Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
10.3.06 13:24

Jeste jsem tady,
malej se mi zeserinkal az na zada.....

Ja si to rict nenecham:-)

A na vytok, noste slipky....... na zavinace mam taky chut.....tedy mela jsem od pondeli do stredy, ted uz nemam ani pomysleni, ale sladke muzu:-)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:27

My to u prvního nevěděli ikdyž manža moc chtěl,ale ani jednou to nebylo vidět..naštěstí.....ale teď u druhýho už asi na 98% jo pokud to bude vidět,kvůli věcem aby jsme zbytečně nekupovali..neutrální barvu......ale rozhodně to nikomu neřekneme,budem dělat,že to nevíme..... :D
Chtěli by jsme kluka,ale to jsme chtěli už u prvního.....ale mě je to v podstatě jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:28

Bojím se toho, kdyby se spletli a já už se těšila na to či ono, a pak to bylo jinak, že bych byla zklamaná :(

jé, tak já na sladký vůbec, ale mé chutě se mění snad každou minutu. Myslela jsem, že udělám o víkend k obídku špenát, a teď při pomyšlení je mi blivno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 13:30

Taky bych si dala kyselou rybku, mám chut na všechno, ale jak je to v žaludku, je zle :cry:

Já pořád nevím, jestli si to nechat říct, ale asi jo, aspoň bych podle toho nakoupila výbavičku a jsem tak zvědavá už ted, jestli se povedla ta holčina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:30

Tak to bych Ediku vůbec nevydržela, to by mi snad vymlátilo všechny zuby… :P nechtěla jsem nikomu říkat, že jsem těhu, a rodiče už to vědí oboje, a ty nejlepší kamarádky taky… asi je to tím, že je to první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:31

Tak mě zatím žádný chutě nepřepadají.......já skoro nejím.vůbec nemám hlad ani chuť,dneska jsem měla jen dalamánek avíc do sebe nenarvu…je to divný protže jinak jsem žrout…za poslední půl rok jsem nabrala 4 kg…hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.3.06 13:31

Ahoj holky,
myslím, že zkušenosti máme velmi podobné :wink:
Výtok mám taky - už týden. Na zavináče jsem měla příšernou chuť minulý čtvrtek - taky jsem se pak nadlábla. A nejvíc mi na nich chutnalo to zelí s cibulí, či co to v nich je :lol:
No a pohlaví? Já jsem příšerně zvědavá, asi to nevydržím (teda myslím, že můžu říct, že to určitě nevydržím) a nechám si jej říct…
Na Moravě je pořád škaredě, dopoledne se to tvářilo, že by se mohlo objevit modro, ale rychle si to rozmyslelo… Manžel jede v sobotu na běžky s kamarádama - taky bych jela…
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:35

Milko…u nás to nikdo neví aještě do tak 12 tt vědět nebude.....a při malé to taky nevěděli......o to úplně první jsme na cca 7tt přišli abylo fajn že to nikdo neví,alespoň mě nikdo nelitoval a nevyptával se…takže počkáme až překonáme krizových 12 tt a pak to oznámíme...... :D

Jinak na ten záchod běhám taky a pořád kontroluju co se děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.3.06 13:38

My to budem asi dneska nebo v neděli oznamovat manželovým rodičům. Moje maminka už to ví… No taky ve mně vrtá takový ten červíček, co když se něco stane…, ale na druhou stranu - dověděli by se to nejspíš stejně. Kamarádi jinak mají na oznámení času dost :) (i když se musím držet :lol: )
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 13:39

Bydlíme na malém městě a říct to jednomu člověku, tak už to ví všichni. Dnes to oznámí přítel matce, tak jsem na to zvědavá, ale bude určitě ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:39

U nás do dnes o tom že jsme o mimi přišli nikdo neví…jen naši,bo u nich jsme bydleli tehdy .....takže to se jinak nedalo..... :(

My taky bydlíme na malém městě,takže to hned ví každý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:42

no já vím, taky jsme nechtěli, ale nevydrželi jsme to. V práci to říkat nechci co to jen půjde, i když tady je to hrozný, už jenom s chozením k Dr. … :( stačilo, že jsem šla teď a už mě každý sleduje jestli nejsem těhu, a to mi tady nejvíc vadí, ještě když to říkat nechci. No takže už teď vymýšlím, co řeknu, když půjdu toho 21., no něco si snad vymyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.3.06 13:46

A teď si vem že já pracuju v rodiné firmě,.......takže pokud někam jdu všechno vědí ahned se ptají co bylo a co mi teda je......tak už přemýšlím,jestli mi gyndr.neveme tu krev odpoledne,jak to udělat abych tam mohla ráno.....musím tam jet,je to cca 15 km…takže to asi nevymyslím,ale příští týden jedeme smalou na kontrolu do Pha tak se tam stavím aby to nik netušil.....ale dál asi budeme muset s pravdou ven,ale spoň u našich

Mizím,jdeme k prababičce a pradědovi,trochu je rozveselit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 13:49

no já jsem z vesnice… takže nemusím dál říkat, jak je to na vesnici… už teda jednou jsem se dokonce dozvěděla, že čekáme a já vesele brala HA, takže leda by to byl David Caperfield. Ale rodiče jsem si řekla, že i kdyby jsme o to nedejbože přišli měli vědět i to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 14:19

Tak se s Vámi loučím, možná ještě večer nakouknu, ale neslibuji. Tak se mějte všichni krásně a papapa Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí