Poradna duly
Jana Čurdová
Nico , to jsem oravdu nechtěla, jen vím že kamarádka měla podezření na mimoděložní protože ji hrozně bolelo na pravé straně a k tomu i špinila, ale byla to fakt silná bolest. Na UTZ ještě nic neviděli tak ji laparoskopicky otevřeli a zjistili že tam je cysta a těhotenství je naprosto normální nitroděložní…Snad jsem tě alespoň trochu uklidnila ![]()
neboj, já vím že jsem trapná s těmi větry pořád, ale mě to fakt hodně trápilo a byly to silné křeče, které vždy pak přešly v děsný prd (omlouvám se za ten výraz ale nevím jak jinak to popsat)
Beinko, já včera taky měla málem otlačenou klávesnici v obličeji, už jsem se nemohla dočkaj fajrontu ![]()
Stramlicko Tak to jsme na tom stejně. Po obědě jsem jako když mě kousla moucha Tse-tse
Nemůžu se k ničemu dokopat. Dneska se musim donutit, abych tu dodělala resty a odpoledne musím vyžehlit. Manža odjíždí na 4 dny mimo, tak aby měl chuděra co na sebe. Nejraději bych mu tu žehličku přibalila s sebou
![]()
ahojky
holky tak já fakt nevím. MS se zatím neobjevila a ráno jsem testovala a zase nic..... pak jsem dala malýmu sunar a jdu vyhodit test… ale při velmi velmi velmi bedlivém prozkoumání na světle jsem z toho testu vytlačila ještě cosi..... možná to vypadá jako čárka, ale je to skoro neznatelný… kdybych to dala někomu jinýmu, určitě mi řekne, že tam nic není..... a taky byla po limitu .. asi 20 minut ted chodím asi kaž dou minutu kontrolovat jestli to, co se možná zdá být čárkou nezmizelo a každých pět minut na záchod, jestli to co se zdá být divným pocitem v přiše a zádech se neproměnilo na MS....... takže furt 1:1
takže i když je tak strašně křehká, téměř neviditelná, už jsem se do ní zamilovala a doufám, že tu s námi zůstane:o))
PS: věřím že vy byste ji viděly také
mějte se pěkně, pozdravujte tečky v bříškách a já vám dám vědět výsledek boje:o))
Domi - tak ten návrh už byl schválen posl. sněmovnou, ale senát ho vrátil. Takže teď to zase schválili a musí to podepsat prez., ale myslím, že se mu ta mateřská nebude líbit, nepodepíše to a tím podle mě padne i to porodný… nevím proč jsem si myslela, že to už prošlo, když má být od dubna… no jsem z toho jelen ![]()
Jinak bolesti bříška jsou normální, řekla bych, že trápí tady většinu z nás, pokud to opravdu nejsou křeče na jedný straně to bych se bála. Bolesti jsem měla taky, tak jsem hned lítla k Dr. v 5tt, tak mi předepsala hořčík (magné B6) a to mi vážně pomohlo…
zatím…
senátem je schváleno tak asi jen prezident…já tomu až tak nerozumím, jsem ta děvucha z moravy http://www.novinky.cz/…0-korun.html
Beinko, s tou žehličkou to je opravdu dobrý nápad! Chce být nažehlený, ať si nažehlí… ![]()
Tak vylozene silne bolesti ani krece nemam. Spis to dloubalo a popichovalo, ale ted uz o hodne mene. A vetry to nebyly ![]()
Ja jdu na gyndu az 27. asi se nedockam
ale chapu, ze driv to nema smysl. Dokonce mi uz ani neni tolik blivno…
Nico,
tak to Ti závidím. Mně je čím dál hůř… Doufám, že to nebude celý první trimestr, jinak asi při současném trendu stupňování nedožiji konce… ![]()
Domi, urcite se to zlepsi! Je to individualni…treba moje maminka byla uuplne v pohode. Svagrova prozvracela prvni 4 mesice a malem skoncila ve spitale
Takze jsi na tom vlastne dobre! ![]()
Ahoj holky,
tak zítra jsme měli jít na gynekologii zjistit jak to tedy s námi a druhým mimi je, a dneska nám první mimi onemocnělo, tak se návštěva odkládá. Ach jo, a já se tak těšila
, snad příští týden.
držte palce, ať je prdelka brzy zdravá, předem díky ![]()
Ahojky těhulky,
tak mě se asi pomalinku dělá lépe, tak snad to vydrží. Jen hned jak vstanu musim šoupnout bomparek do pusy a je klid!!!
Taky bych poradila studenou kolu na nevoslnosti, jen trochu. Jo a játra vám občas neublíží, jen je nesmíte jíst denně. Nejsme nemocný, jsme těhotný!!!! Občasné píchnutí a zabolení bříška je normální......roste děloha
![]()
No jinak maminky, která teda nosíte toho Valentýnka??? No určitě se někdo najde.......kde bylo 14.2. tuleníčko a termín odpovídá…Jinak to vypátrám sama!!! ![]()
Jo a porodný myslim zvýší určitě od dubna a matřskou taky ale až od příštího roku, jen musej líp zformulovat ten zákon.....Z týhle almužny se gakt nedá žít ![]()
Kaculo tak já se tedy přiznávám že ne
![]()
U mě na Valentýna byla ještě poslední MS… tak já to nebyla.
![]()
Tak pátrej dál ![]()
Bei
Já nejsem anonym
… okamžitě mě to opravte ...... nebo… víte že se nemám čílit
![]()
Ahoj,
tak já se taky přiznám - na Valentýna už jsem nejspíš byla pár dní těhotná ![]()
Mrkla jsem na diskusi říjňátek 2006 a jsou teprve na 33 straně
Jsme fakt neskutečně plodné (i orálně
)
Hele Domi,
Co k nam chodis smirovat?
ale je fakt, ze taky ctu u vas:-)
Bydlim asi kousek od Stramplicky, tak shanim mozneho partaka na tehucviceni a tak:-))
Pohladte briska a nepiste tak moc:-))))
Zuzka z rijnatek