Poradna duly
Jana Čurdová
MATERSKA: holky ted jsem dostala bezva zpravu. Zamestnavatel Vam ma povinnost vyplacet jeste celou dovolenou ( u me tedy 20 dbi) na kterou mame narok v roce 2007. Tedy 2006 + 2007 komplet dovca. To je docela fajn
Jeee ted akorat doufam, ze uz jste to tady neprodiskutovavaly - je fakt, ze jsem vsechno necetla ![]()
SMARRR s tou materskou a dovcou myslim, ze to tu holky uz nekde psaly…ale urcite se tomu nevenovala takova pozornost, ze bys to nemohla prehlidnout!
Taky mam za letosek jeste asi 12 dni a 20 na pristi… ![]()
To budou docela fajn penizky. A taky SNAD jeste rocni odmeny, ktery jsem si za celej letosni obchodni rok (konci nam na konci zari) zaslouzila…;-) To sice bohuzel neni zadna „palka“, ale taky jsou to penizky! Nakonec to nejak zvladnem…horsi bude az nam pak budou posilat uz jen rodicak…ale tu dovcu co vim proplacej az ti ta materska skonci, prave na zacatku rodicaku…a asi jen za letosek a tu za pristi rok az pak ten rok skonci, ne?!
Co maminy?
Jinak jsem trochu dospala noc a jdu uklizet a delat OBLIBENE domaci prace jako napr. ZEHLENI…furt jsem jeste nevyzehlila vsechno…vzdycky totiz neco vyperu a je to nanovo…:-D
pa Bee
Ahoj holky.....takže je to tak…Missorka má svůj web, ale bude chvilku trvat než se zabydlí…
A můj návrh …přesun naší diskuse tam (ne jen proto, že Peta je moje kamarádka, ale protože TADY to bez ní už nebude ono…
Prosím o vyjádření!!!!
Děkuji
KACULKO: Jsem tu krátce na to , abych věděla jaké to bude bez Missorky. Včera jsem četla ten její „poslední“ článek, brečela jsem u toho jak želva. Evidentně ji lidi zbožňují, takže to určo bude skvělá baba.
Já to vidím tak: kam půjde moje E-rodina, tam půjdu já. Takže se klidně přestěhuju, jen když zůstaneme spolu. ![]()
he he, tak to budou ti vlastníci emimina rádi, až jim zbyde prázdné emimi bez uživatelů. Na Missorka.cz už jsem se zaregistrovala, ale sem budu nakukovat dál, tak jsem zvědavá, jak se to vyvine.
Kacula píše:
Ahoj holky.....takže je to tak…Missorka má svůj web, ale bude chvilku trvat než se zabydlí…A můj návrh …přesun naší diskuse tam (ne jen proto, že Peta je moje kamarádka, ale protože TADY to bez ní už nebude ono…
Prosím o vyjádření!!!!
Děkuji
Já rozhodně nemám nic proti!!! Pro mě jste stejně na emimi nejdůležitější vy a navíc - jsem vždycky pro, když jde o podporu správné věci! A to missorčin nový web určo bude!
A že je to KAČUL tvoje kámoška - o důvod víc!
Tak kdy se přesunem??? ![]()
PRESUN: me to je taky jedno, kam pujdete tam pujdu!!! Takze jsem pro - az bude cas presunu, tak dej Kacul prosim vedet. Nebo se mam registrovat uz ted?
Na Missorce už běží diskuse, ale asi to bude ještě nějaký čas trvat, až se tam přesunou všichni/všechny
. Ale když tak se tam holky zaregistrujte.
http://www.missorka.cz/modules.php?…
Takže seznámek už tam máme a za jak dlouho se tam přesuneme všechny se uvidí…DIKY zatim všem
![]()
Jde jen o změnu písmenek v liště a taky o přístup majitelů serveru…Jen prostě budeme moct bejt u zrození něčeho nového co bude vznikat podle našich přání a představ!!
![]()
Tak jsem se už zaregistrovala u Missorky. Budu očekávat přesun v plné polní. ![]()
SMARR -prosím tě a to proplacení té dovolené platí i u soukromých malých firem?Nevíš,kde se mám o tom dovědět víc?Pochybuju,že když si o to sama neřeknu,že mi to sám nabídne.
PAMAVLA: no mel by Ti to dat 100%, je to dle zakona. Takze kdyz budes na materske tedy tech prvnich 28 tydnu a vyjde Ti to tak, ze v novem roce budes mit minimalne 60 dnu. Tedy treba u me nastupuji 01.10. a 28 tydnu mi konci 14.04. coz znamena pres 60 dnu v novem roce. Mas narok na proplaceni dovolene v plne vysi (tedy 20 pracovnich dnu u nas ve firme). Tuhle dovolenou Ti zamestnavatel proplati po ukonceni 28 tydnu materske, tedy me ji proplati 14.04.2007. Je fakt, ze na personalnim mi rekli, ze se mam na zacatku dubna ozvat a do prace dorazit k podpisu nejakeho papiru. Takze urcite narok mas!!!
ILJU moc moc děkuju za odkaz i za ten Liberec (je možný, že se tam nějak příští pátek „otočím“
) ale přece jen ještě budu otravovat…na těch linkách nikde není vidět, jak vypadá…
nemáš fotečku??? síííííííííím…
objednat přes net by ji přece jen bylo lepšejší…
a zloději to jsou, to máš 100% pravd! ![]()
Sylvah: měla jsem pozitivní nález v moči (docela dost) při běžném vyšetření v poradně. Druhý den v krvi na lačno normál 4,6 - tak mě dr. na ten zátěžák neposlala. Tak jsem se po tom trochu pídila sama. Jen prostě nevím, jestli se jedná o gestační cukrovku nebo jen o nějakou metabolickou poruchu při vyšší zátěži na ledviny.
Psala jsem dotaz do nějaké internetové diabetologické poradny a tam mi poradili držet dietu a alespoň sledovat cukr v moči, když nemám glukometr.
Nechci vypadat před dr. jako paní „chytrá“ a fušovat jí do řemesla. ![]()
BEE: to je fakt „FTIPNY“ - ty jsi tady i u missorky - cha cha - si povidame na dvou mistech najednou vid?