Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
13.3.06 20:27

Ahoj holky,
jste se mi nějak namnožily :lol: nestíhám doplnovat seznámek…takže šup sem s termínama, ročníkem, bydlištěm a pracovním názvem špuntíka.....

Jinak já jsem po konizaci čípku a přenášela jsem 10 dní bez léků…čili KLID berušky!!! Naopak mi bylo řečeno, že se maminkám po konizaci lépe rodí…No já teda nevim jestli to bylo tim, ale rodila jsem 2 hodiny od první citlivější kontrakce. Jen mi musely dát vykapat oxytocin, aby se mi to nastartovalo a pak už to bylo frk frk!!!
Takže se nestresujte!!!!

GRATULACE všem novým těhulkám bambulkám…jsem ráda, že se objevujete i s dětičkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 20:37

SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI Ostrava - TP 7.11.
MILKAK S.Čech- TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
BEE(76) Praha - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA(78 )S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???
MILI - ???

no kdyby bylo něco blbě, tak ihned napsat!!! Snad jsem na nikoho nezapomněla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 20:50

Kaculko

tak poslušně hlásím ročník jsem již spíše archivní 1974
TP 17.11. a pracovně to bude buď Mia nebo Hugo, při prvním jsem si byla hned jistá, že to bude kluk, teď ještě nevím, leč obojí vítáno

jsi strašně pracovitá, že se o tabulku staráš

Domi
neboj když se rodil Max tak měli pražské porodnice některé dny i stopstav a vše bylo nakonec ok :D

jo jo první dny a trimestr je poznamenán strachy, já jsem zas po císaři a ráda bych to neopakovala

• Citovat
  • Upravit
13.3.06 21:04

Ahoj holky,

můžu se přidat? :) Zatím jsem sice nebyla u doktora, takže nejásám předčasně, ale testy jsou pozitivní, tak snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 21:10

Jasně MILI…vítej.....určitě to bude dobrý, já taky ještě nebyla u Dr.
Takže GRATULACE!!! :P

Jo jinak stop stavu se neděste, ve velkých nemocnicích nás nechaj rodit…Musej!!! Straší s tim pořád!!!
Jinak se teda přiznejte, která má Valentýnské mimčo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 21:21

Kaculo

já tedy rozhodně ne, já ho mám z 25 nebo 27

• Citovat
  • Upravit
2857
13.3.06 21:47

Jéééé mě tam ještě nepsat do seznámku:o))) já su hodně nejistá - obzvlášt nyní se cítím dost předmenstruačně:( no pokusím to zaspat :o)))

tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.06 06:55

Jejda, to nám to tady frčí. Vítám další nové těhulinky! Děkuju za názory kdy to říct v práci, asi taky počkám až půjdu za 2 týdny na kontrolu a když bude vše v pořádku tak to oznámím. A ono určitě bude vše v pořádku! A to nejen u mě, ale i u vás všech! A sněží a sněží a sněží......to už je fakt slušná depka. Jména máme, ale asi se to ještě změní - kluk: Ondra nebo Matyáš a holčička bude asi Karolínka nebo Barborka. Nebo se poštěstí a použijeme hned 2 jména najednou :) Přítel je totiž z dvojčat, naštěstí se říká, že je to ob generaci. A já jdu něco dělat, zatím ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.3.06 06:59

Strampličko,
to je hezké, já mám zrovna bratrance se sestřenicí (sourozenci) Matyáše a Karilínu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 07:23

Ahoj holky, zdravím při úterku! Já se rozhodla jít dneska k doktorce…ale tý obvodní…doufám, že tam ještě něco nepřichytim. Moje nachlazení je čím dál výživnější a tak jsem se rozhodla pro neschopenku minimálně do konce týdne. Ono bez kapek do nosu a podobný podpory se to blbě léčí… ;-) ale zvládnem to. Doktorka co si pamatuju je taky rozumná, tak snad nebude problém. ;-) Takže myslím, že ten říjen 2006 hravě předhoníme, protože já jak budu doma, budu se nudit a furt něco psát… ;-) pa a krásnej den všem…jo a taky hodně štěstí s testíkama a doktorkama u novejch těhulek! ;-) pa bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 07:26

Ahoj holky, tento pátek budu v 6.tt. U doktorky jsem ještě nebyla, říkala mi, že se mám objednat až na konci března.
Nějak se mi nedaří registrace na eMimino. Ještě to zkusím :D
Makoš (Markéta)

• Citovat
  • Upravit
111
14.3.06 07:46

Ahoj holky, dobré raníčko,
tak to je počteníčka poránu :) no myslím, že budeme brzy bezkonkurenčně nejupovídanější :) ale jsem strašně ráda, říkala jsem manžovi, že jsem na netu našla dobrou diskusi, tak že si píšeme, ale řekla jsem mu, že nás je asi deset, takže to mu musím říct, že nás je víc a víc :D Takže vítám všechny nové těhulky a všem gratuluji.
Tak nevím jestli včera byl nějaký blbý tlak nebo co, ale odpoledne mi bylo děsně blbě. (ještě že jsem šla dřív z práce, jinak bych asi vrhla v práci) doma jsem si lehla, a bylo mi fajn. Teda bylo to lepší než být do večera v práci… myslela jsem, že nebudu vůbec jíst, pak jsem najednou dostala hlad a chuť na kyselé ryby… tak jsem se najedla, a dobrý, ale v noci jsem myslela, že rána nedožiju, ale podařilo se mi to zaspat, no ráno stejný pocit jako v noci… už aby jsme měli po prvním trimestru… jinak mám od kámošky lízatko pro těhotné a docela to pomáhá, když je mi blivno, tak lížu a řekla bych, že je to lepší, takže musím naklusat do lékárny a nakoupit si zásobu.
Tak zatím Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 07:48

Ahoj Markéto (Makoš)…snad se ti ta registrace povede a s mimčem taky všechno vyjde! ;-) A rozhodně se k nám přidej! Kdyžtak napiš Kačule, ať tě může dát do seznámku a ať o tobě něco víme… ;-) pa bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.3.06 07:48

...

Ahojky holcicky!

Nejak se rozrustame a ja nestiham cist!!! Zdravim a vitam nove prichozi budouci mamusky :-)

Dnes se mi zdalo o miminku. Narodil se nam chlapecek, porad jsem si ho prohlizela, jestli je dobre vyvinuty, jestli ma nozicky a rucicky a prstiky a taky prdelku… Byl moc krasny a moc hodny, vubec neplakal a jenom se smal. Potom ho nekdo z rodiny pustil na zem (tusim, ze o byla moje maminka) a vzpominam si, ze snad i letel ze schodu…brrrr. Nastesti se mu nic nestalo, byl v pohode a porad ten kouzelny usmev. Vzbudila jsem se uplne opocena. Podle snare znamena videt dite - starosti, vsak s dobrym koncem a padajici dite - starost z tebe spadne. Takze dobry.

Jinak KO mam 27.3. sestra na gynde rikala, ze drive netreba. Prestalo me dolet brisko a celkove mi je lepe, jen obcas soufl, ale malo…hm, tak snad taky dobry.

Pekny den a rychleutikajici pracovni tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 07:50

Milko, lízátko pro těhotné? To jsem ještě neslyšela… ;-) Kdyžtak dej pak vědět podrobnosti. Nemám sice vyloženě bleble stavy, ale žaludek na vodě celé odpoledne taky nic moc :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí