Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.06 10:12

Ještě jedna otázečka, nevím jak jste na tom která s bolestí prsou, ale u mě stále přetrvává, navíc mám vel.D takže se asi budu muset rozhlédnout po nějaké podpůrné těhotenské podprdě. Nevíte některá kde, za kolik a tak? Našla jsem někde na netu takovou co se zvětšuje i s nalévajícími se prsy…no teda, stála 990,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 10:16

Ahoj Dendulko a děvčata,

Dendu jsme na tom podobně. Má poslední MS byla 10.02.2006 a počůraný tyčinky mám taky čtyři. V součtu pak 8 čárek :-)))) Ale doktor bude až 24.3. :-(( asi se nedočkám. Jinak mi nic není, prsa bolí trošku jako při MS, a občas mě pobolívá v podbříku. Jinak nic. Co Ty ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.06 10:16

Mio, kolegyně v práci brala Maternu od druhého trimestru do konce těhot. poctivě a měla chlapečka 3,6 kg. Tak nevím jestli je to o těch tabletách. Zase se na tom ale shodlo dost lidí… :? Já budu brát první trimestr určitě denně, pak asi jak si vzpomenu obden a tak. A uvidíme co se z toho vyklube :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.06 10:18

Vítám Beinku a gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.3.06 10:29

AHOJKY :D

Ňák mi blbne net :cry:

Takže beru Calibrum babyplan každý den, ale někde jsem četla, že se po tom přibírá či co 8O Jen to ne!

Gratuluju Beinko :D :D :D
Jo jo, v podbřišku mě taky trochu bolí chvílema, ale snad je to normální :roll:
Kdy jsi testovala poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 10:31

Díky holky

Díky za přivítání holky :D
prvně jsem testovala včera ráno. Pak včera odpoledne. A taky dneska ráno :D :D . To by člověk neřekl co s ním udělají // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 10:32

Stramplicka

Stramplicko a jak jsi na tom Ty ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 10:35

Rada

Holky poradily byste mi, potřebuji pod sebe nutně taky takový metřík jako máte Vy :lol:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
14.3.06 10:43

Na metřík se mrkni sem, kdyby bylo něco nejasného tak napiš…
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.06 10:47

ahojky, vítáme tě Beinko a gratulujeme. No metřík se mi povedl náhodou, ale našla jsem návod někde na začátku této diskuse… tak se mrkni.
Stramplicko - mám taky vel. D, koupila jsem si už 2 podprsenky hlavně kvůli širším ramínkům, pokud mě ještě prsa porostou, tak mám o něco hlubší košíčky a i jsou z materiálu, který se ještě roztáhne, tak snad budou stačit… jinak manžel je nadšený, prý kdybych už měla takovýhle prsa pořád :wink: musím teda sama přiznat, že jsou pevnější, ale kdyby tak strašně nebolely :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.3.06 10:49

Ahoj holky,

omlouvam se, ze vam sem lezu, ale ja budu mit taky listopadove ditko. Termin mam 7.11.2006. Asi ho presunu na 6. at muzeme slavit spolecne.
Doma uz mam jedno podzimatko, ale z roku 2004.
Uz se tesime na listopad.

Marcela, Danula a bambulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.06 10:49

ještě jsem se chtěla zeptat zkušených. V těch vítamínech o kterých píšete je i kyselina listová? a budete kys. listovou brát celé těhotenství nebo jenom 1. trim.? díky Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.06 10:52

ahoj Marcel, vítám Tě a gratuluji. Co to je za řeči, že sem lezeš?… jsme rády, že nás je víc a víc … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.06 10:53

Milko, v Calibru kyselina listová je, taky vit.E a železo myslím. V druhém trimestru budu brát asi obden Calibrum Mami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
14.3.06 10:55

Vítám Marcelku :D :D :D

MILKO, v tom babyplanu kys. listová je, je to jen pro první trimestr a pak na to navazuje Calibrum mami, ten je na zbytek těhotenství :wink:
Calibrum stojí kolem stovky, takže není zrovna nelevnější, je v něm 30 tablet.
Ale holky určitě berou i jiné a levnější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital