Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.3.06 07:56

Nico , to jsem oravdu nechtěla, jen vím že kamarádka měla podezření na mimoděložní protože ji hrozně bolelo na pravé straně a k tomu i špinila, ale byla to fakt silná bolest. Na UTZ ještě nic neviděli tak ji laparoskopicky otevřeli a zjistili že tam je cysta a těhotenství je naprosto normální nitroděložní…Snad jsem tě alespoň trochu uklidnila :oops:
neboj, já vím že jsem trapná s těmi větry pořád, ale mě to fakt hodně trápilo a byly to silné křeče, které vždy pak přešly v děsný prd (omlouvám se za ten výraz ale nevím jak jinak to popsat)
Beinko, já včera taky měla málem otlačenou klávesnici v obličeji, už jsem se nemohla dočkaj fajrontu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.3.06 08:03

Stramlicko Tak to jsme na tom stejně. Po obědě jsem jako když mě kousla moucha Tse-tse :lol: :lol: :lol: Nemůžu se k ničemu dokopat. Dneska se musim donutit, abych tu dodělala resty a odpoledne musím vyžehlit. Manža odjíždí na 4 dny mimo, tak aby měl chuděra co na sebe. Nejraději bych mu tu žehličku přibalila s sebou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.3.06 08:06

ahojky

holky tak já fakt nevím. MS se zatím neobjevila a ráno jsem testovala a zase nic..... pak jsem dala malýmu sunar a jdu vyhodit test… ale při velmi velmi velmi bedlivém prozkoumání na světle jsem z toho testu vytlačila ještě cosi..... možná to vypadá jako čárka, ale je to skoro neznatelný… kdybych to dala někomu jinýmu, určitě mi řekne, že tam nic není..... a taky byla po limitu .. asi 20 minut ted chodím asi kaž dou minutu kontrolovat jestli to, co se možná zdá být čárkou nezmizelo a každých pět minut na záchod, jestli to co se zdá být divným pocitem v přiše a zádech se neproměnilo na MS....... takže furt 1:1

takže i když je tak strašně křehká, téměř neviditelná, už jsem se do ní zamilovala a doufám, že tu s námi zůstane:o))

PS: věřím že vy byste ji viděly také

mějte se pěkně, pozdravujte tečky v bříškách a já vám dám vědět výsledek boje:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.3.06 08:10

Domi - tak ten návrh už byl schválen posl. sněmovnou, ale senát ho vrátil. Takže teď to zase schválili a musí to podepsat prez., ale myslím, že se mu ta mateřská nebude líbit, nepodepíše to a tím podle mě padne i to porodný… nevím proč jsem si myslela, že to už prošlo, když má být od dubna… no jsem z toho jelen :?

Jinak bolesti bříška jsou normální, řekla bych, že trápí tady většinu z nás, pokud to opravdu nejsou křeče na jedný straně to bych se bála. Bolesti jsem měla taky, tak jsem hned lítla k Dr. v 5tt, tak mi předepsala hořčík (magné B6) a to mi vážně pomohlo…

zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.06 08:11

senátem je schváleno tak asi jen prezident…já tomu až tak nerozumím, jsem ta děvucha z moravy http://www.novinky.cz/…0-korun.html

Beinko, s tou žehličkou to je opravdu dobrý nápad! Chce být nažehlený, ať si nažehlí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.3.06 08:18

Tak vylozene silne bolesti ani krece nemam. Spis to dloubalo a popichovalo, ale ted uz o hodne mene. A vetry to nebyly :-D
Ja jdu na gyndu az 27. asi se nedockam :-) ale chapu, ze driv to nema smysl. Dokonce mi uz ani neni tolik blivno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.3.06 08:21

Nico,
tak to Ti závidím. Mně je čím dál hůř… Doufám, že to nebude celý první trimestr, jinak asi při současném trendu stupňování nedožiji konce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.3.06 08:25

Domi, urcite se to zlepsi! Je to individualni…treba moje maminka byla uuplne v pohode. Svagrova prozvracela prvni 4 mesice a malem skoncila ve spitale :-( Takze jsi na tom vlastne dobre! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.3.06 09:09

Ahoj holky,
tak zítra jsme měli jít na gynekologii zjistit jak to tedy s námi a druhým mimi je, a dneska nám první mimi onemocnělo, tak se návštěva odkládá. Ach jo, a já se tak těšila :( , snad příští týden.
držte palce, ať je prdelka brzy zdravá, předem díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
15.3.06 09:11

Ahojky těhulky,
tak mě se asi pomalinku dělá lépe, tak snad to vydrží. Jen hned jak vstanu musim šoupnout bomparek do pusy a je klid!!!
Taky bych poradila studenou kolu na nevoslnosti, jen trochu. Jo a játra vám občas neublíží, jen je nesmíte jíst denně. Nejsme nemocný, jsme těhotný!!!! Občasné píchnutí a zabolení bříška je normální......roste děloha :-) :roll:
No jinak maminky, která teda nosíte toho Valentýnka??? No určitě se někdo najde.......kde bylo 14.2. tuleníčko a termín odpovídá…Jinak to vypátrám sama!!! :P
Jo a porodný myslim zvýší určitě od dubna a matřskou taky ale až od příštího roku, jen musej líp zformulovat ten zákon.....Z týhle almužny se gakt nedá žít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.3.06 09:29

Kaculo tak já se tedy přiznávám že ne :lol: :lol: :lol:
U mě na Valentýna byla ještě poslední MS… tak já to nebyla. :lol: :lol:
Tak pátrej dál :D
 Bei

• Citovat
  • Upravit
155
15.3.06 09:31

Já nejsem anonym :cry: … okamžitě mě to opravte ...... nebo… víte že se nemám čílit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.3.06 09:32

Ahoj,
tak já se taky přiznám - na Valentýna už jsem nejspíš byla pár dní těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.3.06 09:35

Mrkla jsem na diskusi říjňátek 2006 a jsou teprve na 33 straně :lol: Jsme fakt neskutečně plodné (i orálně :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.3.06 09:40

Hele Domi,

Co k nam chodis smirovat? :lol: :lol: :lol: ale je fakt, ze taky ctu u vas:-)

Bydlim asi kousek od Stramplicky, tak shanim mozneho partaka na tehucviceni a tak:-))

Pohladte briska a nepiste tak moc:-))))

Zuzka z rijnatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí