Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
hlásím se z Brna od rodičů.-)) pomalu dočítám komentáře a mám v tom docela guláš. Vítám nové těhulky a MYRCELKU
vidím že se ten náš hubnoucí deníček mění v těhu:-))
Holky nevím jestli jsem divná ale mě zatím nic není, špatně mi není, nic mě nebolí, chtě taky nemám....... nechci si stěžovat, ale chvilkama mě napadá jestli jsem ještě vůbec těhu:)) asi blbost co??? No uvidíme v pondělí to jdu poprvé do poradny a ultrazvuk.
Anni
jo tak o lenoře mi povídejte, dělám všechno možný, jen né to co bych měla. Doma mě taky čeká hora nádobí… fuj. Ale už občas musím vypít kafčo, abych byla použitelná… pomáhá to, ale dělám fakt slabé a dvě mlíčka… tak snad to neva.
Jo jinak s tím dárečkem to bude určitě dobrý, jé taky bych takhle chtěla být jednou překvapená, snad to mé děti napadne
.
Jinak myslíte, že už by mi příští týden mohli dát z UTZ obrázek?? budu 7tt. já abysme se mohli pochlubit rodičům, už to teda vědí, ale např. můj otec mi přijde, že to nepochopil… tak nevím, jeho reakce byla nijaká a přitom od něj jsem čekala, že bude skákat metr vysoko, protože už více jak 5 let si nás dobíral kdy konečně budeme mít nějakého sviště… No asi jsou to ty obrácené reakce… protože u tchýně jsem moc velkou odezvu nečekala, a naopak nás málem umačkala…
SEZNÁMEK:
KACULA(79) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76) Ostrava - TP 7.11.
MARCELA_F Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77) Zlín - TP 10.11.
BEE(76) Praha - TP 11.11.
DORKA - TP 14.11.
MAJKA Svk - 14.11.
DENDULKA(78 )S.Čech - TP 15. 11.
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo ????MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???
MILI - ???
Téééda nás už je:-)
Kdybych na někoho zapomněla tak ihned napomenout!!!!
NÓ TÉDA, to nás je
![]()
super ![]()
MilkaK (80), Sev. Č. - TP 8.11. - svišťátko
můžeš doplnit, přezdívku možná ještě změním a TP určitě příští týden ![]()
Anni, buď ráda, že ti nic není… jenom Ti tiše závidím…
i když ještě to není tak strašný… zatím neblinkám, ale často myslím, že budu… ![]()
tak já přidávám jeětě rok mého narození 1976. jdu zkoušet ještě jednou ten metřík nějak mi to pořád nejde. Jo a kafíčko bych si taky dala, teda kdyby mě ho někdo uvařil:-))
A.
Mě je to právě docela divný že ještě žádný příznaky nemám. ne teda že by mě to vadilo , ale při prvním těhu jsem měla všechno možný i nemožný
A.
Bee to ses teda vytáhla, asi se dneska hecnu a vyžehlím tu hromadu! Jak můžete pít kafe, to nechápu. Mě je po kafi blbě i normálně, takže teď to ani neriskuju. Já jsem granková ![]()
Anni buď ráda, že ti nic není, však si pak užiješ pupíku neboj
to už ti to těhotenství určitě připomene!
No stramplicko, teď taky zjišťuji, že jsem to kafčo dneska měla vynechat - je mi ble… ještě, že mám to lízo… dneska musím 100 % do lékárny, ale na druhou stranu se už necítím tak unavená…
Milko, na mě tak před půl hodinou padla hrozná spavá, to je děs, dojdu dom a zase sebou bácnu, ta únava! Naštěstí už frčím tak se mějte a hezky debatujte, ahoj zítra!
Taky pádím domů… tak se mějte krásně. Hlaďte bříška a zítra ahojky Milka ![]()
holky já si teda kafe taky neumim představit. jo a baví mě, jak si to tělo ještě aniž bych tušila pěkně samo odřeklo i ty 2 cigarety denně a nemám s tím vůbec žádnej problém! naopak…manžel kouří a chudák musí okamžitě vyčistit zuby, když se ke mně chce přiblížit. naštěstí chodí kouřit ven! nedovedu si vůbec představit, že bych to byť jen hořící držela v ruce a to jsem měla strach, že budu potají hulit, aby mě nikdo neviděl aspoň jednu denně…byl to takovej můj rituál…teď mám prostě rituály jiný…třeba spánek. ![]()
stramplicko, ja ti to o tom nádobí nepsala, aby ses strhla u koše s prádlem…
jen jsem se chtěla pochlubit…jinak neboj - dopráno asi už nikdy nebude, protože to se pak musí pověsit…
a žehlit??? no nevim nevim, možná někdy koncem tejdne, jestli budu už vyléčená a přespalá, tak možná…
hezký odpo, jdu k tý doktorce…teda nejdřív očista a pak tam… :-// než se tam naženou lidi co přijdou z práce. ![]()