Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
21.9.06 21:59

KRTI vůbec mi nepřijdeš „přechytralá“… :-D přijde mi, že jsi přechytralá normálně…jako dycky! :-) prostě chytrá holka, ne?! ;-)
S tim penzionem je to moc dobrej nápad!!! :-) Už se začínám těšit! Třeba nějak příští rok touhle dobou?! Což? ;-) Článek si určo přečtu, na to jsem moc zvědavá, abych vydržela to nepřečíst…ale dneska ne…dneska jdu zas pracovat… :-)
Všem přeju dobrou a KLIDNOU noc! ;-)
pa zítra.
 Bee

P.S. Dando - já dneska po snídani (dva krajíce chleba s paštikou a kousek čokolády) měla 7,4…ale zapisovací den mám až zítra…tak pak uvidim. ;-) Nic si z toho nedělej! Dá se to ovlivnit v nejhoršim tim inzulínem :-( a ani to není žádná tragédie…hlavně, že prcek bude v pohodě! Už to nějak vydržíme! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
22.9.06 07:36

Ahojky kocicky…

nestiham, nestacim :! Jen se hlasim, ze jsme OK :-) Dneska mam hromadu prace a vecer prijede sestra s pritelem na vikendovou navstevu, takze se zde budu vyskytovat velmi sporadicky.

Vsem preji pekny vikendik a uzivejte briska, uz to mame za paaaaar :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
22.9.06 07:44

Tak to zas byla „KLIDNÁ“ noc… :-( Jsem se budila snad každou hodinu :-( Mám asi nějaký posuny ve střevech nebo co…prostě tu mi píchne, tu mi dloubne a vzbudí mě to :-( k tomu mě bolely oba boky, když jsem na nich ležela (jako kyčle) a na zádech to nešlo…pak jsem si vzala kojopolštář, srolovala ho pod sebe (se značnym vysílenim) a NĚJAK se na těch zádech uvelebila…no a v tu chvíli se mi chtělo čůrat… :-( Faaaaaaaaaakt boží…chtěla jsem zajet k šikmoočkům, ale nevim nevim, jestli se na všechno nevy… a nepojedu nikam…předevšim mě obtěžuje se umýt, učesat a oblíct…a v županu a košili asi nic moc. :?

Jinak jsem četla na říjnový diskuzi, že holky napadlo v souvislosti s odchodem missorky, jak emimi bude fungovat, když tu nebude „domovnice“… :-( DOUFÁM teda, že to převezme někdo jinej a že třeba vznikne pár problémů, ale že to nějak půjde…ale napadlo mě, KDE bysme se mohly scházet KDYBY… :o Snad pak jedině na rodině.cz?! Měly bysme se dohodnout, kdyby NĚCO…i když doufám, že NIC…nechci plašit zbytečně, ale nerada bych o vás přišla!!! :o Možná bysme měly preventivně všechny sdělit mobily, abychom pak měly jak se skontaktovat?! Nebo se prostě dohodnem…se stejnejma přezdívkama (pokud možno) si pak založíme emimi listopad 2006 na rodině a pak se uvidí, co?! ALE SNAD TO NEBUDE POTŘEBA!!! Rodina mě tolik neba! ;-)

Jdu vymýšlet, jestli teda vyrazim nebo na to kašlu…zatím se mějte a hezkej den!

ospalí Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
22.9.06 07:50

Bee,

Missorka ma uz vlastni web. :lol: Je to holka sikovna, tak se mrknete.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
22.9.06 08:07

Marcel,

tak sem hoď odkaz. Když jsem ten článek četla, tak mě napadlo, že s jejíma zkušenostma by byla vyloženě škoda nezaložit si konkurenční server. :D

Díky

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.9.06 08:15

Ahoj holky.....takže je to tak…Missorka má svůj web, ale bude chvilku trvat než se zabydlí…

www.missorka.cz

A můj návrh …přesun naší diskuse tam (ne jen proto, že Peta je moje kamarádka, ale protože TADY to bez ní už nebude ono…

Prosím o vyjádření!!!!

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.06 08:18

Holky mooooc prosím o pomoc.
Chtěla bych udělat ty úžasné ŽRAVÉ ŘEZY, ale nemůžu najít receptík. Mám svůj, ale s tvarohovou nádivkou, chtěla jsem vyzkoušet ten váš recept. Můžete mi ho prosím písnout? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
22.9.06 08:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.9.06 08:32

Ahoj holky

stále vůbec nestíhám, poslední dny už ani číst. Zítra odjíždíme na chatu , budem týden pryč a já opět bez netu, tak musím ještě na poslední nákupy, prát , žehlit.....
KACULO už jsem se dívala na Missorciny stránky a jdu do toho:-) už se tam pár deníčků přestěhovalo.
Zatím paaaaaa

Anni , Ada a kopající Filda:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.06 08:46

Kaculko děkuji moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.9.06 09:04

Dobre ranko holcicky,

KACUL: otrnulo, otrnulo :lol: kontrola dopadla OK a hlavne mimi uz je v pondeli v 34 tydnu - to uz snad chlapak prezije, takze jestli narazis na Chodov jsem PRO!!! :lol:

PAJINO: jsem ten tvuj porodni clanek zase obrecela - jsem ted opravdu labilni :wink:
BEE: jeee to je dobre, ze si Te snad jeste mesic uziju. Babi leto urcite bude a kdyz ne, tak zajedeme nekam na nakupy coz? :wink:

Vcera mi konecne dorazila i lehacka od Jane - ja z ni mam takovou radost - jupii - mimi ma chudak vsechno modry, tak jsem se tentokrat rozhodla pro oranzovou, tak mam radost je to hnedle veselejsi :)

Kontrola probehla OK, byla jsem i na monitoru - mimi krasne tlouklo srdicko, tak jsem si s nim tech 20 minut povidala :) KACUL dalsi kontrola 05/10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.9.06 09:04

BEE:on je problém v tom, že do moče se ti cukr dostane až když je v krvi nad 10! na rozdíl tvých krásných 7. :wink:
A to já si ten cukr hlídám ze své dobré vůle, nikdy jsem nepodstoupila žádný zátěžový test na glukozu jako vy všechny ostatní tady. Když půjdu na kontrolu k dr. s ranní močí, tak se v:,–(ím, že to bude zase negativní, takže vše OK a zátěžového testu nebude potřeba.
Ještě počkám na velký UZ - ten mám v pondělí - zkusím se na to zeptat dr., který jej dělá je to takový vstčícný mladas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.9.06 09:08

A s tím spánkem taky nic moc - manžel je v Přerově na školení. Tak už mi nedělá dobře, když spím v posteli sama. Tak jsem si brzo k ránu četla a teprve potom jsem zase usnula. To mi fakt zabírá, když potřebuju spát - Otevřu si knížku přečtu tak 30 stran a je to :wink:
Poloha při spaní - zá:,–(ně na bocích, i když moje kyčle někdy bolí jako bych už potřebovala endoprotézu :lol: , na zádech ležet nemůžu, protože se mi špatně dýchá a Bumbrlík tlačí na ledviny, bránici a páteř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
22.9.06 09:40

BEE: me vcera rekl doktor, ze mam cukr pod 8, tedy v norme! Jestli mas ty 7 tak to ja mam urco vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
22.9.06 10:38

DANDO - tak si zavolej svemu gyn. a domluv se. Prece jen, kdyby neco, tak at se to podchyti v zacatku…jak jsi na to teda vlastne prisla, kdyz jsi nebyla na ogtt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí