Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
14.3.06 10:58

Děkuji za radu. Zkusila jsem, tak snad se povede.
Já beru už 4 měsíce Babyplan a nemůžu říct, že bych po něm nějak přibírala. Taky u nás prodávají cucavou kyselinu listovou, s vitamínem B12, ale je silnější než babyplan. Jinak pro první trimestr o ničem nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 11:00

já taky beru babyplan a k tomu jsem začala acerolu (c pro těhotný)…prý je to dobrý v těchhle časech zvýšit…navíc s tou mojí virózou :-( dneska je mi teda ukázkově hnusně :-(( chudák to malý…musí si říkat ledva jsem se uhnízdilo, je tu tak nepohodlně :-( a nebo to neví a v pohodě si chrupčí a nechává si vyvíjet ta jatýrka, srdíčko a tak… ;-) doufejme! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 11:00

Tak se povedlo holky :D :D :D Díky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 11:09

jo a jinak co se prsou týče - vystačim zatím ještě s normální podprdou ale vzhledem k tomu, jak se to vyvíjí, dávám jí týden, maximálně dva :-D kde jsi stramplicko sehnala tu za těch 990? a jak se jako zvětšuje? a je bavlněná nebo s elastanem? kamarádka mi radila, ať si teď koupim rovnou mateřskou, že měla po porodu stejnou velikost jako takhle na začátku a štvalo jí, že ta její nemá to odklápění na kojení takže si musela koupit ještě jednu stejný velikosti, akorát odklápěcí…;-) myslim, že to odklápění normálně neni vidět a je fakt že je asi zbytečný utrácet za dva druhy, když stačí jeden. ;-) stejně si ale budu muset koupit minimálně 2-3, ale to je děsná cena potom … jenom za podprsenky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 11:15

Bee, Ty už jsi byla u doktora ??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.06 11:17

Já přibírám furt, protože se nestydatě cpu, takže to nemůžu svádět na žádné tablety. Tak.
Bee Kačula mi dala tip na prádlo Triumph a nebo Anita, zabrousila jsem na net a našla stránky www.tveret.cz kde mají docela výběr mateřských podprsenek. Kde jsem našla tu za 990 už fakt nevím, ale měla stejné „vlastnosti“ jako ty co jsem teď našla na tveretu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.3.06 11:21

Mio

tím se furt uklidňuju, říkám si neblbni neblbni ještě není vše ztraceno … vždyť třeba taková Mia:o))))))))))))

A kdy jsi to poznala poprvý… jako s prvním prckem… já byla buď 30 neb 31 DC když se tam objevil takovej jakoby náznak čárky:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 11:27

Beinko, já byla u doktorky minulej týden ve středu. Byla jsem totiž objednaná už dýl na normální prohlídku…tak jsme ji s doktorkou operativně změnily na první miminkovskou. ;-) nicméně byla to ještě malinká bublinka (jak tady někdo hezky nazývá svoje mimčo) a teprve za týden zase ve středu jdu znova a to by prý možná už mohlo bít srdíčko a hlavně říkala, že stanoví termín…takže snad vystaví i průkazku a budu ofiko mamina! ;-) Tchýně má 20. narozky a ten víkend potom k ní jedem to slavit…tak jí chceme dát malinkou krabičku s malinkejma botičkama. ;-) doufám, že to vyjde přesně, jak to máme naplánovaný… ;-) bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 11:34

stramplicko díky za tveret… ;-) chystala jsem se tam zajít do tý vodičkový. tak teď půjdu na jisto. na triumph taky mrknu, mívali dobrý i normální prádlo. mám teď pocit, že mám i málo kalhotek zase po nějaký době, tak to manželovi odůvodnim těhotenstvim a koupim i nějaký kajdy. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.3.06 12:07

Bee, tak to bude tedy překvápko :lol: Je to Vaše první nebo už nějákého sviště máte ??? Já jsem měla stejný plán s botičkama, chtěla jsem je dát manželovi v den jeho narozenin ( koncem března ). Tak… tohle přesvědčení mi vydrželo asi tak minutu. Po minutě jsem mu v šest ráno mávala počůranou tyčinkou před obličejem :lol: Vypadal fááák moc šťastně. Takže myslíš, že Ti dá průkazku už příští týden ?? Ty se máš. Můj doktor potvora tam bude až příští pátek, tak napochoduju hnedle ráno. Snad už by mohlo být něco i vidět ne ?? Co myslíš ?? Bei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
14.3.06 12:10

Čau holky,
já jsem si dělala už 3 testíky, první 31dc. Byla tam vidět taková skoro neviditelná čárka.Tehdy jsem začla věřit v úspěch(mimochodem se to povedlo až 4.měsíc).Počkala jsem si o 2dny pozděj a objevila se už slabá čárka.Pak jsem testovala znovu za 2dny a tam už byly obrovské tlusté //. Ten si nechám na památku.Řekla jsem to jen dvěma nejlepším kamarádkám a manžílkovi(ten mi to nechtěl ani věřit)a ještě Vám. Rodině to chci říct, až to bude potvrzené od doktorky(abych měla jistotu).V práci to taky ještě říkat nechci.Myslím,že stačí, když to oznámím až po skončení 3.měsíce. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 12:11

něco vidět bude určitě…minimálně malá tečička tam bejt musí! ;-) s těma botičkama jsem to na manžela plánovala taky, ale jen tak…jenže my jsme spolu tak natěsno, že bych to stejně neutajila :-/ test jsme kupovali spolu a chtěl, abych si ho udělala hned. já čekala do soboty do rána…počkala jsem na týden od doby, kdy mi měla začít MS a ta čárka byla teda doooooooost tlustá a jasná…jenže já to četla obráceně…myslela jsem, že v clearblue je ta vodorovná ta, která se má objevovat…byla taková nevýrazná…tak jsem asi za čtyři dny koupila další test a zkusila to znovu…a to už jsem se na tu krabičku s návodem podívala pořádně a zjistila jsem, že víc těhotná snad už ani bejt nemůžu… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 12:20

stramplicko…hlasim umytý nadobí! ;-) už se do toho dřezu totiž nic nevešlo :-( nicméně - teď jsem tady, jsem líná jít i do postele a to jsem utahaná, musím se umýt, oblíct a dojet k doktorce kvůli tý neschopence na virózu… :-( je to šílená lenora. kdyby takhle ale pak chtělo spinkat to malý po porodu…to by byla pohoda! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.3.06 12:23

beinko a zapomněla jsem odpovědět na tvoji otázku…je to naše první baby. a u týhle babičky to bude první vnouče, takže doufám, že si to překvápko náležitě užijem! ;-) b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.3.06 12:36

jejky holky, nějak se přestávám orientovat.. :D
Tak nápad s botičkama manžovi jsem taky měla. V únoru má narozky a já myslela, že se to povede už v lednu… teda kdyby se povedlo, tak jsem myslela, že mu dám botičky a v něm pozitivní test… .:) bohužel se objevila MS, takže bylo po botičkách. Teď v březnu jsme se v:,–(ili, já že Kubíček nevyjde a on že jo - no o nic extra jsme se nev:,–(ili, manžel miluje čokolády, takže o 3 čokoládky… no nejdřív mě začaly bolet šíleně prsa, tak to už se mi zdálo divný a když jsem si udělala test, tak tam byla hoooodně slaboulinká čárka, tak jsem si myslela, jak dám testík manžovi s čokoládama, že jsem prohrála, ale nevydržela jsem to a musela mu ho ukázat hned, jestli tu čárku vidí taky nebo jestli už blbnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí