Poradna duly
Jana Čurdová
Smarrr a já jsem vosk? ![]()
Taky blbnu mezi oběma servry ![]()
Kdy konečně uzavřem tyhle dveře? A budem chodit k Missorce?
holky,
snad se sjednotime a presuneme
jinak nebudu stihat cist oba listopady 2006 ![]()
Jestli se hodláte stěhovat, tak dejte vědět, ať si stihneme s Bumbrlíkem také sbalit kufry
![]()
DANDO:Já jsem se po registraci taky nemohla přihlásit. Už ti přišel mail od Missorky ohledně úspěšné registrace? Teď už je to ale v poho
Ahoj holčičky,
předně díky všem za reakce na můj „pracovní“ rozvrh ![]()
Já tak trochu(no dobře, víc než trochu
) tuším, že máte pravdu, když říkate, že to nezvládnu.
Sladká byla Tines , jak se mě ptá, jestli jsem se nezbláznila
No asi jo ![]()
Bee: přesně jak říkaš,zkusím, ale nezávzně
No udělam to tak, že jim v práci nic neslíbím.Prostě řeknu, že pokud neporodím nebo nebudu na rizikovým tak tak budu chodit a udělam vše proto, abych ten audit ustála…Ale to já nemůžu vědět,jestli neporodim…že jo? ![]()
Horší to je se škole…V práci sedím u PC(a to bych doma seděl taky…kvůli vám…moje milé
) ale ve škole máme stáž, to znamená,že jsme na oddělení a u pacientů.To možna neustojím…No tak hold toho necham a dochodim si to příští rok(mám 5.očník rozkožený na 2 roky)
Krti: k teátu emimino..podepisuju se a dodávám, že nechápu, jak bez toho dříve ženský vůůůůbec mohly porodit ![]()
Kacul: jsem na emiminu krátce, ale Missourka je člověk, který je mi z mnoha mnoha důvodu velice sympatiký…Jsem pro OKAMŽITÝ PŘESUN ![]()
Ale rozhodně budu nakukovat i sem,jak říká Pajina
sMARR: Díky za potěšujicí zprávu o mateřské…to jsem nevěděla ![]()
Pamavla: Díky za tim s těma podprsenkama.Já už jednu z tesco za 299 mám a dnes vyrazím do toho Intersparu ![]()
Ahoj holky,
tak přesun, klidně, jen se tam musím zaregistrovat.
Medičko, promiň, ale snad si se neurazila? ![]()
Hlavně si neber nic závazně, ať pak nejseš ve stresu. Podprdy v akci zní zajímavě, že bych to vyzkoušela, jak se odhaduje ta velikost?
Tines,
s urážením ani nápád..bylo to trefné… ![]()
Podprdy:Slyšela jsem, že o velikost větší než v 8.měsíci stačí
Takže těhulky, sem už psát jen navigace na novej domeček.....
at se neuklikáme k smrti ![]()
No to jsem v šoku., vy už tam máte popsaných 10 stránek. Kdy to přečtu? Samozřejmě k vám taky přejdu, jen co budu mít chvilku a udělám oběd.
VERUN:V Intersparu mají kojenecký podprdy DORINA-kámoška mi je chválila,že vypadají jakž tak a hlavně ,že jsou kvalitní a vydrží.Mají je teď v akci za 299Kč,jinak jsou o 100 dražší.
Jdu se teda zkusit zaregistrovat na Missorku.