Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
24.9.06 18:44

...

Ahoj holky, nebyla jsem tu snad mesic…co je tu noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
25.9.06 11:59

Zdravim vsechny! uz jsem se taky zaregistrovala na missorka.cz ale s mym pristupem na net je to porad desna bida, ale obcas na Vas kouknu! tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.9.06 13:08

JANAK: Neptej se mě proč, ale jsme teď na téhle adrese: http://www.missorka.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.06 10:17

velice krasna zpravicka

co na to rikate mile maminky ja jsem znechucen at (ne)zije ODS:o(((

http://pravo.novinky.cz/p230a01b.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.06 10:42

Alesha

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.10.06 11:06

Alesha

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ [url=http://dutas.ibelgique.co

• Citovat
  • Upravit
peka83
15.11.06 15:06

holky já s eVÁM omlouvám omylem jsem Vám hodila dvě moje fotečky do vašeho fotoalbumu nevím jak je stama vymazat. Jetsli to uvás nějak jde vymažte to prosím, nebo mi poradťe pře SZ jak vám to stama mám vyhodit. Prominťe zapomněla jsme označit že to je do Ledna 2007 :-)

• Citovat
  • Upravit
10
8.4.07 18:36
8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.4.07 18:41
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hhhh
20.5.10 16:41

Moc dekuju za odpovedi.
Ja si rikam, ze kdyz mi ted uz nic neni, tak je to snad dobry, ale zas kdyz ctu nekde o zamlklem potratu, tak se zacnu bat toho… :-(

V trvalem stresu nejsem, ale vcera to bylo tak intenzivni, na moje telo to vliv ma, ja dokazu vysilovat, az jsem mimo, cela se klepu a rozboli me bricho :nevim: tak se bojim, aby to nepusobilo na mimco jeste hur :cry:

Janac, ptak se teda nakonec prepokladam nasel? to je fajn :wink:

Dekuju vam vsem za podporu…

• Citovat
  • Upravit
271
1.5.24 02:17

Tak jak vám dopadnul porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...