Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
10.3.06 14:43

Teda vy jste povídálky…no my si to prej říct nenecháme, manžel nechce. I u prvního jsme měli překvápko a bylo to super. No a ted jsem si to chtěla nechat říct, ale dle manžela by pak u porodu byla nuda.....no jak pro koho asi :roll: No tak jsem myslela, že bych to jako nikomu neřekla, ale to bych nevydžela, takže budu muset vydžet do porodu. Je nám jedno co to bude.......Jinak myslim, že když určí, že to bude chlapeček, tak je pravděpodobnost , že to vyjde vysoká, ale když určí holčičku, tak tolik ne...... :o
No ještě nevíme, jestli si to teda necháme říct u dvojčat…to dám vědět průběžně :lol:
Jinak jsem obě těhotensví oznámila celkem brzo, pokazit se to může vždycky a tak bych na to alespon nebyla sama!!

A dneska jsem objevila, že musím pořád mít něco v puse, aby mi bylo dobře…takže cucám bonbony a žvýkám žvýkačky a jim ovoce a dá se to přežít.....Snad to brzo odezní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 15:06

Já čekat dvojčátka, tak si to nechám říct určitě, kvůli nakupování a tak :D Když já nevím kolik těch jednotek Hcg mám, na krev jdu až na konci března, to je k zbláznění, odhaduju to jen z testu, ale to je asi taky dost individuální. :roll: Ta nejistota je ale hrozná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.06 15:24

Ahoj holky,
já mám chuť na sladký,ale to mám snad od narození, takže žádná změna. My jsme si u prvního mimíska říct nechali, co to bude, nepřipadala jsem si na porodoním sále nijak ochuzená, a teď si to necháme říct taky, jesti nám bude stačit holčičí růžová výbavička a nebo jestli pořídíme taky něco chlapáckýho :)
My to ještě nikomu neřekli, tedy řekli jsme to všem kromě babiček, protože chci mít klid. Včera u nás byla moje mamka, pořád si mě zkoumavě prohlížela tak jsem si vymyslela že jsem nastydlá a něco na mě asi leze :D , no počítám že to moc dlouho nevydržím, ale aspoň do návštěvy dr. (za týden) to chci tutlat.

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.06 15:35

Ahoj všem, naše bublinka by měla vykouknout 4.listopadu :D . Na gyndu jdu až 29.března, hrozně se to vleče!!!! Na to, že se ale v bříšku zabydluje teprve měsíc páchá hrozný věci své milované mamince. Šílené nadýmání už ustoupilo, teď pro změnu návaly hladu, časté čurání a bulím i u sestry Stefanie :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 16:11

Tak sme zpatky,
maleho jsem ulozila.....
Normalne jsem si koupila 2 kristalove ryby a je mi fajn:-)

Vitam Stramplicku v klubu:-)

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 16:17

I já vítám Stramplicku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.06 16:23

Taky vitam Stramplicku :-)
Ka-tko co sis to koupila za rybicky???

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 16:29

Kristalove ryby........neco jako zavinace, ale jenom platky a jsou kysele s cibuli........

Mnamozni, zapila jsem to mlekem, tak doufam, ze se pos…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.06 16:36

Ty jo, držím palce ať to ve zdraví ustojíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.3.06 16:43

Jůůů hurá další těhulinka......... GRATULACE a vítáme tě!!!

SEZNAMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA - TP 4.11. Bublinka
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11.
EDIK za Prahou - TP 10. 11. Méďa
KA-TKA Jabl.n.Nisou - TP 11. 11.
DORKA - TP 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO Praha - ???

Doplnuji trochu udaje, jste pro?? A jestli jo tak napište i vaše, klidně jako SZ at to tu nazahlcujeme…no a klidně jen S.Čech a tak jen abychom se lépe orientovaly.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.3.06 16:48

Jo a Mayo …Adélka by si zasloužila metřík!!! Tak na tom mákni, jo!?!?
No a o miminku teda ani nemluvim :lol:

Jinak mě Verča pomalu začíná chodit, chodí podél zdí a drží se jen jednou rukou…no asi jí to baví, na malinkou vzdálenost se i pustí, takže mám asi brzo po srandě :o Jinak jak jí teda budu tahat nevim, asi bude mít smůlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 16:52

Myslim, ze to mas Kaculo lepsi jak ja........

malej jenom se plazi, ato ho musim odevsud zvedat..... a se pronese pacholek jeden:-)

Jinak, zacina me v brise kolotoc.....asi to mleko :oops:

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.06 16:55

jééé děkuji za tak vřelé přivítání! Já jsem v práci, bééé mám odpolední :cry: Je úplně suprovní, že nás je tady tolik a to nás ještě přibude určitě! Teď jsem dočítala zpětně všechny zprávičky tak pro pořádek dodávám: je to naše první bublinka, nějak jsme nestihli svatbu…snad někdy pak :roll: a bydlím v Karviné, což je taky sever a je tady hrozně hnusně, včera napadlo nových 20 cm sněhu a dneska pršelo celý den, takže si dovedete představit jak se bordíme po kotníky v břečce. Zrovna jsme s mojím chlopkem uvažovali kdo tímhle bude za rok tlačit kočár :P
P.S. všem přeji krásné těhulkovské období bez mráčků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.06 16:59

dodávám že Karviná je na severu Moravy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.06 17:48

Kaculo,
já se samozřejmě stydím. Adélka má vlastní metřík, v mailech. Do diskuse jsem to prostě nezvládla, mimísek č. 2 na tom je stejně, ten se vzhledem k tutlání ještě nepropracoval ani do mailů, ale určitě to vychytám. Zatím mi nepřišla sz jak na metřík do emimina :cry:

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital