Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
21.9.06 14:27

No já si budu muset také vyběhat nějakého pediatra pro Bumbrlíka. Půjdu se domluvit asi příští týden. Taky bych byla ráda, aby to bylo středisko někde poblíž. V té zimě pořád někam jezdit s kočárkem :roll:
BEE, Sylvah: holky mám na vás dotaz - opět ohledně cukru. Na netu jsem psala dotaz do nějaké diabetologické poradny. Bylo mi doporučeno, abych si v lékárně koupila indikační proužky na moč. Tak jsem si je obstarala a mám testovat po snídani, obědě a večeři. Po včerejší večeři jsem měla v moči cukr (2,8mmol/l) - také jsem četla, že do moči se dostane až když hladina cukru v krvi přesáhne 10mmol/l a ledviny nestíhají. Tak jsem zase vyplašená jak zajíc. Mám informovat svojí dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 14:28

Benjulka : náhodou jsme prvně dělali kluka a je kluk, tak to napodruhý musí přece fungovat stejně, ne ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.06 15:03

Krti no my jsme to dělali opačně :wink:
Nejdřív dceru - ta vyšla, pak syna, ale nic a na potřetí to měl být taky kluk :? takže plány byly dokonalé, ale skutek utek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 15:07

BENJULKA : no neříkej hop… povíme si, až se ten váš třetí potomek narodí, ju ? Kdoví, jestli nenosíš kluka jako buka :wink:.

No a ikdyby nám to napodruhé nevyšlo, no tak bychom měli dva kluky, no. A pak by se vidělo, co by bylo dál :lol:. My už máme stejně vymyšlené jméno i pro druhého kluka a holka pořád nic :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.06 15:11

Krti a to je na tom to nejkrásnější. příroda Ti nadělí co uzná za vhodné a ne to co si usmyslíme. Není to dokonalé? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 15:13

Benjulka : no bodejť :wink:. Já to stejně říkám jenom tak, že když už budeme mít toho kluka, tak by se k němu do páru hodila sestřička, ale jestli se nám poštěstí mít druhé mimčo, tak mi bude stejně jako u toho prvního úplně jedno, co to bude zač :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.9.06 15:18

tak holciny jedu pro cement na sobotu, aby meli chlapi co delat na stavbe.
prijdu domu a dam si nohy hore, protoze uz mi nejsou videt kotniky :( :(

no ja jsem taky moc zvedava co tam pod mym srdickem klika…jestli kluk nebo holka........nenechali jsme si to rict a tak mam vybavicku komplet zluto-oranzovo-zelenou :)

tak cauky igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 15:25

Igina : obdivuju vás, že jste to vydrželi. My jsme se rozhodli, že si to říct necháme - tedy já bych to snad i oželela, ale Pavel chtěl. Ale aby to nebylo tak jednoduché, chtěli jsme to utajit až do porodu… hele vydrželi jsme to 2 hodiny po tom, co jsme se to dozvěděli :lol:.
Teď jsme se zase rozhodli, že až pojedeme do porodnice, nedáme nikomu vědět (ani našim) a akorát jim potom oznámíme, že se nám narodilo mimčo. No tak jsem zvědavá, jestli aspoň tohle dodržíme :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.9.06 15:27

KACULO : Takze od 19.9. jsem na MD a dalsi kontrola je 3.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.9.06 16:05

Krti,

tak nám se porod utajit povedl. Nechtěla jsem to nikomu říkat, hlavně kvůli mámě, ta hned plaší. Takže jsme všem volali, až když byl ONdra na světě.
No ale hádej, na co se máma hned zeptala, když ji Dalibor volal? Máte miminko, že jo. Prý se jí celou noc zdálo, že rodím 8O. Na to, že jsem rodila o 3 týdny dríve byla ta její telepatie celkem dost slušnej výkon :wink:
Kočárky máte vybraný mooc hezký (alespoň na vzhled, jinak je naživo neznám). Pro mě je ta váha ale dost důležitá, do 18 kilovýho bych znovu nešla - já měla na Ondru dokonce 20 kilový Deltim :! Jasně že do autobusu apod. bych ho nezvedla ani omylem, ale ono tlačit ten naložený kočár byl taky celkem záhul, zvlášť vzhledem k mojí tělesné konstituci a fyzičce 8).
Tak uvidíme, teď jsem si objednala taky z toho Pantera

http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/produkt.htm?…

Barva COL 10.
Asi to nebude žádný zázrak, ale měl by být lehký (12 kg) a houpací a to jsou pro mě ta hlavní kritéria. Tak jsem moc zvědavá, až přijde. Do Brna jsme nějak neměli cestu, tak jsem byla tak odvážná a objednala jej přes net. No, když tak ho můžu vrátit a ten Deltim po Ondrovi je ještě pořád v záloze, funkční, v perfektním stavu.

Tak zatím se mějte, mám volné odpoledne, Ondru jsem poslala s babí, tak se půjdu trochu flákat a případně taky žehlit.

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 16:16

Pajina : no to je taky moc hezký kočárek :!

Já vzhledem ke své tělesné konstituci bych mohla ty kočárky tlačit 4 najednou :lol:. Švagrová si od Pantera objednávala, dovezli jim ho až domů a záruku to taky má, ikdyž reklamovat by se to muselo asi přímo v Brně. No ale proč hned myslet na nejhorší, ne ? Snad budou kočárky v pořádku. Já mám sice kočárek tady od nás kousek, ale kdyby se s ním něco stalo a já ho musela reklamovat, je už jedno, jestli to bude tady nebo v Brně, ve výsledku bychom byli stejně bez kočáru a nahraní :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
21.9.06 16:31

Holky, co myslíte, je lepší postýlka s vyšrubovatelnýma příčkama nebo se stahovací bočnicí? Nějak se nemůžu rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.9.06 16:39

Já určitě hlasuju pro tu stahovací bočnici, tu využiješ prakticky od počátku, ale ty vyšroubovávácí příčky jsou až tak od dvou let dítěte, kdy už by mělo být schopné vylízt z postýlky samo. My jsme to ale udělali tak, že necháváme bočnici dole, Ondra si vyleze na normální postel, které je přiražená k dětské, a tak je schopný do postýlky nalézat i z ní vylízt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.9.06 16:51

Makos: my máme stahovací bočnici, protože budu muset v postýlce asi i přebalovat, protože jiný nábytek pro miminko než tu postýlku nemáme. :? a pelest manželské postele je přeci jenom nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.9.06 17:33

ty jo, holky, teď jsem si přečetla tohle:

https://www.emimino.cz/…s/story/5076

Takovýhle články by se snad měly zakázat :! Je to síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí