Poradna duly
Jana Čurdová
Bee, to jsem ráda, že nejsem sama taková shnilá. Já se fakt nedokážu k ničemu přinutit a ještě se furt tvářím hrozně kysele jak mi je blbě. Zas je ale dobře že se můžeme takhle válet a nikdo nás do ničeho nenutí a jsou na nás milí že? Jsem zvědavá jak bude tomu mojemu stačit studená večeře a ještě se bude usmívat tak jako teď.
Bee - urcite to vyjde…nam vsem .-)
Milka - pomeranc - oranzove, visen . cervena, citron - zluty, jablko - zelene a malina je takova fialkova… MNAM ![]()
Ahoj holky, mám takový intimní dotaz. Jak je to se sexem. Mám jít k doktorce až na konci března,tak se nemám koho zeptat. Teď jsem 5tt + 4. Nevím, jestli musíme používat kondom, nebo může jít klidně sperma dovnitř? Nemůže hrozit nějaká infekce?
Ahojky pisatelky moje!!!
Teda tady to jede......no šilkulky jste.....
Jinak na stavy ble ble pomáhají teda podle mě jakákoliv lízátka nebo bonbony, které se cucají, takže zkuste. Lízátka pro těhotné jsou myslim se zázvorem, který uklidnuje žaludek. Ale u mě stačí bonpar a mám taky klid. A komu je blbě i v noci, tak si k posteli dejte pár piškotů a když se probudíte tak šup, zobněte piškotek! No kámošce to pomáhalo.......Naštěstí nás to brzo přejde
A Jinak já zkoušela taky nejíst, protože mi neni dobře, ale zjistila jsem, že lepší je jíst, malinké porce a často. No baštim ovoce a cucám ty bonbony, tak snad nebudu brzo jak tank.
Od tuleníčko........nemusíte se určitě chránit, manžel si to užije!! Jen tedy se nedivte klesající nebo stoupající chuti na tuleníčko…ty hormony s náma mávaj!!!
SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI Ostrava - TP 7.11.
MILKAK S.Čech- TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77) Zlín - TP 10.11.
BEE(76) Praha - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA(78 )S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo ????MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???
MILI - ???
Holky chystáte se některá příští týden na brněnský veletrh Pro dítě? Nevíte jestli se už někdy konal a jestli stojí za to tam jet? Vypravujeme se tam s kamarádkou a z Karviné je to přeci jen kus cesty tak ať tam nejedem na dva stánky ![]()
No tak do Brna jedu k rodičům slavit Verunky narozeniny, ale možná zajdeme i na ten veletrh. No prý je to veliký a hlavně se tam dá výhodně nakoupit.....Jen teda já nevim, co bych tam kupovala.....jen omrknu!!
Děkuji na typ na lízátka, tedy doufám, že jich nebude třeba
pa Mia ![]()
Zdravím,
no holky já bych ještě s porodnicema fakt neplašila, těhotný jsou teď všichni to je fakt, ale tak to je (alespoň v mém okolí) už druhý rok, jak jsem psala, když se rodil Max tak zrovna Podolí říkalo, maminky přijdte včas, no a pak se tam holky trápily na chodbě hodiny čekáním na kontrolu už od 32tt a ty co tam dorazily normálně až 37tt na tom potom s porodem byly stejně a třeba Hořovice taky neměli problém.
Chci se zeptat, jak jste na tom s vitamíny?
pa Mia
Ahoj holky,
teda člověk tu chvilku není a už nestíhá číst ![]()
Díky za tip na lízátka, půjdu je zkusit sehnat… Tak od pěti od večera jsem nepoužitelná - žaludek na vodě, když se postavím, svaly v krku se mi začnou pohybovat obráceně, než normálně, na jídlo nemám ani pomyšlení a přitom mám hlad… Ty piškoty nevím, jestli by mi pomohly - když si představím, že jím cokoli suchého (chleba, rohlíky, piškoty), tak mám pocit, že se mi to nepodaří polknout…
A tož jak je u Vás? v Holomócu fut sněží. Už mě to vážně nebaví ![]()
Zítra odpoledne jdu na UZ - mám z toho trochu strach, aby bylo všechno vpořádku. Beru jakési hormony na udržení těhu, protože mi nefunguje žluté tělísko, jak by mělo, a teď se bojím, jestli těch hormonů zase nejím moc… Ach jo… Pořád taková nejistota…
Mějte se krásně a nenechte si zkazit náladu ani tím bílým, co padá za limec ![]()
Domi
Nazdárek kašpárek.
test ráno opět tvrdošíjně ukazuje jednu čárku a tu druhou jsem z něho nevymlátila… tak jsem ho aspoň rozpitvala:o))) ale stejně se tam ta druhá neschovávala…
tak zatím nic… napínavý kdo vyhraje MS nebo čárka:o))))) hlavně ať už někdo nebo se zblázním......
Nazdárek kašpárek.
test ráno opět tvrdošíjně ukazuje jednu čárku a tu druhou jsem z něho nevymlátila… tak jsem ho aspoň rozpitvala:o))) ale stejně se tam ta druhá neschovávala…
tak zatím nic… napínavý kdo vyhraje MS nebo čárka:o))))) hlavně ať už někdo nebo se zblázním......
Stramplicko
děkuju, já taky tedy jen od konce ledna, brala jsem ho už minulé těhu, jen třeba obden, ale to bylo léto, teď hodlám brát denně, jen nevím co pak, zda zůstat u calibra, já potom koupila výhodně Maternu, ale tý jsem jedla fakt polovinu, bála jsem se obříka, no a teď je še jiné, místo TP únoru listopad. No každé těhu je prý jiné ![]()
Mako
tedy napnavé ale jak jsem psala já tam tu druhou měla až 32DC, tak doufám