Poradna duly
Jana Čurdová
Holčinky,
znamení doplním…poznamenávám a až budu mít většinu tak doplním najednou!!! ![]()
To není vůbec problém.....já jsem pro jakékoliv detaily, mě to pomáhá se lépe orientovat.....
Tak já jsem teda taky rak…no a se štírem jsem byla 4 roky a nic moc to nedopadlo, tak doufám, že když to bude dítě, tak si porozumíme víc:-)
No každopádně každej je naštěstí jinej.....
Jinak tedy já volit jdu a chytám za pačesy i manžela, aby šel....... at ty socani už táhnou… SORRY
Souhlasím téměř ve všem co jste napsaly o tom rodičáku, ale bohužel já patřím mezi nepracující, ale ne dobrovolně, tady fakt práce není a jsem z toho na mrtvici, jedině na směny a to já kvůli dětem nemůžu… ![]()
Nevíte z čeho budou mateřskou počítat mě?
Hlásím, že jsem BERAN se vším všudy ![]()
ahojky
nevím kdo tu řešil bolest v podbřišku a mimoděložní… ale jak už jsem psala.. i v normálním těhu mě břicho cca 5-6 týden bolelo tak že jsem půl noci prořvala jak to bolí 2× skončila na pohotovosti… a pak doma na neschopence.. přirovnala bych to k začátku porodních bolestí…
Dr mi pak říkal že to většinou dělá u dozadu zakloněné dělohy což je - teda byl můj případ:o)
tak pá - moje mimoděložní (a to už si i dr. myslel že je fakt mimoděložní) miminko spinká tak si du udělat baštu.
Mio díky za palce… svrbí mě prsty si udělat další test… ale myslím že po 7 hodinách to nemá cenu:o))))
tak pá
SEZNÁMEK:
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76) Ostrava - TP 7.11.
MARCELA_F Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77) Zlín - TP 10.11.
BEE(76,rak) Praha - TP 11.11.
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77) - TP 17.11. Překvapení ????MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???
Ahoj holky, já jsem Kozoroh. Rodičák by měli fakt zvýšit, protože je to výsměch. Většina mladých párů jsou zadlužení kvůli bytu a splácí všemožné úvěry za bydlení. Pak se to dá jen těžko platit z jednoho platu.To je jistě taky jeden z důvodů, proč se posouvá věk prvorodiček.Do teď jsem se z toho mála co mi zbude z platu snažila odkládat nějaké penízky na budoucí mimčo,protože z té almužny bychom to nemuseli zvládnout.
Taky by stálo za to, sledovat časem, podle výsledků z ultrazvuku(kolem 20.týden)jestli se vyplní čínský horoskop o předpovědi pohlaví.
Já bych měla mít podle tohoto kalendáře chlapečka(věk 29,početí únor).Tak jsem zvědavá
. U všech mích známích,kteří to zkoušeli, tak to vyšlo přesně
.
Jinak mě každý den pobolívá v podbřišku(jako před menstruací)a mám zvětšené a citlivé prsa. Špadně mi zatím není
a doufám, že ani nebude ![]()
Makos - můžeš sem prosím hodit odkaz na ten čínský horoskop? schválně to porovnám… ![]()
Ahoj holky,
když jsme u polemiky na výši rodičáku - no samozřejmě že taky uvítám zvýšení, teď je to spíš výsměch.
Mně by daleko víc pomohla možnost jít pracovat na zkrácený úvazek + hnedle vedle práce místo, kam dát prcka a moci se na něj jít čas od času podívat.
Dendulko,
našla jsem to na emiminu v hlavním menu , TOP 10, (30 nejčtenějších článků) ![]()
No nic, tak podle toho horoskopu mi to nevychází, podle početí už mám mít 2 holky a mám 2 kluky a ted to vychází na kluka, tak by to snad mohla být holka ne? ![]()
Tak jsem měla mít holku a mám kluka, a teď to říká zas holku tak uvidíme ![]()
Ale jak jsem psala já si zatím užívám Miu, když do 6TT je to vždy holka
no uvidíme jestli z ní nebude Hugo ![]()
Čínský kalendář je podle mě asi trošku blbost…To by to bylo tak jednoduchý, že by všechny, kterým je 29 a počaly dítě v únoru měly chlapečky???
no nevím…třeba já jsem tedy jasná holka, ale ségra by byla kluk…
a jedna z mých NETEŘÍ by taky byla SYNOVCEM…
takže je to prostě jako v přírodě…50:50…
vlastně podle skutečnosti…
holky, kde jste rodily ty svý první dětičky? jaký máte zkušenosti? bee
No tak já rodila v Praze v Krči. A byla jsem naprosto spokojená, jen díky jejich sestřičkám jsem mohla kojit. A porod jsem měla poněkud rychlý, takže taky spokojená.....sestřičky podle mě dostatečně povzbuzovaly a pomáhaly…Fakt ráda na to vzpomínám.
No taky jsem to měla a mám nejblíž a taky jsem si nevymýšlela žádný blbosti jako rodit do vody a na hlavě a tak…Ale každému dle jeho přání...... ![]()
No takže se těšim, že si to tam zopáknu a že to bude probíhat alespoň podobně ![]()
Mé zkušenosti jsou tedy BÁJEČNÉ!!!!