Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
20.9.06 12:54

Koukám Krti, že nakupuješ na hooodně dopředu :D Tak doufám, že to užijete.. :wink:

Kus-kus byl úspěšný, dvakrát jsme přidávali. Teď jdem zkusit siestovat, ale moc šanci tomu nedávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.9.06 12:59

Pajina : což to ne, to jenom že se ty kšiltovky shání docela špatně a že jsem natrefila zrovna na tyhle dvě, co se mi moc líbí, tak proto jsem je objednala, jinak nejsem blázen a mám věcičky vel.56 a 62. Něco je i 68, ale to už spíš dostávám a to jsou bodyčka a tak, ty se unosí vždycky. Cvok jsem, ale malej :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
20.9.06 13:26

Ahoj skoromamci a mamci,

jak tak ctu,tak ten MMB je asi droga,ja jsem zrovna dneska dostala kabatek a jeste cekam 1 takovej cernej roztomilouckej a laclacky…jsem taky jak utrzena,uz se tam radsi nekoukam :lol: .Uz me i ve sporce znaji jmenem,jak tam porad chodim.

Vcera jsem byla na kontrole,vse ok,uz mi ani utz nedela :? ,fakt me rozciluje,ted akorat porad litam na krev jak maco.Akorat ted nevim v jakym jsem tydnu,jestli v tom co mam na metriku,nebo 32+3,to mi napsal do prukazky z velkyho utz ze 30.tt.Tak cemu mam teda verit?

• Citovat
  • Upravit
Sifa
20.9.06 13:27

Jo a DK je 2.10…zitra nastupuju do skoly na dalkovy studium,tak drzte palce..

• Citovat
  • Upravit
545
20.9.06 13:47

Sifa : jejda, tak ses rozhodla zahájit studium ještě takhle před porodem ? No tak to klobouk dolů :! Já hodlám taky mateřskou „využít“ ke studiu, ale zahájit bych chtěla až příští školní rok.

Jinak na MMB jsem si už dala přísný zákaz. Neexistuje Studentská, Nutella a pro mě ani Mimibazar :evil:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.9.06 13:48

Holky a kde je ta naše upovídaná Lindusa :?: :?: :?: Mám pocit, že se neozývá už druhý den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.9.06 14:28

Linduša má návštěvu z Čech, tak na nás nemá čas.. Je to tady bez ní smutný, což?? Už dlouho jsem nic neslyšela o buchtové kosti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
20.9.06 14:39

To jo,jsem taky zvedava jak to budu zvladat,o uceni se ani tak nebojim,ale spis o to dochazeni..na netu se momentalne mooooc nudim,tak kam koukam????Na prisne zakazanej server MMB :lol: ,jinak to neslo… :oops:

• Citovat
  • Upravit
545
20.9.06 14:58

Takovou malou otázku :

CO JE TO MIMIBAZAR :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.9.06 15:04

Ahojky,

s mimibazarem jste mě pobavily, už tam taky moc nekoukám :lol: , věcí máme dost. Aspoň si myslím.

Jinak já už mám i doktorku, byla moc milá i sestřička, a mám ji ani ne 4 minuty od baráku. Tak uvidíme kdo půjde ke komu po porodu. :)

Na koupání máme vaničku a lehátko do vaničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
20.9.06 17:15

Ahojda maminy a bříška!
Právě jsem se vrátila…z UZ. Teda já tam byla ráno,ale pak jsem se stavovala ještě u našich.
V nemocnici než jsem se rozkoukala už jsem byla v ordinaci.UZ dneska dělal doktor,kterému přezdívám „pan přednášející“.Je celkem fajn,jen ty přednášky okolo,ale prý je vidět,že tomu co říká rozumím a tak mi toho říká víc.Asi budu muset přestat přitakávat,protože nějaký statistický čísla mě neberou (i když jsem matematik). Srdíčko tluče ve správném rytmu.Těhotenství odpovídá už od začátku o 14 dní mladší.Jen ta váha by prý mohla být větší.Prý jsme na hranici (ukazoval mi i grafy), mimísek váží asi 1570 g.
Jen mi nejde do hlavy jak mi s Tomem (oba nadměreční lidé) můžeme mít hubené dítě. (A jak říkala H.Růžičková:"My nemáme nadváhu,ale PODMÍRU).
Zítra jdu na normální kontrolu,tak uvidím,co tomu pan doktor řekne.
Příští UZ 11.10.
S tím omdléváním:Pěkně jsem se v ordinaci uložila na lehátko u UZ, a pan dr. začal rejdit po bříšku a prý jestli se mi nedělá špatně.A v tom to začolo, bolest hlavy,tma před očima.Takže jsem byla ucena (a jsem tomu ráda) okamžitě zaujmout polohu na boku.Samozřejmě s přednáškou o tom, proč je mi na omdlení.
Jinak dobrou chuť k čemu koliv co si s chutí dáte:hlínu, omítku,nutelu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
20.9.06 20:35

PAJI …zavinovačky v Krči miminkům dávaj, ty klasický sněrovací :wink: Takže netahej…už balíš a chystáš???

BALENÍ ......holky nezapomente připravit i věcičky pro mimča na odvoz domů, aby pak tatkové nemuseli složitě hledat a vybírat!!! Obávám se, že většinou jsou to JEN chlapi a těžko by si poradili :wink: :lol: :lol: Já měla v autosedajdě prostě hozenou igelitku s oblečkama (dvě verze, dle počasí) a manža jen čapnul autosedačku a jel pro nás!!!

LIDUNKO …předpokládám, že platí u tebe TP 25.11. ????
LINDUSA .....asi má návštěvu a myslím, že nám to pak vynahradí nějaký románem :lol: :lol:
KRTI …super nákup, kde že jsi to pořídila???? :lol: :lol:
SYLVI .....cukrovka je pryč, co by za to jiní dali :wink: Jak malej ve školce???
IGINA …my máme kyblík a Verča se v něm vyblbla taky dost, když povyrostla, tak už byla ve velký vaně…Jen s koupáním v kyblíku jde trochu o zvyk…je to něco jiného, ale mimčům se to líbí!!! Jinak otoky hlídej…nenabrala jsi víc kilíček poslední dobou??
NICO …ty si neodpočineš ani v noci??? Děsný sny…A co jinak nového?? Jak pokračuje domácí pohoda?? A co Hanička??
SMARR …jak jako otrnulo?? Už jezdíš metrem??? :lol: :lol: Placenta bude určitě dáááááleko nahoře!!! Koukej dát vědět!!!
BEE …spisatelko…šikmoočka zkus ......mám košilku od nich…a knoflíčky má skoro až do pasu :wink:
MEDICKO …gratulace ke zkouškám

Tak dobrou noc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.9.06 20:46
Pajina píše:
Linduša má návštěvu z Čech, tak na nás nemá čas.. Je to tady bez ní smutný, což?? Už dlouho jsem nic neslyšela o buchtové kosti :lol: :lol:

Tak jestli se ti PÁJI stýská po buchtové kosti…taky jednu bolavou mám… :-D a ani ji raději nekomentuju…dokonce se u mě objevily i nějaké ty chutě na sexuální hrátky, ale kost buchtová tomu při pouhém pomyšelní příliš nerozumí… :-D JE TI UŽ DOBŘE??? VIRÓZA ODEŠLA DO VĚČNÝCH LOVIŠŤ? ;-)

Čau holky!

Ještě jsem nedočetla. Chci vás jen zpravit o tom, že v práci proběhlo všechno naprosto v pořádku, šéfka souhlasila se všemi mými návrhy a stačí jí, když projekt dokončím do konce kalendářního roku…jen s tím bude ještě o trochu víc práce, než se původně zdálo a pořád ještě nemám všechny podklady, který bych potřebovala a jsem závislá na druhých. :-( Ale celkově jsem moc ráda a mám dobrý pocit z toho všeho…jen ta lenora cokoli dělat…musim se přemoct!

KAČUL - WHOLE NUTS mě dneska zase dostalo…tentokrát Ritter Sport… :-D Jinak k šikmoočkům určo zavítám…mám to k nim kousek, tak uvidim…navíc jsem si vzpomněla na sice dost infantilní, ale přesto košilky od babičky, který myslim nějaký knoflíky měly a snad by to aspoň na doma šlo… :-D Ale do porodnice zkusim něco sehnat.

HOLKY - vy, co už máte mimča - Kačul - ty vzhledem k mírám budeš asi mít pro mě dobrý zkušenosti…JAKÝ PODPRDY VÁM VYHOVOVALY v době kojení a kolik jste jich kupovaly a kdy? Já se chystám asi koncem září - začátkem října vyrazit na nákup a docela mě to otravuje. :-( Tak bych uvítala nějaký typy a myslim, že ostatní mamči taky… :-)

Jdu dočíst, pak možná chvilku pracovat a pak se asi zase v noci na chvilku napojim…odpo jsem zas spala, tak předpokládám, že tu zas ode mne ráno najdete románek. :-D

Zatím pááááááááááá, případně DOBROU všem pupkandám i pupíčkům! ;-)

Bee+Qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
20.9.06 21:04

BEE …kojoprdky mám od Anity…jednu jsem kupovala ještě těhu a jednu po porodu, ale ta mi nakonec byla větší, protože jsem šla po tom porodu moc brzo :roll: Takže v těhu jsem nosila asi tak 80D a pak 80E…ta větší je 80F…jinak klidně nakupuj, a nech si malinkou rezervu v košíčku, myslim, že už tolik nenarostou…Jooo a ceny teda děsný…ta 80E stála kolem 600,– a ta větší asi 1100,– Kč :cry: Pak jsem taky hodně unosila sportovní bolérka a jednu kojoprdku ze sparu asi za 200,– na doma. Jinak jsem nosila radši bez kostic…
A whole nuts jsou děsný…já dnes taštička Mekáč a čoko rolka z hypernovy :wink: :lol: Taky KOKO :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.9.06 21:05

Bee,

už celkem dobrý, díky. Ty podprndy jsem koupila cca ve 35tt, takže celkem pozdě. Během těhu se mi prsa tak o číslo zvětšila (zaplať Pambůh za to :) ) Při kojení sice taky ještě narostla, ale do těch podrprnd se vešla. Je celkem dobrý si koupit nějaký elastičtější, ty jsou fakt pohodlný. Já měla celkem tři - jednu fakt hezkou, s kosticí (ta už je bohužel hoodně opraná) + dvě hodně obyčejný.
Ale! jediný problém byl v obvodu kolem hrudníku. Kupodivu i když jsem si ty podprndy kupovala během těhu, tak mě potom celkem tlačily na zádech, asi byly úzké :?: . Ono přece jenom nosit je celej den je celkem záhul. Takže si asi koupím ještě jednu hodně volnou, aby mě nebolela záda..

Kačul , většinu věcí už mám sbaleno, ale bohužel nemám vhodnou tašku, tu mi zabral Dalibor (manžel), chodí s ní do fitka. Sice říkal, že mi koupí novou, no ale znáte to.. Asi budu muset urgovat 8)

Tak pa, jdu hajat, siesta po obědě se nekonala 8)

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital