Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
12.3.06 21:51

ahoj Tines

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.3.06 07:58

Ahojky :D :D :D

Jak je při pondělku? já OK :D

Majka - už jako malá jsem se musela přestěhovat do Čech, ale jezdím na SVK sokro každý rok, mám tam téměř celou rodinu, jezdím tam hrozně ráda :D

Tines - samozřejmě se k nám přidej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 08:05

ahoj holky,
vsechny Vás zdravím. Tak jsem se ráno těšila, až si počtu, co jste o víkendík napsaly. Tak u nás napadlo včera 20 cm sněhu… no v sobotu jsem si myslela, že už je jaro, protože to sluníčko mělo docela sílu, a v neděli ráno jsem opět přivítala zimu :( Vůbec nezávidím těm, kteří musí celou zimu koukat do toho bílýho svinstva, protože mě to v neděli nedělalo dobře. Jinak dneska to zatím jde. Křeče jsem měla opět v sobotu, ale vím z čeho - opět jsem přecenila své síly, takže v neděli jsem střídavě odpočívala a pracovala a bylo to lepší… vlastně úplně bez problémů.

Ka-tko, moc mě mrzí co se stalo :cry: Držím palce ať se brzy zadaří.

Teď mám snad ještě větší strach, ale je pravda, že je lepší teď v začátku, než kdykolik později :?

Už se nemůžu dočkat příštího úterka… to čekání je hrozný, ale pořád teď budeme na něco čekat… alespoň se trochu naučím být trpělivá, protože to já nejsem vůbec…
Ještě samozřejmě vítám všechny nové těhulinky a všem nám držím palce.
Tak zatím Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.3.06 08:19

Ahoj,

Katko, je mi líto, co se stalo, ale jak už řekly některé holky, pokud miminko nemělo být v pořádku, je lepší, že to skončilo samo takhle brzy. Další pokus už určitě vyjde - držím moc palce.

Bee, já vím, že asi nebudu jediná :wink: Jen jsem si tu mezi těma zasloužilýma matkama připadala tak nějak bez zkušeností :lol: Moje kamarádka čekala první miminko taky ve 30, teď je malé rok a něco a včera jsem se dověděla, že čekají další :D (poté, co jsme jim sdělili, že jsme v 7 tt, nám oni vítězoslavně opáčili, že jsou už ve 20 tt :lol: - normálně jsem to přes svetry nepoznala, i když se mi zdálo, že má trošku tlusté bříško, ale ne až tak…). Manžel prohlásil, že letošní rok bude populační exploze, protože tolik známých, co letos čekají miminko, jsme snad kolem sebe neměli… Že by se silné 70. ročníky konečně rozhoupaly? :wink: Každopádně mezi těma, co známe a víme, že čekají mimi, jsme jedni z nejmladších :lol:

Přeji Vám všem pěkný začátek týdne, ať to všechno dopadá, jak si přejem. Já jdu pozítří na UZ a už teď jsem z toho nervózní - to čekání je nekonečné…

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 10:06

Ahojky,
Ka-tko , moc mě to mrzí, ale zrčitě to vyjde příště. Víš sama, že je lepší když se to stane hned na začátku, takže i to zlé je k něčemu dobré.....Budu tě hledat v dalších diskusích!?!?!
Držim palečky a někdy nakoukni, když budeš mit chut :P

Jinak zdravim Tines

SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
BEE - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES - 17.11.

No holky,kdyby bylo v seznamu něco blbě, tak mi prosím řekněte…Díky!!!!

Jinak mě je pořád BLEBLE.....no snad to za ten měsíc přejde.
A holky žádné nervování a stresování!!!! Pokazit se to může vždycky, takže na sebe dávejte pozor, protože přírodu neovlivníte!!! Všechno bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 10:34

:cry: ahoj katko! moc me mrzi, ze to nedopadlo…mely jsme stejny termin. :-( navic jsi z jablonce a ja mam vybornou tchyni ve frydlantu, takze jsem k tobe mela tak nejak srdecne blizko… ;-) nicmene…drzim palce, at ty prosincatka vyjdou a kdyby ne hned prosincatka, tak 2007 je taky peknej rok se stastnou 7 na konci. ;-) neves hlavu a s chuti do toho, pul je hotovo. ;-) moc drizim palecky! bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.3.06 10:39

Holky,

diky, ja to nevzdavam.,… nejsem ani nestastna, spise stastna, ze to neni mimodelozni:-)))

A ani nebrecim, je to proste priroda, a radsi ted, nez nekdy na 12tt…
Takze jsem v poho, mam prece maly detatko......
Beru to jako zmeskanou MS, a mame milion duvodu ke snazeni..... Budeme sexovat, hura:-)
Taky sme naplanovali dovolenou, jestli budou penizky…se tesim

Uzivejte si tehu, ja az budu opet tak vam urco dam vedet.
Katka a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 10:43

ahoj domi, taky mám pocit, že se do těch porodnic nemůžeme všechny vejít. ;-) snad to příroda zařídí a budem rodit aspoň nějak s rozumnýma rozestupama a budem všechny - hlavně dětičky - v pořádku, abychom mohly na odděleních šestinedělí uvolnit místo ostatním mamčám. ;-) je to fakt asi těma 70. ročníkama…populační exploze…doufám, že taky konečně doschválej tu vyšší mateřskou a to by se pak divili, jak by se rodilo… ;-) pa a krásný den! bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 10:47

zdravím tines a přeju pohodové těhu! ;-) bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 10:53

No holky asi je pravda, že je nějaká exploze, hodně mých známých čeká a nebo má malý miminko… možná je to tím, že mé hodiny taky začaly tikat… jenom, aby si páni politici nemysleli, že je to kvůli tomu zvýšenému porodnému… to fakt asi né, i když je to milé ale je to jednorázovka, která nám prvničkám nic moc neřeší, ale díky alespoň za to, taky by nám nemuseli dát nic :roll: . Ale tu mateřskou, by už Václav podepsat mohl… teda nějak jsem to teď nesledovala, mám za to, že to ještě musí podepsat prezident :?:, ale bojím se toho, že to nepodepíše :(
zatím… Milka

P.S. asi jsem to zakřikla s tím, že mi je dnes dobře… ale naštěstí rozdýchávám - zatím úspěšně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 10:59

Tak holčiny,
když tikaj hodiny, tak sem hodte Vaše ročníky, by mě teda zajímaly!!!!
No jinak až budeme trochu pravidelněji chodit na gyndu, tak budu psát i termíny kontrol, jste pro????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.06 11:04

Zdravím v novém týdnu, vítám všechny nové těhulinky!
Katko moc mě mrzí že to teď nevyšlo, o to větší překvapení budete mít na Ježíška určitě!!!
Nico, koukám že jsme asi i stejný ročník jestli jsem si teda tu 79 vysvětlila správně, to je náhodička!
Jagisko, jsem ráda, že jsi taky zavítala na emimino, konečně!
Jinak o víkendu se mi přidaly noční nevolnosti. Bublina mi teda dává zabrat 8O
Takže můj ročník 79!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 11:18

Noční nevolnosti..?? tý jo, tak to jsem ráda, že jsem na tom, tak jak jsem… někdy mi teda bývá blivno spíš večer než přes den, ale ještě v noci… to tě lituji. Já jsem zjistila, že nemůžu vůbec ležet na břiše, protože mě strašně bolí prsa… a já tak ráda spím na břiše… no stejně bych dlouho nemohla, tak si alespoň zvyknu už teď…
jo a ročník 80.. :) Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 11:19

kacul, ja jsem rocnik 76…budu (doufam) slicna tricitka s poradnym briskem v cervenci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.3.06 11:43

ahoj, tak se taky přidám - ročník 77 (na konci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí