Poradna duly
Jana Čurdová
Maka:
Tak ať to vyjde a zařadíš se mezi nás ![]()
Ahoj Anni ![]()
Jasně, že se můžeš zařadit mezi nás ![]()
Já půjdu na UTZ ještě později, týden po tobě, nevím jak to vydržím, ach jooo… ![]()
Ahoj,
jenom zdravím při večeru všechny nově přibyvší těhulky ![]()
Mějte se krásně a zatím dobrou noc.
Domi
Je to super když se může člověk podělit o radosti i starosti s lidičkama co prozívají to stejné:-)) Budme na sebe opatrný:-)) já budu psát spíš až večer, přes den má manža PC v práci.
pa Anni
ahoj holčiny,
já jsem listopadka 2004 a jen žasnu… nedá mi to a musím se k vám vloudit
, ta nostalgie a vzpomínky… ![]()
Přeju vám pohodové těhotenství a zdravá a spokojená miminka!
Ahoj Nenicka
a
Ahoj Anni,
koukám, že jsi ze Severní Moravy - já od tama taky pocházím (okres Nový Jičín) a ségra v Ostravě bydlí ![]()
Domi
Teda holky, já musím taky napsat, prostě mi to nedá. Přesně jako Nenička.
Jen k vám nakukuju, protože mi to prostě nedá. Tý brďo, je začátek března a už se tady píše o listopadu, ne-li pomalu o prosinci. Teda holky, dobrý!!!!
To víte, taky vzpomínám. Našemu drobkovi je 14 měsíců, je moje zlatíčko, na svět vykoukl 1.1.2005. Původně to vypadalo, že se narodíme v našem městě jako první a pak nás přeběhla jedna malá „beruška“. Potrápil mě, kluk jeden
, ale fakt to za to stojí. Jak já se už jednou těším na to druhé, ale prozatím ještě nechci. Honzík je docela živý dítě, takže si ho zatím užívám plnými doušky a až později zkusíme přidat „kvasnice do těsta“
.
Tak jo holky, jste děsně fajn, všem vám přeju prima pohodové těhotenství, aby vše probíhalo tak jak má a na konci aby jste měli v náručí krásné a hlavně zdravé miminko.
Šárka
Dobré ráno všem těhulinkám......
Vkládám seznámek, baysme viděly, jak se rozrůstáme:
KACULA - TP 1. 11.
DOMI - TP 3. 11.
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11.
EDIK - TP 10. 11.
KA-TKA - TP 11. 11.
DORKA - TP 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO - ???
A jaké máte nové příznaky??? Já musím vynechávyt ranní kafíčko a snídat sladký čaj, aby mi nebylo těžko. Ale jinak u mě pohodička.
Anni …taky jdu na UTZ 20.3. tak si z toho nic nedělěj, alespon tam bude už vidět i srdíčko!!!
Tak zatim páááá
Ahoj holky,
kdy už bývá vidět srdíčko? Mám jít na UZ příští středu - 15.3., to budu v 7.tt (6+něco), tak přemýšlím, jestli už mám s sebou brát manžela, jestli tam bude něco, co by mohl vidět ![]()
Zároveň se trochu bojím, aby všechno bylo v pořádku… Příznaky mám všelijaké: bolí mě prsa a mívám záchvaty hladu a přitom nemám na jídlo ani pomyšlení. Je to pěkně nepříjemné - od hladu je mi špatně, ale mám pocit, že když se přiblížím k jídlu, tak půjde hned ven… (musím zaklepat, ještě se mi to naštěstí nestalo) Ale vůbec nevím, co bych měla jíst, nemám fakt na nic chuť, jím víceméně z donucení… Nemáte na to nějaký recept? ![]()
Mějte se krásně.
Domi
PS: taky u Vás tak chumelí??? Už se nemůžu dočkat jara…
Domi
u prvniho tehu jsem videla srdicko v 7+0
Byla jsem na UZV v 5+2, to byl jenom zloutkovej vacek, pak v 6+0 tam uz vyli videt i plod. obal a v 7+0 tam bilo srdicko + jeste jeden plod obal ale to pak nastesti zaniklo.....
A v 5+2 jsem mela HCG 3100 jednotek
Jako prvotehulina jsem si to takhle pekne psala.......
Dokonce miry pred porodem byli 110 - 100- 110 Modelka jak vysita:-)))
Katka
Jo a vitam nove clenky klubu
Ahoj všechny těhulky.......... ![]()
KAculo jenom takovej nápádek,nechceš do závorek za TP připsat i datumy kontrol u gyndr
bylo by pak vidět kdy máme která nové info o miminku a na o se ty ostatní můžou těšit
je to jen nápad.....pokud neprojde nic se neděje..... ![]()
Co jina u vás nového,u mě celkem vše o.k. jen pořád cítím to bříško jak se tam něco děje,zvlášť v některých polohách
a bolí mě bradavky jak ďas,v noci občas nemůžu ani ležet na bříše,a prsa se mi pěkně nalivají........ ![]()
Domi tak to jsme na tom podobně.....já taky vůbec nemám hlad,jím když mi začne kručet v břiše,protže to mě teda donutí
ale jinka nemám na jídlo pomyšlení,ale špatně mi není.......já jsem jinak děsnej žrout,tak mi je to divný ale neboj určitě to brzo přejde…nejdýl za 9 měsíců
řeším.to jablkama,mrkví a tak...... ![]()
Katko,
díky za informace, nechám to na manželovi, jestli bude chtít jít, bránit mu rozhodně nebudu ![]()
Jsem z něj úplně nadšená, jak je ke mně teď pozorný, pořád hlídá, abych nedělala něco, co nemám, abych hlavně co nejvíc ležela (doktor mě nechal doma), dokonce i nádobí myje
Je to moc prima vidět u dospělého chlapa, jak se na to miminko těší
On vždycky říkal, že tomu necháme volný průběh a když jsem mu řed 14 dny řekla, že budeme mít miminko, tak úplně roztál a je celý vyměněný ![]()
A co Vaši budoucí taťkové? Jak to prožívají?
Domi
Holky,
teda mne je dnes ble, ale zatim jsem to ustala. horsi je ze mam mzitky pred ocima, a kdyz zvedam maleho, mam stach abych sebou neflakla…
taky mam prsa bolave, ze stran, nafoukle…
A kafe muzu:-))
Katka
Ja jsem pro kontroly, jen ja jeste nevim, kdy pujdu, kazdopadne 17.3 si necham opet nabrat krev a pak se uvidi
Děvčátka…mám dotázek,už si z předchozího těhu moc nepamatuju… ![]()
Na to HCg mi bude gyndr.brát krev určitě,že i kvůli té správné hladině......myslíte že mi ji veme i když tam půjdu odpoledne ,nebo tam budu muset zajít někdy ráno.....
já chodím do práce a dostanu se tam vždy až okolo 16,30 hod.......ona to někam posílá do laborky,a vyzvedávají ji to každé ráno v 8,30..myslíte že to tam uchová… ![]()