Poradna duly
Jana Čurdová
IGI: ja bych radeji doktorovi zavolala. Budes klidnejsi a za zeptani po telefonu nic nedas ne?
Pekne dopoledne ![]()
Hlasi se Sipkova Ruuuuza…ja bych porad spala ![]()
Dneska se mi zdal sen:
Byli tady u nas tchyne-macecha s Mirkovym tatou a delali neco s omitkou v obyvaku a vsude byl hrozny bordel. Me bolelo bricho, ale tak nejak normalne jako me obcas boli a najednou koukam, ze ze me couha nozicka!!! Ta nozicka hrozne kopala a ja se ji snazila chytit, uklidnit a strcit zpatky…no a mimi zacalo hrozne plakat…ve me, uvnitr !!! a vyskakovaly mi vsude same boulicky, hlavne na zadech!
Nemela jsem vubec nic sbaleno ani pripraveno do porodnice, tak jsem s tou couhajici nozkou pobihala a hledala nejake ciste obleceni. Potom jsem se sprchovala.
Pak uz jsme nasedali do auta a ja zjistila, ze nemam ani obcanku, takze jsem se jeste vracela pro obcanku a tehu prukazku…no des
tak jsem se radeji probudila…
Bee , s tim zednikem to neres, dekuju, jsi moc hodna, ale vcera mi Mira rikal, ze uz nekoho sehnal…huraaaa
Tak a je po bolestech, přišly mi 2 balíčky z MMB a ještě jeden čekám zítra
.
no to byla teda noc!!!!!
koukam kazda v noci neco vyvadela ![]()
Krti s tema navalama.........kazdej den pri snidani.......jsem spocena jak dvere wod chliva a hned nato zase zima…
igi
jo a vcera jsem si objednala tu zavinovacku do autosedacky a do kocarku od fi emitex.
proste se mi libi moc moc…
igi
a holky mate uz vanicku nebo kyblik??? vcem budete koupat miminko?
Igina : už jsme to tady někdy určo řešlily, ale bude to hondě stránek zpět. Jinak já mám obyčejnou vaničku z Ikey a potom ve vaně. Kyblík se mi líbí, ale asi bych měla strach v tom koupat , abych mimi neublížila. Jinak tu zavinovčku chci taky , jsem z ní úplně vyvařená:-)
Igina : už jsme to tady někdy určo řešlily, ale bude to hondě stránek zpět. Jinak já mám obyčejnou vaničku z Ikey a potom ve vaně. Kyblík se mi líbí, ale asi bych měla strach v tom koupat , abych mimi neublížila. Jinak tu zavinovčku chci taky , jsem z ní úplně vyvařená:-)
NICO: to byl jako sen o malinkem vetreleckovi vid? ![]()
VERUN: kamaradka mi radila, ze vanicka je lepsi, ze to miminko si v tom krasne zadovadi a na koupani se tesi (tedy asi jak ktery ze?), ale v kybliku si asi moc nepohraje.
Krti tak dneska jsem taky k nepoužití. Bolí mě v krku, mám rýmu, je mi blbě od žaludku, motá se mi hlava,jsem slabá jak čaj, prozměnu je mi zase zima , no sem prostě v pr…
. Takhle blbě mi za celé těhu nebylo. Taky čekám na 2 balíčky z MMB a autosedačku z Emimina. Snad to dojde, prý to posílali v pondělí.
Jdu zase hají, ale budu Vás číst, na víc se dneska asi nezmůžu. ![]()
Ahoj holky,
tak se po delší době ozývám, nějak se mi nechtělo psát, ale čtení mě bavilo, takže jsem v obraze ![]()
Nemoc se už naštěstí celkem umravnila, i když v noci kašlu jak o závod, už se s tím dá žít.
(díky za optání, Bee)
Krti , fakt si teď užívej klidu, dokud můžeš. Já jsem s Ondou byla na mateřský před porodem jenom tři týdny (rodila jsem o 3 týdny dřív), ale dodnes na to vzpomínám, jaká to byla pohoda. Celý ty tři týdny jsem prakticky jenom hrála počítačový hry a ještě u porodu se mi vybavovala bitva s Ruskem
. Ještě v ten den, než jsem odjela do porodnice jsem si stihla koupit nový boty. Teď bych teda taky nový potřebovala, ale nějak se mi ještě nechce je kupovat. Raději pár týdnů počkám ![]()
Kačul , nějak se mi nedaří ti posílat SZ. Další kontrola je 26.9.
A chtěla jsem se tě ještě zeptat, dávají v Krči mimčům zavinovačky? Když tak bych si nějakou přinesla z domova, taky se mi celkem dost osvědčily.
Peřinky - dneska jsme byli s Ondrou na nákupu a kromě několika Pik-niků (sladký mlíka, jako Jesenka) jsme zakoupili i peřinku. Taky jsem tam viděla nějakou z dutého vlákna, která byla barevná a teoreticky by se ani nemusela povlíkat, ale přijde mi to dost nepraktický. To aby člověk měl minimálně dvě - když se mimi pročůrá nebo pozvrací, tak většinou stačí jenom převlíknout, ale deka by se musela prát celá.. Jo a jinak ve Sparu měli super bodíčka jenom za 50 kč, tak jsem nakoupila dvě růžový, aby mimčula neměla všechno jenom v modrym po Ondrovi. A Studentská pečeť ani Margotka se nevyrábí, já je totiž nerada ![]()
Smarr , je fakt že s prckem je ten konec těhu náročnější, člověk si tolik neodpočine, ale to ty v práci taky ne.. Nejhorší je to tahání, které nám doktoři zakazují, že Kačul
A to ONdra je už celkem samostatnej, ven chodíme bez kočáru, do autosedačky si vleze sám, do postýlky taky, jenom do tý vany prostě nevyleze a když si postaví hlavu, tak ho taky vzít musim.. No snad to naše mimča ve zdraví přečkají.. ![]()
Tak se zatím mějte, jdu vařit oběd - udělám jenom kus-kus se šunkou, takže to bude rychlovka a ONdra to snad rád.
Pa
Pajina
P.S: koukala jsem na seznámek, máte tam hezký jména, holčiny. Já naše kandidáty ještě nezveřejňuju, protože jak znám manžu, tak se to ještě před porodem změní ![]()
Ahoj těhulky,
Díky moc všem za gratulaci ke zkoušce…Jste zlatička ![]()
Co se věci týče, nemají je v každe porodnici(třeba někde ti dají látkové plíny a parírové ne, jinde zase ti daji na den jednu košilku pro mimi a když se „pročůra“ tak jsou nerudný,někde zase „doporučují“ vzít oblečení pro dítě no a někde je to úplně v pohodě a dostaneš cokoli)
Mě se taky moc nelíbí, jak ty věci v některých porodnicich vypadají jak z ústavu.Pak mám pocit, že je mimi v „kojeňáku“ tak proto beru vlastní
Ty hadříky jsou tak malinkatý, že moc místa nezaberou ![]()
Krti: Díky za Poviján
…Já jsem už jednou psala, že nevím, jak se to píše,tak jsem ráda,žes mě opravila ![]()
Jo a s tím hrůzným popisem noci jako bys mi mluvila z duše ![]()
Sylvah: To je dobře, ze se zavinovačky používají, ale v praze v obchodech jsem vůůůůůbec nic takovýho neviděla.Prvně až ty prahistorický po mém Tomovi,které jsme vyhrabali z komody u babičky ![]()
Dando: vidím,že nejsem sama se zavinovačkou po tatínkovi ![]()
Bee: Qeebo je vzorňák
Ukázkové dítě…
Igina: Ty křeče jak popisuješ mám taky a taky trvají strašně dlouho(nebo se mi to zdá kvůli té ukrutné bolesti
)
Budí mě to i 5× za noc(zrovna dnes).Přečetla jsem si v jedne knížce, že když cítíš, že začína tak musíš co nejrychlejí přitahovat prsty na noze k sobě nebo pokud to nejde pomoct si rukou.Fakt to pomáha…Ale i tak je to děs… ![]()
Ahoj holky spisovatelky!
Koukám, že jsem jediná, kdo se v noci vyspal? No ale zase jsem nespala včera…
Holky, podařilo se mi to, mám papír, že NEMÁM těhu cukrovku!!!!!!!!!! Podle toho telefonátu v pondělí jsem čekala, že se mnou spíš vyrazí dveře, ale paní dr. byla moc milá a mám to! Hurááááááááá! Snad už mi dají pokoj ![]()
Dneska mi dorazila kombinéza z MMB, je moc pěkná
, zase o kousek věcí pro mimčo víc. A kdo nemá nic nachystané do porodnice, nevěšte hlavy! Však máme ještě čas! Já nemám ani nic vyprané…a asi tomu ještě chvilku dám ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Holky, s tímhle se vám musím pochlubit. Už máme pro Ondřeje košili a chyběla nám ještě kšiltovka (aby měl stejný ohoz jako táta, ten taky nedá bez sportovních košil a „baseballek“ ani ránu) a tahle je prostě SUPER
.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A tady je ještě jedna
. Bude to mít už na příští léto, to bude akorát (ikdyž ta supermanovská je kapku větší, ale buď se zmenší nebo jí bude mít na podzim - prostě jsem neodolala
). To až uvidí Pavel, tak mi už vyrve dráty ze zdi nebo zablokuje přístup na MMB
.
Sylvah : no tak je super, žes tu svojí ne-cukrovku uhádala
.