Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
9.3.06 11:13

Tak ja nabrala 12kg

Ale citila jsem se jak slonice, i kdyz vsichni rikali, ze mi narostlo jenom bricho a prsa.....no, fotky doted nerada zverejnuji:-)

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
9.3.06 11:15

TAk koukám,že rozebíráte dvojčátka.....taky jsme včera vedli na toto téma s manžou rozhovor..... :D no říkali jsme si že by se to muselo zvládnout,ale byla by to docela prča co????? :D Jinak mám kámošku která taky chtěla mimi po sobě tak otěhotněla když bylo malý rok a taky to jsou dvojčata…tak předělávali celý byt,.....no v paneláku žádná sranda…ale už je jim 4 roky ...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
9.3.06 11:15

Ale to by pak vycházelo zrovna na Tebe, ne? :wink: Jestliže máme je z dvojčat (1 generace) a ty sourozence dvojčata nemáš, tak právě tví potomci jsou tam „obgenerace“…
Ale nenech se strašit, prosím :D Určitě to dopadne nejlíp, jak může.
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
9.3.06 11:18

No já nabrala 17 kg,ale vidět to na mě nebylo,měla jsem jen malý bříško a velikánský sloní prsa..... :D a vše až na 4kg jsem nechala v porodnici… :lol: holky ale teď bych chtěla jen tak okolo těch 12 kg ale hlídat se rozhodně nebudu,ale jíst za dva taky ne… :lol: moje švagrovka přibrala při prvním 33 kg to byla síla jako slon ,ale fakt :twisted:

Musíme letět tak zatím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
9.3.06 11:26

No já právě nevim, na nějaké jiné diskuzi se to kvůli tomu hádalo, ale babička mi pořád tvrdí, že je budou mít až moje děti, ale já si myslím, že jak se prostě v rodině dvojčata vyskytnou, tak se pravděpodobnost zvyšuje :roll:
Samozřejmě bych to zvládnout musela, ale neumím si to představit :?

Přibrala jsem u obou 25 kg a byla to katastrofa, pak to dát dolu mi trvalo 2 měsíce, jenže to jsem nejedla, ale „žrala“ a to hlavně v prvním trimestru, což je to nejhorší :cry:
A porodem jsem dala dolů taky u obou 13 kg, takže tolik hodlám přibrat teď :D (stejně to dopadně úplně jinak :D )
A to se mě každý ptal už 2 měsíce před porodem, jestli to už bude 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.3.06 11:38

Tak ono mi to nefunguje, abych vam ukazala foto… no nic

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
9.3.06 13:50

Tak teda dneska je mi ble ble půl dne…fuj, no neni mi na zvracení ale je mi těžko a přitom umírám hlady…Divná kombinace…tak piju studenou štávu a to pomáhá, ale jaksi mě to nezasycuje!!! No snad mi to už nezůstane.....
Jinak mě Káťo neděs, že dvojky se nepoznaj hned na začátku!?!? To manžel nepřežije, jestli mi to neřeknu po prvním UTZ…No uvidíme!!
A pravděpodobnost dvojčat se opravdu zvyšuje s výskytem dvojčat v rodině. A je jedno, jestli je to ob generaci nebo ne.....hihi…No my je taky máme v rodině…haha

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
9.3.06 20:34

Tak kde se flákáte těhulky???
Já v prvním těhu přibrala přes 20 kg a doufám, že se to nebude opakovat, protože mi asi 8 zůstalo:-(
A tady je fotečka bříška..............
 http://mujweb.cz/…01brisko.jpg

Krásne sny všem a koukejte psát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
9.3.06 20:45

Ahoj holky
to byla docela fuška to za celej den přečíst ale díky vám za to:-))

U mě se zatím žádný těhotenský příznaky neprojevují , až na čůrání. na záchod lítám snad každých 10 minut:-)) špatně mě zatím taky není a těhu chutě taky nemám.-))
když jsem manžovi řekla že vyšel test tak naznal, že mě musí koupit kyselý okurky a šlehačku:-))
V prvním těhu jsem přibrala 18 kg a první měsíc to bylo nejhorší. To mě to vyskočilo do další poradny o 5 kg a to se doktor docela zhrozil a já teda taky. byl to takový ten prvotní impuls horá jsem těhotná můžu jíst a nejlíp za dva.

DOMI juá bydlím v ostravě teprve dva roky. Přestěhovali jsme se z Brna. A z Olomouce mám kamošku co ted taky bydlí v Ostravě. Jak je ten svět malej že??:-))

Holky nezaložíme si deníček a fotogalerku?? Teda někdo kod to umí já jsem v tom uplný dřevo:-))

Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.3.06 20:58

Ahoj holky,
no já při prvním přibrala 17 kilo (přiznávala jsem 15), v porodnici k mému velkému zklamání zůstaly pouze 3 kg a zbytek jsem si pěkně vezla domů 8O , doteď mám o 2 kila víc než před prvním těhu, a teď asi zase čekáme, tak snad to tentokrát ukočíruju na nižší váze. No ale už na mě ze špajzky volá oříšková Milka, tak já nevím nevím :lol:
 maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
9.3.06 21:00

No tak já zas bydlela dva roky v Brně…
A galerku klidně založit můžeme, ale s deníčkem to není tak jednoduché…je jich tu tolik, a není to je tak. Musí se psát nějaké alespon trochu smysluplné články alespon každý týden…čili velikej závazek. No když budete chtít, ale asi až nás bude víc.......
Jinak já už v deníčku jsem Ka-tka myslím taky a spousta deníčků je otevřených a nabírá nové lidičky…Takže zvažte!!!

Jdu hajat, dobrou noc všem…i miminkám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
9.3.06 21:23

Tak jsem skoukla Ordinaci a je mi tak zle, že si půjdu radši lehnout, zvedá se mi kufřík, myslela jsem, že se mi to vyhne :(

Přeju všem těhulkám krásnou dobrou noc a zítra pište :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
9.3.06 22:39

...

Ahojky holcicky!

Tak ja jsem asi cvok nejvetsi, protoze testuji kazdy den :-D Porad tomu nemuzu uverit, protoze termin MS je az zitra a ja mam // uz 5 dni!!! Takze jsem opet vybavena testy a uvidim, jestli tam zitra porad budou :-) Takze to bude teprve 2tt (strasne chci byt uz tak daleko jako vy…) a ja zacinam mit strach, ze se neco treba stane :-( Ovsem kdyby to bylo OK (jakoze bude), TP vychazi na 17.11.
Jinak je mozne,, ze by mi uz ted mohlo byt tehunevolno??? Zaludek mam na vode a strasne me pali zaha…a mam hlad, ale strasne rychle se zasytim.

Vcera jsem se dozvedela, ze svagrova je 8tt, maji uz trileteho chlapecka a druha svagrova ma dva tydny vyklubaneho klucika :-) Juuuu, ze by plodny rok?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
10.3.06 06:11

To je super Nico, gratuluji :D :D :D

Bud v klidu Nico, ty // ti nezmizí, ale i já neustále investuji do lékáren :oops:

Mám termín 15. 11., takže skoro stejně jako ty, teda u doktora jsem ještě nebyla, to jsem si vypočítala :D
JInak k těm těhupříznakům - měla jsem těžký žaludek už ve 2. týdnu, ale začíná se to zhoršotvat, včera mi bylo teda děsně :cry:

Neboj, vše bude určitě OK :D :D :D

Dobré ráno všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.3.06 06:32

...

DObre patecni ranicko!!!

Dendulko diiiky za uklidneni :-) Dneska tam stale byly :-D , BT 37,0. Takze dnes jsem dovrsila 14 dni… A v lekarne pracuji, takze potaji objednavam ruzne druhy testu, protoze ty 4 druhy, ktere tam mame standardne mi uz nestaci :-D

Ja jsem si kreslila grafik na fertilityfriend, takze OVU mi to samo vypocitalo. Mam dlouhy cyklus, takze OVU byla az 24DC, vychazi to zrovna na den mezi dvema tulenickama, takze znacka ideal. Uz se nemuzu dockat, az budu taky 4tt…

Uf, tak ja frcim do prace, doufanm, ze na me nikdo nic neprskne. Papaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital