Poradna duly
Jana Čurdová
KRTI vůbec mi nepřijdeš „přechytralá“…
přijde mi, že jsi přechytralá normálně…jako dycky!
prostě chytrá holka, ne?! ![]()
S tim penzionem je to moc dobrej nápad!!!
Už se začínám těšit! Třeba nějak příští rok touhle dobou?! Což?
Článek si určo přečtu, na to jsem moc zvědavá, abych vydržela to nepřečíst…ale dneska ne…dneska jdu zas pracovat… ![]()
Všem přeju dobrou a KLIDNOU noc! ![]()
pa zítra.
Bee
P.S. Dando - já dneska po snídani (dva krajíce chleba s paštikou a kousek čokolády) měla 7,4…ale zapisovací den mám až zítra…tak pak uvidim.
Nic si z toho nedělej! Dá se to ovlivnit v nejhoršim tim inzulínem
a ani to není žádná tragédie…hlavně, že prcek bude v pohodě! Už to nějak vydržíme! ![]()
Ahojky kocicky…
nestiham, nestacim
Jen se hlasim, ze jsme OK
Dneska mam hromadu prace a vecer prijede sestra s pritelem na vikendovou navstevu, takze se zde budu vyskytovat velmi sporadicky.
Vsem preji pekny vikendik a uzivejte briska, uz to mame za paaaaar
![]()
Tak to zas byla „KLIDNÁ“ noc…
Jsem se budila snad každou hodinu
Mám asi nějaký posuny ve střevech nebo co…prostě tu mi píchne, tu mi dloubne a vzbudí mě to
k tomu mě bolely oba boky, když jsem na nich ležela (jako kyčle) a na zádech to nešlo…pak jsem si vzala kojopolštář, srolovala ho pod sebe (se značnym vysílenim) a NĚJAK se na těch zádech uvelebila…no a v tu chvíli se mi chtělo čůrat…
Faaaaaaaaaakt boží…chtěla jsem zajet k šikmoočkům, ale nevim nevim, jestli se na všechno nevy… a nepojedu nikam…předevšim mě obtěžuje se umýt, učesat a oblíct…a v županu a košili asi nic moc. ![]()
Jinak jsem četla na říjnový diskuzi, že holky napadlo v souvislosti s odchodem missorky, jak emimi bude fungovat, když tu nebude „domovnice“…
DOUFÁM teda, že to převezme někdo jinej a že třeba vznikne pár problémů, ale že to nějak půjde…ale napadlo mě, KDE bysme se mohly scházet KDYBY…
Snad pak jedině na rodině.cz?! Měly bysme se dohodnout, kdyby NĚCO…i když doufám, že NIC…nechci plašit zbytečně, ale nerada bych o vás přišla!!!
Možná bysme měly preventivně všechny sdělit mobily, abychom pak měly jak se skontaktovat?! Nebo se prostě dohodnem…se stejnejma přezdívkama (pokud možno) si pak založíme emimi listopad 2006 na rodině a pak se uvidí, co?! ALE SNAD TO NEBUDE POTŘEBA!!! Rodina mě tolik neba! ![]()
Jdu vymýšlet, jestli teda vyrazim nebo na to kašlu…zatím se mějte a hezkej den!
ospalí Bee+Qee
Bee,
Missorka ma uz vlastni web.
Je to holka sikovna, tak se mrknete.
Marcela
Marcel,
tak sem hoď odkaz. Když jsem ten článek četla, tak mě napadlo, že s jejíma zkušenostma by byla vyloženě škoda nezaložit si konkurenční server. ![]()
Díky
P.
Ahoj holky.....takže je to tak…Missorka má svůj web, ale bude chvilku trvat než se zabydlí…
A můj návrh …přesun naší diskuse tam (ne jen proto, že Peta je moje kamarádka, ale protože TADY to bez ní už nebude ono…
Prosím o vyjádření!!!!
Děkuji
Holky mooooc prosím o pomoc.
Chtěla bych udělat ty úžasné ŽRAVÉ ŘEZY, ale nemůžu najít receptík. Mám svůj, ale s tvarohovou nádivkou, chtěla jsem vyzkoušet ten váš recept. Můžete mi ho prosím písnout? Moc díky
Ahoj holky
stále vůbec nestíhám, poslední dny už ani číst. Zítra odjíždíme na chatu , budem týden pryč a já opět bez netu, tak musím ještě na poslední nákupy, prát , žehlit.....
KACULO už jsem se dívala na Missorciny stránky a jdu do toho:-) už se tam pár deníčků přestěhovalo.
Zatím paaaaaa
Anni , Ada a kopající Filda:-)))))
Dobre ranko holcicky,
KACUL: otrnulo, otrnulo
kontrola dopadla OK a hlavne mimi uz je v pondeli v 34 tydnu - to uz snad chlapak prezije, takze jestli narazis na Chodov jsem PRO!!! ![]()
PAJINO: jsem ten tvuj porodni clanek zase obrecela - jsem ted opravdu labilni ![]()
BEE: jeee to je dobre, ze si Te snad jeste mesic uziju. Babi leto urcite bude a kdyz ne, tak zajedeme nekam na nakupy coz? ![]()
Vcera mi konecne dorazila i lehacka od Jane - ja z ni mam takovou radost - jupii - mimi ma chudak vsechno modry, tak jsem se tentokrat rozhodla pro oranzovou, tak mam radost je to hnedle veselejsi ![]()
Kontrola probehla OK, byla jsem i na monitoru - mimi krasne tlouklo srdicko, tak jsem si s nim tech 20 minut povidala
KACUL dalsi kontrola 05/10.
BEE:on je problém v tom, že do moče se ti cukr dostane až když je v krvi nad 10! na rozdíl tvých krásných 7. ![]()
A to já si ten cukr hlídám ze své dobré vůle, nikdy jsem nepodstoupila žádný zátěžový test na glukozu jako vy všechny ostatní tady. Když půjdu na kontrolu k dr. s ranní močí, tak se v:,–(ím, že to bude zase negativní, takže vše OK a zátěžového testu nebude potřeba.
Ještě počkám na velký UZ - ten mám v pondělí - zkusím se na to zeptat dr., který jej dělá je to takový vstčícný mladas ![]()
A s tím spánkem taky nic moc - manžel je v Přerově na školení. Tak už mi nedělá dobře, když spím v posteli sama. Tak jsem si brzo k ránu četla a teprve potom jsem zase usnula. To mi fakt zabírá, když potřebuju spát - Otevřu si knížku přečtu tak 30 stran a je to ![]()
Poloha při spaní - zá:,–(ně na bocích, i když moje kyčle někdy bolí jako bych už potřebovala endoprotézu
, na zádech ležet nemůžu, protože se mi špatně dýchá a Bumbrlík tlačí na ledviny, bránici a páteř ![]()
BEE: me vcera rekl doktor, ze mam cukr pod 8, tedy v norme! Jestli mas ty 7 tak to ja mam urco vic.
DANDO - tak si zavolej svemu gyn. a domluv se. Prece jen, kdyby neco, tak at se to podchyti v zacatku…jak jsi na to teda vlastne prisla, kdyz jsi nebyla na ogtt?