Poradna duly
Jana Čurdová
Bee
děkuji, no 21měs není tak moc, to jsou tady na emiminu maminy skorodojčátek, ani tandem kočárek kupoat nebudem, doufám ![]()
Těhu je plánoaný, tedy původní představa byla také únor a aby bylo jistěji začít trochu dřív a vyšlo to zdá se napoprý.
Mia
hele sama zakladatelka je jen o da dny dříe, kdy jsi testovala?
No ted jsem právě nad tím přemýšlela, že jsi na tom skoro stejně ![]()
ve čtvrtek to budou dva týdny, co jsem našla // ![]()
Já už tomu fakt nerozumím
![]()
Dendulko
já měla poslední MS 10.2. a cyklus mám 28, pá tedy 29DC byl neg. a dnes poz. a to jsem tedy 32
Mayo
tak už jsem u Vás
dendulko
a teď koukám, že máme každá metřík od někoho jiného, tak třeba proto, to vypadá, že TickerFactory počítá od oěhotnění a Lilypie od poslední MS
holky - dendu a mio…oni nam ti doktori ty terminy stejne jeste „ujasnej“…vite, kdy jste ty fazolky splodily? nevim - ale tak nejak od prirody si myslim, ze to je pak presnejsi termin, ne?!
bee
Bee
datech je jistě vždy maglajs, ale má zkušenost říká, že dr. dělají výpočet dle poslední MS a ve 12tt z ultrazvuku, ale to říká kdy se mimi narodí a ne kdy bylo počato a te 12tt se určuje od MS jestli se pamatuju, jdo vyhledat nástěnku
Ahoj,
tak nedá mi to nenapsat, protože Mia mě zase trošku povzbudila. Dnes jsem 29 DC (běžně mám cyklus dlouhý 28 dní .- takže dnes už měla přijít MS) a ten nejcitlivější test mi furt tvrdošíjně tvrdí že jako nemám štěstí…
tak uvidíme, ráda bych si tu psala s váma…
su napnutá jak struna.,… pokaždý na záchodě koukám a hledám začínající MS… zatím jsem nenašla…:o)
jen prostě už to nemůžu vydržet… škoda že si neumím odebrat krev a vyhodnotit to:o)) už bych měla asik rozpíchaný žíly
tak se držte
pá
Metřík mi to počítá od poslední MS, protože ted to budou 4 týdny od otěhotnění ![]()
Měla jsem poslední MS 8. 2., takže dva dny před tebou, ale jak jsem někde psala, tak je mi právě divný, že jsem to zjistila už 23DC a proto mám obavy, abych neměla dvojčátka, dneska jsem 34DC, ale vím, že jsem musela otěhotnět 15. nebo 16. 2., což je 8. - 9. DC, jsem z toho jelen ![]()
Mako
já o tobě vím, jsi z Jarňulek, tam já občas nakouknu, znám se s Klaris z jiných diskusí, a ještě jsi do nějakého dalšího denníčku na téma pořizování sourozenečků psala že máš myslím 11dní do testování, tak jsem si tě vyhlídla ![]()
Jsem napnutá s tebou a jen zkušenost v pá tedy 29DC byl ranní test neg. a dnes odpol pozitivní, tím tě neodrazuju, jen já byla vynerená, tak aby sis to odpustila ![]()
pa Mia
Mio - koukám že jsi informovaná:o))))) no právě že mi pomohlo, že čtu že jsi to zjistila až 32 DC… uvidíme zítra ráno pokud nepřijdou jahody tak testnu:o)
Já se řídím podle notýsku co jsem měla, když jsem „počala“ Michala a tam jsem to 29 DC taky ještě nevěděla…
we´ll see
ty jsi z jakýho deníčku - jsem se koukala, že máš stejně starýho prcka:o)
Dandulko
tak to to počítá stejně.
No pokud tam dva jsou už s tím nic nenaděláš a myslím, žes psala, že maminka je z dvojčat né, tak u Vás nic nového
nechci strašit ![]()
No jo Mio, ale umíš si to představit? 4 děti?
![]()
Vždyt bychom se ani do toho našeho malého baráčku nevešlI ![]()
(samozřejmě pokud tam už jsou, tak se nedá nic dělat a kdyby to třeba byli holčičky, to by bylo něco
)
Už abych šla na ten UTZ, nebo se z toho zblázním ![]()
Mako , tak at to vyjde
, zkus testovat zase zítra ráno ![]()