Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, hezké ráno,
no tak dneska je mi hodně ble
včera jsem si jen tak počítala kdy budu mít konec 1. trim., že už bych nemusela mít žaludek na vodě… no ale je to horší a horší…
Lízátka jsem taky nakoupila a i babyplan… cítila jsem se tak těhotně…
v tý lékárně jsem si 2× kupovala těhotenské testy, podruhé už jsem si připadala trapně… tak jak mi bylo dobře, když jsem chtěla vitamínky pro těhotné … ![]()
Vždycky odpoledne mám pocit, že ani nic jíst nebudu, pak nějak dostanu chuť na něco, a jsem jak nenažraná… pak pokračuje stav žaludku na vodě
Včera když jsem dělala manžovi sváču, tak jsem dostala strašnou chuť na rohlík s paštikou… četla jsem, že játra by se neměly jíst, věřím, že takhle jeden rohlík s paštikou nevadí, co? tam asi zase takový množství jater není, co? No každopádně jsem si pochutnala ![]()
Tak zatím, jdu pracovat…
P.S. tak ono ještě nebylo schválené ani to porodné?? to jsem nevěděla, no vidím to černě ![]()
Dobré ranko ![]()
holky, asi budu za pár dní úplně nepoužitelná. Je mi blbě čím dál tím dřív. Nejdříve to bylo pozdě večer, pak se to přibližovalo k osmé hodině, pak k šesté… no a včera už mi bylo zle ve tři odpoledne… Dneska jdu k doktorovi, chtěla jsem orodovat za zrušení neschpenky, ale nevím nevím… Asi to zkusím a kdyžtak si pro ni půjdu znova ![]()
A to počasí mi taky nepřidává - když jsem včera viděla předpověď počasí, uplně na mně padl spleen. Minulý týden říkali, že kolem 20. března bude už k 15 stupňům, no a včera ukazovali, že to bude tak kolem nuly… ![]()
Mějte se hezky a přeji všem brzký příchod jara…
Domi
Milko, mám naprosto stejné stavy jako ty. Blbě mi je, ale jakmile už něco zakousnu tak jsem pažravá a dokázala bych secpat co vidím. Paštika snad nevadí, já snědla v sobotu celou malou plechovku. Játra mám hrozně ráda, takže mě moc mrzí, že jsem se jich teď musela vzdát.
MIO Jé, ale úplně stejný co ??? Já jsem ještě nebyla u doktora, tam jdu až příští pátek
, takže se asi bude dodatečně upravovat termín, tak si pak zkusím metříka změnit, aby se nám to nepletlo
KACULO To nic, já jsem taková nepatrná, že sis mě zřejmě nevšimla
, ještě udávám 1977, a jsem z Berouna. Předem děkuji za kladné vyřízení ![]()
VŠECHNY Holky taky Vás na začátku tak bolelo v podbříšku ?? Mě chvílema. Tak šestkrát za den jsem přesvědčená, že dostanu MS. Je to podobná bolest. Máte s tím nějáká zkušenosti ?? Jinak jsem v poho, jen prsa bolí, ale nic mimořádného. Díky za rady. Bei
Jo a porodné je už definitivní od dubna…nebo není???
Mateřská by měla být zvednutá od ledna 2007, ale to ještě stopro není.
jeej nejak mi to tu nejde.napisala som spravu…odoslala ju…a neni ![]()
neviete ,je normalne pichanie v podbrusku?Som asi v 6tt
beinka-vidim ,ze aj teba to tam boli.Dufam ,ze je to normalne
Beinko ahoj!! Mě bříško takto bolelo asi ještě týden po termínu měsíčků, pak to ustoupilo, neměla by to být silná bolest jen na jedné straně, to pak může být mimoděložní, ale to se ani jedné z nás určitě netýká..
pak prsa, ty bolely víc než normálně, teď už je to lepší, ale ještě tak před týdnem jsem si nemohla sundat ani podprdu, jenže mám D a to je teda dost těžké ![]()
hiki, nemůžou to být větry? Já se tím hrozně natrápila a bříško píchalo.
Anonymní - ráda bych Tě uklidnila, ale nevím jestli je to až tak normální. Je to moje první mimi, takže nedokážu posoudit. Ale… holky nám určitě poradí. Jen co se probudí ![]()
Anonymní vidíš, já to říkala ![]()
Stramplicko Díky za odpověď. Není to nic co by se nedala vydržet. A vlastně je to teprve dnes přesně týden od vynechání MS. Jinak mám pocit, že mi prsa trošku povyrostly. Takže z půlek mám jedničky. JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
![]()
A taky jsem vždycky po obědě úplně vycuclá, nejraději bych si zavřela hlavu do šanonu a spala ![]()
Ahojky holcicky!
Stramplicko, malinko jsi me vydesila s tim mimodeloznim tehu. Me tedy porad picha a dloube v jednom miste. Ted uz skoro ne, ale ze zacatku celkem silne… Prsa uz neboli, jen jsou tak nejak citliva, tak doufam, ze je vsechno ok. Dneska jsem teprve 3tt a obcas mam vazne strach.
Vcera jsem mela honicku a vecer takove mensi krece v podbrisku, lehla jsem a usnula jako mimino ![]()
Zdravim nove prichozi!
Ahoj holky,
tak k porodnému se dočtete např. na http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Nevím ale, jakým způsobem se to schvalovalo - dřív jsem to nesledovala, protože jsem myslela, že se nás to tak brzo týkat nebude
Takže nevím, jestli už to bylo v Senátu a ten to vracel, nebo to do Senátu teprve půjde, v každém případě to ale bude muset ještě podepsat Klaus… tak uvidíme. Nicméně jestli si někdo myslí, že si před volbama tímto koupí naše hlasy, tak to se plete ![]()
Domi
mozno su to vetry
je to tiez moje prve…takze sa bojim…ja sa totiz tak velmi na to babo tesim…cele dni na ine ani nemyslim.ked som bola na UZV tak mi doktor povedal ,ze je uz v maternici…ale,ze sa este moze stat ze bude aj mimo.Vystrasil ma lebo povedal,ze ked ma bude bolet brucho ,mam ist hned do nemocnice.a mna obcas pichne,zaboli…kiez by to boli tie vetry