Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
13.3.06 17:15

Mio, GRATULUJI KE // :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:15

Bee

děkuji, no 21měs není tak moc, to jsou tady na emiminu maminy skorodojčátek, ani tandem kočárek kupoat nebudem, doufám :lol:
Těhu je plánoaný, tedy původní představa byla také únor a aby bylo jistěji začít trochu dřív a vyšlo to zdá se napoprý.
 Mia

• Citovat
  • Upravit
mia
13.3.06 17:17

hele sama zakladatelka je jen o da dny dříe, kdy jsi testovala?

• Citovat
  • Upravit
224
13.3.06 17:18

Ahoj Mio,
tak tě tady vítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.3.06 17:19

No ted jsem právě nad tím přemýšlela, že jsi na tom skoro stejně 8O
ve čtvrtek to budou dva týdny, co jsem našla // :D
Já už tomu fakt nerozumím :oops: 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:25

Dendulko
já měla poslední MS 10.2. a cyklus mám 28, pá tedy 29DC byl neg. a dnes poz. a to jsem tedy 32

Mayo
tak už jsem u Vás

• Citovat
  • Upravit
mia
13.3.06 17:28

dendulko
a teď koukám, že máme každá metřík od někoho jiného, tak třeba proto, to vypadá, že TickerFactory počítá od oěhotnění a Lilypie od poslední MS

• Citovat
  • Upravit
Bee
691
13.3.06 17:30

holky - dendu a mio…oni nam ti doktori ty terminy stejne jeste „ujasnej“…vite, kdy jste ty fazolky splodily? nevim - ale tak nejak od prirody si myslim, ze to je pak presnejsi termin, ne?! ;-) bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:34

Bee
datech je jistě vždy maglajs, ale má zkušenost říká, že dr. dělají výpočet dle poslední MS a ve 12tt z ultrazvuku, ale to říká kdy se mimi narodí a ne kdy bylo počato a te 12tt se určuje od MS jestli se pamatuju, jdo vyhledat nástěnku

• Citovat
  • Upravit
2857
13.3.06 17:35

Ahoj,

tak nedá mi to nenapsat, protože Mia mě zase trošku povzbudila. Dnes jsem 29 DC (běžně mám cyklus dlouhý 28 dní .- takže dnes už měla přijít MS) a ten nejcitlivější test mi furt tvrdošíjně tvrdí že jako nemám štěstí…

tak uvidíme, ráda bych si tu psala s váma…

su napnutá jak struna.,… pokaždý na záchodě koukám a hledám začínající MS… zatím jsem nenašla…:o)

jen prostě už to nemůžu vydržet… škoda že si neumím odebrat krev a vyhodnotit to:o)) už bych měla asik rozpíchaný žíly

tak se držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
13.3.06 17:36

Metřík mi to počítá od poslední MS, protože ted to budou 4 týdny od otěhotnění :roll:

Měla jsem poslední MS 8. 2., takže dva dny před tebou, ale jak jsem někde psala, tak je mi právě divný, že jsem to zjistila už 23DC a proto mám obavy, abych neměla dvojčátka, dneska jsem 34DC, ale vím, že jsem musela otěhotnět 15. nebo 16. 2., což je 8. - 9. DC, jsem z toho jelen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:39

Mako
já o tobě vím, jsi z Jarňulek, tam já občas nakouknu, znám se s Klaris z jiných diskusí, a ještě jsi do nějakého dalšího denníčku na téma pořizování sourozenečků psala že máš myslím 11dní do testování, tak jsem si tě vyhlídla :lol:
Jsem napnutá s tebou a jen zkušenost v pá tedy 29DC byl ranní test neg. a dnes odpol pozitivní, tím tě neodrazuju, jen já byla vynerená, tak aby sis to odpustila :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
2857
13.3.06 17:45

Mio - koukám že jsi informovaná:o))))) no právě že mi pomohlo, že čtu že jsi to zjistila až 32 DC… uvidíme zítra ráno pokud nepřijdou jahody tak testnu:o)

Já se řídím podle notýsku co jsem měla, když jsem „počala“ Michala a tam jsem to 29 DC taky ještě nevěděla…

we´ll see

ty jsi z jakýho deníčku - jsem se koukala, že máš stejně starýho prcka:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:46

Dandulko
tak to to počítá stejně.
No pokud tam dva jsou už s tím nic nenaděláš a myslím, žes psala, že maminka je z dvojčat né, tak u Vás nic nového :lol: nechci strašit :lol:

• Citovat
  • Upravit
1450
13.3.06 17:51

No jo Mio, ale umíš si to představit? 4 děti? 8O 8O 8O
Vždyt bychom se ani do toho našeho malého baráčku nevešlI :roll:
(samozřejmě pokud tam už jsou, tak se nedá nic dělat a kdyby to třeba byli holčičky, to by bylo něco :D )

Už abych šla na ten UTZ, nebo se z toho zblázním :!

Mako , tak at to vyjde :D , zkus testovat zase zítra ráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital