Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
11.3.06 10:39

TEda holky koukám,jak se to tu pěkně rozrůstá.....to je bezva :D :lol:
Jinak díky Milko za radu stím hořčíkem,asi tu přes víkend nebudeš,ale stejně díky,v noci jsem se po 14 dnech poprvé docela vyspala… 8O už z večera mě to bříško přestávalo bolet a v noci se ulkidnilo tak to bylo fajn,ten hořčík je asi to pravé......ale gyndr,to řeknu až tam půjdu........ :D taky jsem na w.porodnice našla spousty článků spodobnou tématikou........je tam v archivu docela uspokojující odpověď tak jsem zase klidnější........ten strach už pomalu ustupuje....... :D no pádím vařit.....zítra má cácorka oslavičku…tak to musím vše chno nachystat (cca 20 lidí) :D 8O
Mějte se a krásný víkend všem........... :lol: :P :D

Jinak doktoři tam na té diskuzi ten hořčík +magne doporučují taky

Kaculo klidně mi tam dopiš r.(77) pokud jsem to správně pochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.3.06 10:39

Ahojky :)

Tak vítám nové těhulky Jagisku a Bee :D

Milko gratuluji k metříku :wink:

Dneska je mi celkem fajn, ale ono to přijde zase večer. Dala jsem si rybí pomazánku, mnam mnam…

A začalo mě opět bolet v krku, doufám, že to přejde, nehodlám být opět nemocná, stejně bych to nemohla vyležet :cry:

Přeji všem pěkný víkend :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.3.06 11:58

Zdravim Stramplicku

Ahoj Stramplicko, zdravim te do Karvine. Jagiska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.3.06 12:02

Ahojte holky, predbezny termin mam 9.11., bude to vlastne prvni stir v nasi rodine :D

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;18;46/st/20061109/dt/5/k/76e3/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…6e3/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.3.06 12:16

Ahoj holky,
povšimněte si prosím krásných metříků, heč, ještě jednou děkuji Kačule za polopatické vysvětlení :D (a teď se mi dole nezobrazí a zase budu tam kde včera :lol:

Holky já mám dneska šílenou depku, ach jo, snad to brzy přejde. Jo k těm štírům, jaké s nimi máte zkušenosti???

mějte se krásně,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.3.06 12:32

Ahoj
Edíku, mně hořčík předepsal doktor hned, jak se zjisilo, že jsem těhotná. Beru 3× denně tabletku magnesii lactici. Je fakt, že nevím, co jsou to křeče v bříšku. Občas ho sice trošku cítím, ale i tak se na něj musím sousetředit :wink:
No, zkušenosti se štíry? Jak s kterými. Říká se, že holky štíři jsou divné osobnosti (doufám, že některou z Vás neurazím), pár jich znám a asi na tom něco bude… No a u chlapů se říká, že jsou hodně zaměření na erotiku a sex - můžu potvrdit, jednoho štíra už mám doma - manžel se narodil posledního října :lol: (ale nemyslete si, není to tak zlé, je v tom samozřejmě i móře lásky :D )
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.3.06 12:33

Mayo já mám teda sama se sebou docela dobré zkušenosti… :D
Toho svýho štírka si možná porodím ke svým štírským narozeninám...... :D takže už budeme dva…s chrastivým ocáskem.. :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.3.06 12:36

Mayo, gratuluji k metříkům :D
Potřebovala bych taky přihodit k tomu mému jednomu ještě metříky dva, ale mořila jsem se s tím asi dvě hodky, než jsem zjistíla, že se mi tam tři prostě nevejdou 8O

No, popravdě řečeno, co se týče štírů, byla bych asi radši, kdyby to byl střeleček (ale nic proti štírům), jen nevím, jak to půjde ke mě, já jsem beran a přítel lev, no uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814

Ještě k těm znamením: neberte to moc vážně. Já jsem třeba střelec a vždy jsem měla dojem (když jsem si četla charakteristiky znamení), že mě museli nejdřív znát a pak to psát :wink: Na druhou stranu jsem měla ve škole spolužačku, která byla taky střelec, jen o 6 dní mladší než já a byla docela dost jiná, řekla bych až opačná. Takže hodně záleží třeba i na tom, v jakém prostředí ten človíček vyrůstá. No a já myslím, že těm našim potomkům připravíme to prostředí co nejlepší, aby se v nich mohly vyvíjet jen ty nejlepší vlastnosti :wink:
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122

Domi já teda na sex jsem a jsem holka..... :D
A manža štírek není a jednou deně mu nestačí....... :o někdy mi z toho docela hrabe...... :D
Za chvilku čekáme kámošku z Německa je tu jen na skok tak za náma zaběhne…už se těším…pááááá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.3.06 12:41

Domi plně stebou souhlasím.....mě je úplně jedno jestli to bude štír nebo jiné znamení,podstatné je že to budé zdravoké miminko :D
Jinak pokud by všichni lidi pasovali přesně na znamení ve kterém se narodlili,bylo ny na světě jen 12 druhů lidí.....což teda rozhodně není..... :D
Hele domi na co ti řekl že ti ten hořčík a magne předepisuje?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.3.06 12:42

Tak ke štírům hned přispěju já, cituji z časopisu „Rodiče“:

Štíři jsou fascinující až na druhý pohled. Jsou také zdrženliví. Neoslní hned a nevrhají se vám do náručí. Ale po čase objevíte jejich neuvěřitelnou energii a schopnost milovat. A obě tyto vlastnosti jsou nakažlivé. Štíři patří mezi favority roku 2006. Planeta štěstí Jupiter je v jejich zvěrokruhu po celý rok, takže jsou sladcí, okouzlující, k pomilování, zkrátka neodolatelní. Rovněž vlivem Jupitera budou i neuvěřitelně zvědaví a zvídaví.

Tip pro rodiče: Začněte malému Štíru záhy odhalovat tajemství světa, i když třeba ještě mnohému nerozumí.

Vývoj: Štír je rád na cestách. Potřebuje prostor pro uspokojení své nesmírné potřeby pohybu. Poslušně sedět na dětské stoličce nebo se v klidu nechat vozit v kočárku? Děkuji, nechci! Chce lézt, poskakovat, šplhat a být při tom - na cestách i výletech. Když se jde ven a vidí neustále něco nového, je ve svém živlu.

POcity: Aby se vyrovnal poměr notné dávky štěstí (díky Jupiterovi), přidává Satur také pár zkoušek těmto zrozencům. Malý Štír musí překonávat každou chvíli nějakou překážku, a to bez pomoci rodičů. Však mu to neuškodí, trénuje si nejen svaly, ale i sílu vůle. Naučí se přeskočit svůj stín a vydržet nějaké to zklamání. To je dobrá škola, protože dítě, které umí zvládnout zklamání, nevěší hned hlavu.

Omluvte případné překlepy.
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.3.06 12:51

Ahojte,
jsem tady jen na skok, jedeme ke tchyni na oslavu
Hezkej den

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.3.06 12:52

Edíku,
bez mučení přiznávám, že nevím, na co mi to napsal… Jen řekl, že mi předepíše hořčík a že jej mám brát 3× denně a já se ani neptala, proč. Popravdě řečeno vím, že trpím nedostatkem hořčíku (což ale myslím, že ten doktor ne). Občas mívám křeče v končetinách, jednou v létě se mi stalo, že jsem necítila palec u nohy - jako by byl omrzlý nebo otlačený (byly třicítky a já chodila jen v sandálích 8O ), šla jsem k doktorce, co s ním mám (trvalo to už několik dní) a ta přišla na ten nedostatek hořčíku… Od té doby jsem začla pít magnesii (občas :roll: )
Takže jsem Ti asi moc neporadila…
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.3.06 13:04

Domi díkec.......mě je jen divný že jsem těma křečema trpěla i v prvním těhu a gyndr.mi na to vůbec nic nedala… :( ona není ani pro těhotenské vitamíny,že se po nich rodí zbytečně veliká miminka ajde to špatně..... :( no já nevím mám kámošku ata nikdy nic nepapkala a malej se narodil o týden dřív a měl 4,65 kg a 53 cm.........jinak ty křeče v lýtkách mívám taky často av pubertě mi na to dr.taky něco dával ,ale už nevím co…možná právě tohle.........no snad se ve středu dozvím víc,ale jak už jsem psala doporučují to lékaři i na různých www.stránkách a na dotazech tak jsem si to taky naordinovala.....jsem zvědavá jestli mi to dá nebo mě nechá na pospas...... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí