Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
21.9.06 17:43

PAJI ......asi jsem zapomněla napsat, že takovýhle porody u nás v Listopadkách nejsou povoleny!! mám to domluvený :wink:
Mě spíš mrzí toto https://www.emimino.cz/…s/story/5077

Postýlka …máme s příčkama a u postele mám jen koš, pak maj děti svůj pokojík!! Ale Verča už spí na velký posteli, takže ty šprušle užiju asi až u druhého prcka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.06 17:46

Pajino bohužel i tohle k tomu patří. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.06 17:48

Kaculo nezobrazuje se mi tvůj odkaz, kde to najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.06 18:27

Ahoj těhulinky,

tak jsem dnes celý den v práci na netu, sice vás čtu, ale nenám vůůůbec čas reagovat.

Rozhodla jsem se, že v práci pomůžu s přípravou na audit ISO systému kvality(dělala jsem v advokátní kanceláři Quality Managera)..No a je toho na mě nějak víc,než zvládam.

Chci chodit do školy a do práce a tak si říkam, jestli z toho neporodím …nerada bych, aby chudak Viky odnesla všecjny ty moje aktivity :roll:

Jenže víte jak to je s penězi, když je možnost vydělat, tak to člověku nedá(když si představím, co všechno se dá za dtěch x tisíc navíc pořídít)…

A do školy se taky musí…s malou to pak půjde těžko.....

Tak z toho mám deprese, budu chodit od 2.10. od 8-13:00 do školy a pak z Motola do kanceláře na Žižkov a tak do 18:30 než mě muž vyzvedne a tak to mám v plánu každý den do 23.11.

Co myslíte? Půjde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.06 18:37

Medičko to bude teda záhul. Nechci Tě od toho zrazovat, ale fakt si myslíš, že to půjde? Je to moc na netěhotnou, natož těhulinku v tak vysokém stupni těhu. Já vím, že penízky jsou třeba, ale teď už by ses měla fakt šetřit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 18:49

Medicka-tehulka : pane jo, takovýhle „rozvrh hodin“ bych si teda nepřála. Jak píše BENJULKA - je to náročné i pro netěhotnou, natož pro tebe. Zvaž to celé ještě jednou, mohlo by se stát něco, co by sis mohla vyčítat a ikdyž vím, že jsou peníze potřeba, zdraví tvoje i tvého broučka jsou na prvním místě :!

Jinak co se výše uvedených odkazů na články týče - i takové porody probíhají a ikdyž všechny doufáme, že ten náš bude v pohodě, přece jen chápu holky, které o svých nelehkých chvílích chtějí psát. Doufám jen, že si budeme (až to budeme mít všechny za sebou) moci říct : to mám kliku, že jsem nedopadla jako KačenkaL. Fakt nám všem držím palce :wink:.
No a druhý článek - já tomu tedy moc nerozumím, o co jde, proč jde Missorka pryč, co a kdo za těmi problémy stojí. Já můžu říct jen to, že jsem snad nemohla narazit na lepší „společnost“ než jsem našla tady. Kdybych byla na všechno sama, nevím, jak bych svoje první těhotenství zvládala. Takhle vím, že kdykoli si nejsem něčím jistá, potřebuju poradit nebo se podělit o svoje pěkné zážitky, mám se na koho obrátit. Emimino je úplně první věc, kterou nastartuju, když ráno vylezu z postele a těším se, co se tady zase dozvím, nasbírám pár zkušeností, pobavím se…mně je tady moc krásně a doufám, že to tady s vámi budu zažívat navždycky :wink:.

Jo jo, city je potřeba vylevovat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.9.06 18:51

Medičko, chceš slyšet odpověď ?
Ne.

Možná tak ještě v říjnu, ale až do 23.11?
Promiň, ale přijde mi, že ses kapku zbláznila. Peníze nejsou všechno… a přece jen ten konec těhotenství je náročný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.9.06 18:57

Medičko, já myslím, že by to šlo, ALE :! nikde nemáš zaručeno, že neporodíš dřív. Jinak myslím, že se to dá, fakt je ale blbý se k něčemu uvázat, když příroda může promluvit jinak.. Nevím, co třeba nějak domluvit, že bys to případně dodělala po porodu??

Kačul, to je škoda, že MIssorka končí, to mě taky mrzí.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.9.06 19:00

Ahoj těhule,

dneska jsem nakoupila těhotenské podprdy-DORINA-(kámoška mi je chválila).Mají je v Intersparu v akci za 299Kč.Už se vidím :těhu podprda+síťované kalhotky-no prostě sexy.

Ještě se chci zeptat:jste ještě některá konec pánevní ,nebo máte všechny už vzorově dítka hlavičkou dolů??Na kontrole mi doktorka řekla,že to moc nevypadá,že by se mělo otočit,tak se nechám překvapit.

Mějte se,moc vás zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
21.9.06 19:01

JO, Krti, já jsem taky na emiminu závislá, je to super a je mi líto, že jsem ho objevila, až když byl ONdra cca půlroční. Fakt jsem hrozně ráda, že si tady se všema můžu pokecat. Je to super mít takovou e-rodinu.
Jinak fakt je, že technicky bych na emiminu taky změnila spoustu věcí. zpočátku mi přišlo velmi nepřehledné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 19:06

Pajina : no je fakt, že já se tady neorientuju dodnes. Jsem ráda, že jsem pronikla sem, do Listopadu 2006 a jinak spíš tak nějak tápu kolem. Ale i tak je to už slušná závislost, jednou to tady prolezu a pak uvidíte :lol:.

Pamavla : já jsem hlavičkou dolů už od 30.týdne, tak snad to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.9.06 21:01

Tak dneska jsem se sem dostala až teď…Já jsem prostě obecně aktivnější večer… :-)

KRTI moc krásně jsi to napsala o emiminu. jsem taky moc ráda, že tu jsme, že vás mám, přesně jak píšeš - když si člověk není jistý, prostě se zeptá, vyměníme si zkušenosti, politujeme se, podpoříme, vynadáme si, když je potřeba (třeba kvůli myšlenkám na předčasný porod, že LINDI?!) a vůbec…fakt taková e-rodinka… :-) škoda jen, že jsme se nesešly všechny na živo…myslim jako celorepublikovej sraz…ale to je fakt náročný…jak v těhotenství, tak pak s prckama… :-(

PAMAVLO myslim, že MEDIČKA má pořád Viktorku koncem pánevním…ale ona má na otočení ještě čas! ;-)

MEDIČKO S tou prací a školou to zkusit sice můžeš, ale z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že si to teda neumim představit…mně teď (asi od 33. týdne) vysiluje i když mám dva dny za sebou trávit někde mimo domov…hned oteču a jsem unavená…ale ty jsi třeba jiná a nebudeš mít vůbec žádnej problém…jen buď připravená na eventualitu, že si tělo prostě možná ze dne na den řekne a uvidíš, že to třeba nejde…pak je potřeba být připravená na to fakt zůstat doma…ze školy i z práce… :o přece jen nejdůležitější na světě je teď Viky, ne?! A už to asi ani nikdy jinak nebude, mamino! ;-)

Přiznám se, že podle vašich reakcí jsem zatím nenašla odvahu přečíst si ten článek o porodu…uvidím zítra…dneska na náročný čtení nějak nemám :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.9.06 21:14

Tak opět hlásím dvě hodiny po večeři cukr v moči? :cry: :cry: :cry: Vážně už mám nahnáno. A to jsem nejedla nic strašného - celozrný rohlík slabě namazaný paštikou, rajče a čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 21:28

Bee : já si myslím, že by ten srazík nebyl tak neuskutečnitelný, až budou prckové samozřejmě kapičku větší. Zamluvíme někde nějaký celý penzion a můžeme se vidět všichni :lol:.

Jinak se ještě vrátím k tomu článku o porodu : zní to sice šíleně, ale když jsem to četla a viděla, jak to Kačka s odstupem času popisovala a vtipkovala, tak, zdá se, na ty hrůzné zážitky dneska už vzpomíná s odstupem a to, že má zdravého prcka, je asi nejpřednější. Spousta holek říká, že porod není žádná sranda, ale na všechno se potom s odstupem času zapomene, když je mimčo na světě. Takže si to, Bee , klidně přečti, je to zase jedna zkušenost a má to šťastný konec :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
21.9.06 21:30

Já jsem dneska na svůj vkus nějaká přechytralá, radši půjdu spát :lol:. Přeju všem krásnou dobrou noc, hlavně nespavkám. Papa zítra :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí