Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
13.3.06 11:45

SEZNAMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI Ostrava - TP 7.11.
MILKAK S.Čech- TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
BEE(76) - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA(78 )S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.

Tááák a Bee, jasně že budeš krásná maminka:-) a vypadáš určitě tak na 20 :wink:

mayo …kolikátého má Adélka nrozeniny??? 27.3.??? No moje Verča má 25.3…nějak mi to předtím necvaklo. Strašně to letí a mě nepřijde, že je to skoro rok, co se narodila:-)

A ostatní holčiny, už vybíráte jména????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.06 11:52

Diky za privitani

Ahoj, díky za přivítání.
Jsem ročník 81:-)
Je tady někdo z Brna?
 Tines

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 11:55

Ahojky Tines,
já mám v Brně rodiče a bydlela jsem tam dva roky…no a jezdim tam celkem často, hlavně v létě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.3.06 12:07

Teda holky, občas nakouknu do diskuse říjen 2006 a na to, že ji holky zakládaly o měsíc dřív, je slušně doháníme. Jsou někde na str. 29 a my už na 23! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 12:13

no zachvíli je předženeme.. :)

Tines, jsem ráda, že nejsem nejmladší.. :D

Jinak jméno máme 100 % pro kluka (Jakub), holčičí nějak nevíme. Pracovní jméno taky nemáme… snad příští týden něco vymyslíme… teď je to Kubíček, mimísek… no všechno možný, ale nechci tomu říkat jménem, které pak chceme dát… no snad nás něco napadne.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 12:14

To je jasný, my jsme totiž ŠIKULKY!!!!

Jinak si holky poslechněte nebo stáhněte super písničku na http://www.nohavica.cz/…ovy_blog.htm

No je dost aktuální… BEZVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.06 12:28

??

Ahoj, tak to vypadá, že jsem v tom! Po roce a půl a po inseminaci. Byla jsem na krvi a je to pozitivní, mám přijít na ultrazvuk. Jenže se tam bojím, aby bylo vše OK. Pořád se sleduju, kde mě co píchne, zabolí. Jednou píchne napravo a hned si myslím, že je to mimoděložní. Chci se zeptat, jestli to máte taky tak? A taky mě hodně bolely prsa, ale už to přestává, měla bych být v 7t. Myslíte, že to třeba neznamená hrozící potrat? Jinak nešpiním, nekrvácím, je mi špatně, jsem unavená a chce se mi pořád spát.
Díky za odopvědi, můžete i na mail manda@seznam.cz
Všem přeju hodně zdraví a štěstí pro vaše bříška!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.3.06 12:29

Tak jsem přitáhla dítko ze školky. Starší ze školy přišel jak sněhulák, sice to má kousek, ale musí jít samozřejmě těmi největšími závějemi 8O

No tak co se týká jmen, nemám ani představu :oops: , prostě mě bude muset něco napadnout, nebo přítele, ale je zákonem schválnosti, že to co se líbí jemu, mě připadá divné, nebo mám to jméno spojeno s osobou, která mi rozhodně není symptatická :P

Od Nohavici ta Ladovská zima je super, už jsme si ji poslechli minulý týden :wink:

A můj ročník je 78 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.3.06 12:42

Ahoj Mando, vítám Tě.

No pro uklidnění, myslím, že na těchto příznacích jsme se postupně a skoro všechny shodly, neměj strach, i když ode mně to sedí. Sleduji se pořád, a když mi najednou nic není je mi to divné a začínám trochu plašit. Když budeš mít trošku víc času a projdeš si celé naše fórum tak uvidíš jaké všechny problémy jsme řešily. Držím palečky…
jo jinak jsem taky koukla na říjen, a moc se mi tam líbilo… „hlaďte bříška“… no já už to dělám teď jako kdybych už měla nějaký bachor, ale cítím se vždycky líp… Takže HLAĎTE BŘÍŠKA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
13.3.06 12:44

Ahoj MANDO ,
tak to že ti je špatně a jsi unavená odpovídá těhotenství, bolavá prsa budou bolet více či méně celé těhotenství a určitě bude vše v pořádku…neboj!!! Mě je jeden den špatně druhej líp, pak nic a pak zase špatně…No nic s tim nenadělám. A píchnutí a pobolívání břicha je taky normální. Jen se tim nestresuj, protože stejně nic nezmůžeš. Ber to zatim tak, že jsi těhule bambule a miminko se uhnizduje. Dopřej mu klid, aby se u tebe zabydlelo a pokud ti bříško bude nepříjemně tvrdnout, tak určitě navštiv doktora. Jinak MOC GRATULUJI , že to je takhle daleko po dlouhém snažení!!! Jsi šikulka!!! A kdy ti vychází termín??? Už jsi byla na UTZ??? My jsme tu zatim všechny na začátku takže nás asi provází podobné pocity. A víš kolik jsi měla HCG v krvi????

Jinak s jménama… já je totiž musela rychle vymyslet, protože mám i těhotné kamarádky a tak aby se nám ty prckové nejmenovali stejně......Takže máme Terezku a Adélku a Lukáše a Tomáše…no varianta i pro dvojčata, jinak platí ty první :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.06 12:46

Holky já dnes v práci lítám jak hadr na holi..pomóóc! Pracujete některá na směny? Já totiž na 3 a na noční se mi už teda moc nechce, abych bublince nějak nezpřeházela rytmus, jenže na to abych to v práci oznámila je ještě brzy tak já nevím co mám dělat. Příští týden to vyřeším dovolenou, jenže to nejde na pořád. Nemáte s tím už některá zkušenosti? A kdy se chystáte říct to v práci vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.3.06 12:50

Ahoj Kaculo,
Adélka má narozky 27.3., jak jsi to psala, přesně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.06 12:50

Taky vítám Mandu a moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.3.06 12:53

Mando vítej a velká gratulace :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.3.06 13:12

Mando blahopřeju! Ať je všechno v pohodě.
Strampličko já to řekla v práci asi v pátém týdnu, sice jsem nepracovala na směny, ale měla jsem dost náročnou práci, 12ky žádná výjimka. TAk jsem se práskla radši hned, aby to jako nevypadalo, že se flákám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí