Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
13.3.06 13:31

No tak já dělala na směny denní a noční dvanáctky, ale protože jsem dělala setřičku na JIPce, tak jsem musela s pravdou ven brzo a noční jsem nesloužila hned jak jsem to řekla..... a pak jsem už stejně byla na neschopence, protože to bylo nejpřijatelnější. Takže jsem se jen válela…Takže doporučuji asi oznámit po prvním UTZ se srdeční akcí…Ale jen můj názor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
13.3.06 13:34

Ahojky holky… :D
Tak už nám skončili jarňáky a dnes už pracuju.....takže tu budu nakukovat spíš k večeru,nebo odpoledne.....ani nevím co je nového…ale snad to večer přečtu…chci vám jen písnout,že mi včera večer bylo divně,břicho bolelo hodně a bylo i trošku krve......tak jsem ráno naklusala ke gyndr........ta mě prohlídla řekla že jsem mladá a zdravá a že je vše o.k.......za tři týdny mám přijít na kontrolu a pak pokud bude vše jak má budu právoplatná těhulka :lol: :D do té doby se vyvyjí srdíčko a orgány takže to může ještě skončit i špatně........ :cry: mám hodně odpočívat a být v klidu......a čekat…tak budeme čekat… 8) mějte se mám ještě hodně práce a cácorku pak musím odvést na tenis… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 13:47

no tak kdy to řeknu to nevím. Někomu bych to nejraději neřekla vůbec a prostě odešla. Nevím asi jsou to hormony nebo co, ale mám asi nějaký depky. Jsou lidi kterým jsem to řekla, i když je ještě brzy, ale někoho prostě nemusím, protože má zbytečný otázky a pořád něco řeší (většinou někoho a za jeho zády) tak když tohle vím, tak těm lidem bych to prostě nejraději neřekla… :( No hlavně tady v práci jsem momentálně 4. těhu… takže už slyším ty řeči, že jsem se nakazila… no jo, vůbec na to nemám věk… no jo, fakt depka jako blázen… už aby bylo jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.3.06 13:49

ahojte,tak pocasie od vas uspesne dorazilo aj k nam… snezi,fuka,hroza… ja sa citim zatial celkom fajn, obcas ma zaboli brusko,ale zatial v pohode:) neviem,kedy to mam povedat v praci, k lekarke idem az 30.3., to bude 6-7.tyzden,tak ked bude vsetko ok,tak snad vtedy,co si myslite? bojim sa,aby som to nezakrikla… drzte sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.3.06 14:55

Ahoki holky :) :) :) ,

u nas vcera napadl snih a tak to tady vsichni silene prozivali a mluvili o tom v praci snad vsichni a jelikoz delam na recepci, tak jsem si poznamky o snehu vyslechla asi od stovky lidi. No a my jsme to s manzilkem neresili, ba naopak, ja mela hedka chut stavet snehulaka. Kdyz jsem se dneska rano podivala ven, tak bylo po snehu. :cry:

V praci uz jsem to rekla par lidem ze cekame miminko, ale myslim, ze se to rychle rozkrikne. :wink: Hlavnimu managerovi jsem to zatim nerekla a tak musim vymyslet jak na nej, aby to vzal s klidem, on je totiz docela nervak. :evil:

Nevolnosti me zatim netrapi, jen obcas nejake to boleni v brisku, ale neni to takova hruza. Moje mamca pry taky zadne velike nevolnosti nemela a tak to neresim. Snazim se myslet pozitivne, ale obcas na me taky nejaka ta depka prijde. Preci jenom jsem tak daleko od rodiny a kamaradek. Ze STRAMPLICKO??? :)

Zdravi vas Jagiska ze Skotska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.3.06 14:59

A tohle je muj metrik (teda nas):

http://bd.lilypie.com/xCYi0.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.3.06 15:01

snaha byla

tak znovu:

""http://bd.lilypie.com/xCYi0/.png:http://bd.lilypie.com/xCYi0/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.06 15:13

já ais taky

Ahoj,
konečně, konečně tam byly dvě, dvě čárky!!
Krev taky pozitivní. Měla bych být v 7. týdnu.
Snažili jsme se rok a půl, povedlo se až po inseminaci.
Mám přijít na uz, trochu se bojím, aby bylo vše v pořádku, aby to nebylo mimoděložní, nebo zamlklý.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 16:12

Ahoj Mando! Moc gratuluju a vítám tě! Příznaky jako ty mám taky a taky se samozřejmě pořád sleduju. Byla jsem minulý týden na prvním UTZ - původně jsem byla objednaná na normální prohlídku dávno předtím, než jsem cokoli tušila a pak jsme to vzhledem ke dvěma pozitivním clearblue testům rovnou s doktorkou přehodnotily na UTZ. ;-) Ani jsem toho mrňouse neviděla…říkala, že je malinkej a já si chci počkat na to tlukoucí srdíčko. Doufám, že bude vše ok…ty bolesti v břiše mám furt…někdy mám pocit, že budu mít slepák :-( jak mě tam píchne. Četla jsem ale někde, že je to tím, jak se vlastně připravuje děloha a jak se tam celá ta tkáň snaží připravit na tu budoucí zátěž. Prsa, bříško, únava…všechno je to práce hormonů. Snažím se nemyslet na to, že by se to nemuselo povést, ale známe to všechny…asi až u porodu uvěříme, že to všechno proběhlo fakt v pořádku a jak mělo a máme zdravé dítě…Moc ti přeju po tom dlouhém snažení (a nám všem - i těm, které se moc snažit nemusely jako já), ať je všechno všecičko v tom nejlepším pořádku a ať se v listopadu roztrhne pytel s blahopřejnýma smskama. ;-) pa bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 16:18

Co se týče tý práce…na jednu stranu už bych nejradši, aby to všichni věděli a na druhou stranu se trochu bojim reakcí…jsem tam totiž teprve 7 měsíců a do tý doby než bych šla na mateřskou, vyjde to v podstatě akorát na rok :-( nějak jsem nevěřila, že bych otěhotněla tak brzo. Chystám se to říct asi nějak do konce března (možná ze začátku dubna) po tom druhém UTZ a v podstatě těsně ke konci 2. měsíce těhu…Furt si říkám, že by se mohlo ještě ledacos a v tý práci není nač spěchat…ale bojim se, že se to nějak provalí :-( nejsem profilhář a občas se na toto téma bavíme…navíc kolega bude za chvíli rodit, další kolegyně odchází na mateřskou nějak začátkem dubna, další se z ní vrátí…prostě jsme tam všichni v tom reprodukčním věku a je toho spousta. Už bych ale chtěla, aby to věděli a dali mi pokoj…jako aby se mnou přestali dlouhodobě počítat. Nějak mám teď trochu jiný starosti. ;-) Ale - taky vás holky začala ta práce hnedle víc bavit, jak tušíte, kdy to bude mít konec? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.06 16:23

pro Bee

Ahoj nemohli bychom si mailovat?? já bych to dost uvítala.
manda@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 16:29

Jména? Filip nebo Daniela nebo taky Klárka nebo se mi poslední dobou začíná moc líbit Kačenka… ale to mi manžel asi neschválí… ;-) a kdyby to náhodou byli dva kluci??? Tak to fakt nevim…Filip je jednička, pak neni nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:09

Zdraím
tak se potichu hlásím, pátek tam nebyly a dnes už jo, ty dvě //.
K dr. jdu příští čtrtek. Čtu si Vás už déle tak snad se zorientuju rychle
pa Mia

• Citovat
  • Upravit
Bee
691
13.3.06 17:09

Holky, tak mě napadlo, napište mi, kdo máte jaký chutě… ;-) Mně se to například hrozně mění…ale stále mi dělá dobře jahodovej džus nebo jahody obecně (i když je teď štěstí natrefit na nějaký, který Maruška trhala a nebyla přitom unavená… ;-) a celkově mi chutná spíš sladký (z čehož mám pochopitelně hrůzu kvůli těhucukrovce a taky kvůli přibírání :-(( byla jsem dost zvyklá se hýbat a teď už třetí tejden nedělám nic :-(( už se těším, až najdu nějaké cvičení pro těhulky a budu chodit aspoň tam a taky budu vědět, co si můžu dovolit doma. pohyb mi chybí. byla jsem od novýho roku zase tak trochu „v tréningu“ a teď…škoda mluvit. ;-) ale určitě to za to stojí…zatím cokoli se snažím dělat, odvděčí se mi prcek bolením bříška hned v závěsu na to…tak se fakt radši držím. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
13.3.06 17:11

Ahoj Mio! ;-) vítám tě a ať všechno dobře dopadne! ;-) ať ta doktorka ty // jen potvrdí! ;-) Koukám, budeš mít dětičky docela brzo po sobě! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí