejmladší (i když myslím, že dneska je to už normální)…v červenci mi bude 30 ;-) tak ať všechno v pořádku zvládnem a jsme zdraví! ;-) pa bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
12.3.06 11:06

taky už mám metřík… ;-) jen je možné, že ho kolem 22. 3. ještě upravim…to jdu na druhý ultrazvuk a doktorka teprve určí termín…já to ale podle oplodnění vypočítala na toho 11.11. ;-) tak to myslím tak nějak bude. ;-) krásnou i když nechutně zasněženou neděli všem listopadkám přeje bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.3.06 11:15

Bee - gratuluji k metříku :D
Ty se máš, už jdeš na druhý UTZ, já půjdu na první až 27. 3. :(
Taky pak asi budu muset upravovat metřík, nebo možná ne, stejně to většínou počítají podle poslední MS, ale podle oplodnění by to u mě vycházelo na 9. 11. No uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.3.06 11:17

Hezkou sněžnou neděli..... :D
Nám tady napadlo okolo 30cm a pořád padá.......jestli to ale zase roztaje tak to bude břečka jko blázen......jinak je to nádhera…ale raději bych jaro :D

Tak posslední novinka od nás.Tchyně s tchánem se dneska ráno vraceli z Egypta,já na ně od včera myslím jak asi budou přistávat a jak se jim v tom sněhu poletí,a teď čtu že Ruzyně vůbec neřijímá letadla,že přistávají na Ostravě nebo v Budapešti,tak jim voláma oni jsou v Budapešti ..... já se tomu musím tlemit,tchyně se bojí lítat a bála se aby neměli mezi přistání v Brně že nerada přistává a vzlítá…no tak to jen poro pobavení.....tak jsem jim dala úkol koupit mi Uherák,já jinej salám nejím.....
Jo amusí tam přespat,dřív jak zítra ráno se prý nepoletí.....a to podle mě dojde zítra ta sněhová vlna tam.......tak kdo ví kdy se nám vrátí.....chudáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.3.06 11:46

ahojte,dakujem za privitanie. :D
u nas je zatial krasne,svieti slnko,ale urcite to dlho trvat nebude :(
Moj TP je 14.11.,ale zatial mi velmi zle nie je,len v aute… snad to tak bude aj nadalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.3.06 11:50

Majko a můžu vědět odkud ze SVK jsi?
Já pocházím z Pezinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
12.3.06 12:16

ahoj dendulko, přijde mi hloupý, jak to počítaj od poslední MS. jsem zvědavá, co doktorka řekne. na tom prvním UTZ prý bylo ještě hodně malinké a to bylo teď ve středu…prý to zhruba odpovídalo tomu 4. a 1/2 týdnu…tak jsem taky zvědavá. určitě pak dám vědět. už se nemůžu dočkat. snad bude všechno v pořádku, i když teď mám začínající rýmu :-(( pa a hodně trpělivosti! bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
12.3.06 12:27

Bee - toho 22. 3. už by snad mělo být vidět srdíčko :D a až půjdu já týden po tobě, tak snad taky :wink:
Hloupé mi to počítání teda připadá, jak to počítám já, tak podle poslední MS jsem ted v 5. týdnu, podle oplodnění ve 4. týdnu a nechávám si posílat z Rodiny každý den ty maily, a tam jsem podle poslední MS v týdnu šestém, tak já fakt nevím 8O
Ale budu se držet podle toho oplodnění, když vím kdy k tomu došlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.3.06 12:46

...

Ahojky holcicky!

Vitam nove prichozi…hlavne zdravim Stramplicku :-) pochazim z Havirova a v Karvine jsem se narodila :-)

Jinak dnes jsem teprve 40DC, MS skutecne nedorazila, // tam porad jsou :-))) Tak ted premyslim , kdy se objednat k doktorce. Podle mych vypoctu mam TP 17.11.2006.
Dnes je prvni den, kdy mi neni spatne ani me neboli v podbrisku, tak snad to uz bude trochu lepsi. Vcera jsem byla v praci a fakt mi bylo dost soufl. Nejvetsi problem mam s kuraky - cigarety mi smrdi normalne, ale ted je to o dost horsi.

O tehu vi zatim jenom moje maminka a svagrici, protoze se vidime tak casto a maji ted cerstve mimi, ze jsme to proste museli rict :-)
Jnak pohlavi si asi rict nechame, protoze se moc tesim, az budu jeste v brisku rikat mimiskovi jmenem.

U nas napadlo 20cm snehu a porad pada :-( Byt prosinec, tak je to fajn, ale ja uz chci jaro. Mam nakoupeno cibulek a sazenic a uz se nemuzu dockat slunicka!

Tak preji peknou nedeli a at nam to pekne ve zdravi utika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí