Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
15.3.06 16:57

No tak já rodila ve dvou různých městech, první zkušenost otřesná, druhá skvělá :D
U prvního příjezd do porodnice v jednu odpoledne a v pět byl na světě a u druhého příjezd v šest ráno a v půl deváté vykoukl, veškeré bolesti jsem si nechala na doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.3.06 17:26

ahoj

Ahoj, tak konečně jsem pročetla všecky odpovědi.
Já jsem beran. Od kdy se dá jít na nemocenskou?
Máte někdo nějaké zkušenosti? Či je možné, že by Vám doktor
odmítl nemocenskou dát?
Díky Tines

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
15.3.06 18:06

TINES …na neschopenku můžeš jít kdy chceš, pokud máš normálního doktora. Pokud ne tak musíš vymýšlet nějaké důvody. No je ti špatně, točí se ti hlava a zvracíš…no a hned je důvod zůstat doma!!! No a snad tě pak už honit do práce nebude.....Já tedy byla doma od začátku kvůli mojí práci a měla jsem po třetím trimestru i volný vycházky, což bylo bezva :!
No kdyby fakt odmítl gynekolog, tak zkus praktickýho…i ten tě nechá chvíli doma a pak tě může v neschopnosti předat na gyndu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.3.06 19:48

Ahoj maminy!!!
Hlásím se zpět po návštěvě gynekologa :D Takže náš chrobáček měří už přes 6 mm a srdíčko mu dle doktora „tluče jak o závod“ :D (viděla jsem tedy jen takový malý mrskající se chumel, ale prý je to ono!!! :D :D :D )
Byla jsem štěstím bez sebe, úplně jsem měla slzy v očích! Fakt :!
Vzhledem k tomu, jak to těhotenství začínalo a že do sebe musím furt valit nějaké hormony… - i pan doktor vypadal velice spokojeně a taky říkal, že je to sqělé a že se mu to moc líbí :D
A už to mám taky černé na bílém - teda vlastně modré na růžovém :wink: O víkendu jedeme za babičkou (mojí babičkou), tak jí ten průkaz bez řeči ukážu a budu čekat, co to s ní udělá :D (na fotku bylo ještě brzy)
Holky, já mám takovou radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
15.3.06 19:49

Ahoj holky,

tak ja hlasim, ze jsem stir. Mam narozeniny 6.11 a prdolka ma termin 7.11. a tak doufam, ze se doma nepozabijime. Manzel vodnar, Daniel vahy, ja stir a prdolka taky. No to je kombinace. Jo a jsem 75 rocnik.
Citim se docela dobre, nejhorsi jsou dopoledne, protoze to mi je na omdleni, potrebuju cerstvy vzduch. Ale jinak funguju uplne normalne, musim nic jinyho mi nezbyva. Dr. mi akorat pripomel, ze nemam zapomenout, ze jsem na rizikovem tehotenstvi a tak pry nemam delat vubec nic, max. chodit na prochazky. A taky mi dal utrogestan. Nebastite ho nektera?

marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.3.06 19:52

Ahoj Marcelo,
já jej baštím a už docela dlouho. Díky němu jsem teď ve stavu, v jakém jsem - v jiném :lol:
Takže papej, papej… Taky z něj máš takového motáka??? Já se láduju v dávkách 2-2-2, takže je to dost síla. Ale doktor říkal, že to tak mám ještě chvíli vydržet… tak to vydržím :-)
A co máš na problémy? - jestli se teda můžu takto otevřeně zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
15.3.06 20:17

Vlastne ani nevim, proc mi je dr. predepsal. Prvni tehotenstvi bylo taky rizikove, protoze mam vrozenou vadu delohy (mam 2), ale hormony jsem brala pred inseminaci, ta se povedla na poprve. Ted jsem otehotnela prirozenou cestou, tak se ho musim zeptat, jak dlouho je mam jeste bastit, mam tady 2 baleni a tech bobulek je nejak moc. Ale co bych pro prdolku nevydrzela.
Holky, ja jsem desne unavena, pada mi hlava a spala bych i ve stoje.

Jo taky jsem jeste chtela rict, ze jsem rodila na obilnaku. Byl to pro me sok, jelo to tam jak pasova vyroba. Ale mlady sestricky byly uzasny, ale ty starsi z zenskyho oddeleni, byly tragedie. Pro me byl pobyt utrpenim, denne jsem volala manzelovi a brecela do telefonu, ze to tam nevydrzim, hrozne jsem se bala zloutenky, ze me tam jeste nechaji. Po cisari jsem tam byla 5 dnu. 5 neskutecne dlouhych dnu a probrecenych noci.
Ale ted uz vim, co moje psychika dokaze a tak si sebou vezmu minimalne 2 velky nutely. :lol: :lol: :wink:
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.3.06 21:06

Kacule,

diky za odpověď, tak snad mě doma nechá bez nějakého většího přemlouvání. A jak to potom vlastně funguje? Asi se ptám hloupě, ale moc tomu nerozumím, jako na normální nemocenské? Tines

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.3.06 21:08

Ahoj holčiny a mimísci:-))
opět pacně přeštěno a musím říct že se na večer až sednu k PC hrozně těším:-)) adámek dneska usnul po dlouhé době před osmou:-))
Takže k vaším příspěvkům a otázkám:
Horoskop , já jsem Váhy a prý to na mě sedí:-))
Poprvé jsem rodila v Brně v Bohunicích a musím říct že super, sice jsme tam jeli a si na třikrát než to bylo opravdu ono, ale měli jsme to za rohem tak mě to bylo celkem jedno. Ríkala jsem si raději řikrát dřív než jednou pozdě:-) ted se chystáv v Ostravě do Poruby . Od kamošek mám jen ta nejlepší doporučení.
O rodičáku neboli mateřské jak tomu taky s oblibou říkám( jednou jsem to tak nazvala na sociálce a ta paní za přepážkou mě málem zavraždila pohledem, jako že ani nevím co vlastně beru:-() se raději vyjadřovat nebudu, protöže si nechci kazit náldu, ale souhlasím s většinou, že každý peníz se hodí. Nejvíc mě vždycky pobaví když příjde papír o přídavcích na dítě, u nás to dělá 257kč a je pod tím tučně vytištěno, že to musí být použito pouze pro potřeby dítěte. tak nevím jestli si myslí že s tímhle půjdou rodiče někam na flám nebo co:-))
Včera jsem to asi zakřikla, když jsem psala, že mě zatím není blbě protože jsem dneska odpoledne vlezla s mamkou do masny a úprkem jsem zase vyběhla ven, jinak bych se tam asi pob… to stejný mě dělalo i při Adámkovi. takže jeden příznak těhu mám:-)))

Jdu vyhlížet mužíčka, má se vrátit z Vídně tak se tady zatím mějte
PA pa Anni a broučínek:-)) a Adámek:-))

Jo a abych nezapomněla na 99%máme Valentýnka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.3.06 07:26

Ahoj holky

BEE já s porodnicema zatím zkušenosti nemám :( Naší berounskou zavřeli, a nutno říct že se ani nedivím. Tam bych nejela ani za brambůrky. Když jsem o tom přemýšlela, tak připadá v úvahu buď Podolí nebo Hořovice. Obojí máme blízko a vycházejí v hodnocení celkem fajn. Holky nemáte s nima nějaká zkušenosti ??? Kamarádka jela 2 x rodit z Prahy do Vrchlabí, ale to se mi zdá fakt dálka, a jesli mi bude hodně zle, tak by to byla asi nekonečná cesta.

DENDU Cvičila jsi nějak speciálně, že jsi neměla moc bolesti a šlo Ti to tak rychle ???

Jinak jsem zůstala dneska doma. Dostala jsem nějakou rýmu, manža mi naordinoval klid na lůžku a odletěl až do neděle pryč. To bude klííídek. Konečně můžu spát :D :D :D :D :D :D Už vidím ten pondělní šok, až budu muset do práce :( Už teď se mi nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 08:19

Ahoj Beinko ! ;-) Taky jsem doma „s klidem na lůžku“. Rýmu mám přímo šílenou…ale už se mi dneska zdá, že to polevuje. Byla jsem dokonce u doktorky a o tom jsem tu už psala…je úžasná! ;-) Jinak by mě taky zajímalo co Dendulka dělala, že to šlo tak ráz na ráz a nebolelo to (teda asi tolik)… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 08:21

Bei jinak by mě taky zajímalo, jestli máš nějaký info od tý kámošky z toho Vrchlabí (co tam jela z Prahy)… Já bych tam chtěla taky (ale jela bych z podstatně bližší lokace - z Frýdlantu)… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 08:28

DOMI děsně závidim to srdíčko! A moc gratuluju!!! ;-) taky doufám, že příští týden už tam bude a že taky dostanu tu růžovou věc se všema údajema! ;-) Moc bych chtěla teda i fotku…proč ještě nešla? :-( Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.06 08:31

Ahoj Bee,
no ona by asi sla, ale nebylo by na ni nic videt… Konzultovala jsem to v pondeli s kamaradkou, ktera je ve 20.tt, ona mi nejake fotecky ukazovala a byly az tak z konce 1.trimestru - pri trose snahy se tam dala rozeznat hlavicka od telicka :wink: Tak jsem si rekla, ze jeste 3 tydny pockam do toho 12 tt a pak uz si ji necham udelat. Zatim to byl skutecne takovy maly chumel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.06 08:32

bee, neumím počítat - samozřejmě musím do 12.tt počkat 5 týdnů… Kdyby to byly jen 3, tak by to bylo fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí