Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
10.3.06 17:52

listopad 2006

Ahojte holky, moje posledni menstruace byla 1.2. takze to vypada na 5 tyden. K doktorce jsem objednana az na 23.2 a jsem docela zvedava. Delala jsem si nejdrive doma testik a tyden potom jsem odnesla doktorce moc a vysledek byl pozitivni. Takze tyto vanoce budeme slavit ve trech. :lol: . Drzte se a piste piste. Jagiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.3.06 18:00

júúú, nová těhulka z takové dálky.............

GRATULUJEME!!! a vítej mezi námi…

Jinak MAYO…SZ pošlu.............nějak mi to zlobí.....takže chvilku strpení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.3.06 18:03

Taky te Jagisko vitam.......

Holky,prave jsem si depilovala nohy po 2 letech.....se mi udelali neprijemne bedary, tak ted to pokousim znovu…

Ani to nebolelo:-)

Jdu koupat, pak krmit a uspavat. manza oslavuje v praci, pak maji jeste zapijeni kolegy syna.......no, jsem zvedava kdy prijde

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.3.06 18:03

vítám tě Jagisko,
jak je u vás ve Skotsku?
Kaculo díky, se SZ nespěchej, Adélka to bez metříku vydržela rok, tak vydrží i dál :D

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.3.06 18:12

Dekuji za privitani

Ve Skotsku je pod mrakem, ale nastesti neprsi. I kdyz me je to vlastne uplne jedno, protoze marodim a tak nechodim ani ven. No, ale zitra musim zpatky do prace, ale diky bohu za to, ze az na odpoledni. A co u vas porad snezi?? :?: Ja zatim nejake velke potize nepocituju, ranni nevolnosti se mi vyhybaji a jedine co me obcas potrapi je bolest prsou, ale s tim jsem se uz smirila. Preju vam hezky zbytek dne a uzijte si vikend - snad nebude pracovni jako u me :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:01

Ahojky, tak zdravím, jsem ráda, že jsem se sem dostala… jsem v mém druhém zaměstnání… ještě hodinku a pádím domů… nějak jsem se nestihla najíst, a už mě škrundá v břiše. Vítám nové těhulinky… téda, pěkně se rozrůstáme.
Tak já po práci stihla ještě krásnou procházku s psíkem… svítilo sluníčko, no vážně bylo krásně. Tak jsem si trochu provětrala hlavu.
Jo jinak jsem se těšila sem, co se děje nového… no myslím, že začnu nenápadně útočit, že bude doma nutné mít počítač a hlavně net… vždycky jsem byla proti, protože jsem toho měla dost z práce, ale když teď skončím doma, tak to nevím co bych si počala, když už jsme to takhle pěkně rozjely… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:19

zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.3.06 19:24

Ahoj Stramplicko a Jagisko,
zdravím Vás mezi náma :)
Začíná nás být tolik, že z toho budu mít asi pořádný zmatek :wink: Tak kdybych Vás někdy některou překřtila, tak se dopředu omlouvám :lol:
Preji krásný večer
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:26

aha, tak nefunguje… tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:39

zkouška č. 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:40

hurá, hurá… no tak snad se mi to povedlo… uvidíme, jestli se mašinečka bude posouvat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.3.06 19:43

Tak jsem z toho blázen, zdálo se mi, že se mi tam poprvé nic neobjevilo a teď zase koukám, že už tam vláček byl… tak nevím. No asi je nejlepší čas jít domů… tak se s Vámi loučím. Asi až v pondělí. Tak se mějte krásně. Papa Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.3.06 19:53

Milko,
gratuluji, jsi šikulka :)
Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.3.06 20:24

Ahojky,
MilkaK…šikulka… jen kosmetická uprava…umaž to co ti přebývá u obrázku…myslim to URL na konci v hrnantých závorkách a na začátku to ..no a pak by to mělo být bez chyby!!!

Přeju vám všem krásné sny a vkládám akt. seznam:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA - TP 4.11. Bublinka
ANNI - TP 7.11.
MILKAK - TP 8. 11.
MAYA - TP 9. 11.
EDIK za Prahou - TP 10. 11. Méďa
KA-TKA Jabl.n.Nisou - TP 11. 11.
DORKA - TP 14.11.
DENDULKA - TP 15. 11.
NICO Praha - ???
JAGISKA Skotsko - ???

Páčko těhulky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
11.3.06 10:25

ahoj holky...

myslím, že u nás to bude 11.11. ;-) jdu tedy jeste 22.3. na druhý ultrazvuk a poprvé ho uvidím. :-D pořád mám podprahově trochu strach, aby bylo všechno v pořádku, i když nemám moc důvod…ani blbě mi není…jen mě minulý týden šíleně bolela záda a jsem pořád unavená…spala bych a spala…navíc mě začíná trochu pálit v krku… :-( ale snad všechno bude v pohodě a všechny co tu jsme budeme v listopadu báječné šťastné maminy s krásnýma a hlavně zdravýma miminkama… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí