Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
16.3.06 08:43

Bee,

ja mam fotecku ted z 5 tt, ale opravdu na ni nic neni videt. Musela jsem se ptat 2× doktora, kde jako ta moje bambulka je. A pro manzela jsem si to musela zakrouzkovat. :lol: 8O aby vedel, kde to nase ditko je. Jinak z prvniho tehotenstvi mam nejkrasnejsi fotecky az po 20 tt, kde je videt hlavicka, telicko, rucicky a nozicky. Vydrz, a uvidis, ze se fotecek dockas. Ja byla u Danuli taky desne nedockova.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.3.06 08:49

BEE No strašně si to Vrchlabí chválila. Tedy při prvním tam jela předem, protože přenášela a nějak jí to vyvolávali, takže bych pochopila, že jí bylo jedno jesli jede hodinu nebo dvě, když neměla bolesti. Manžel tam byl celou dobu s ní, prý přístup úžasnej. Trochu mám strach z toho Podolí, sice je vyhlášený, ale prý to tam jde jak na běžícím pásu a nikdo se s Tebou moc nemaže. Tak nevím… asi raději dám přednost nějáké menší nemocnici, která je taky dobře hodnocená. Např. ty Hořovice :lol: :lol: Musím se smát…, ještě jsem nebyla u dokrota, ale už vím kde budu rodit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 09:03

BEI - to je náhodou moc důležitý vybrat si porodnici… ;-) a navíc - můžeš to ještě změnit, ne?! ;-) já mám s tím vrchlabím výhodu, že mám poměrně blízko tu tchýni a že budu moct být u ní…jinak bych se taky asi neodvážila tak daleko…i když napoprvé to prý většinou chvíli trvá…ale stejně - ta dlouhá cesta v bolestech…představa nic moc :-( jinak o podolí ani neuvažuju…četla jsem takovej článek, kterej mě jen přesvědčil, že moje intuice nejsou zcela neopodstatněný…je to srovnání maminy, která rodila první dítě v podolí a druhý v nějaký menší porodnici…myslim, že shodou okolností právě ve vrchlabí a prohlašovala, že se to fakt srovnávat nedá…zkusim to najít, jestli chceš… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.3.06 09:08

Ahoj těhulky upovídaný!!!
Teda ad porodnice myslim, že je tu uplně jedno. Všude můžete natrefit zrovna na pár volů a celej dobrej dojem je pryč. Takže když vás nevezmou v Podolí, protože je plno, tak klidně jedte do Krče, protože tam polde mě byli skvělí!!!! No ale i tak mohu asi těžko soudit, když můj porod trval tak dvě hodinky od první trochu citlivější kontrakce :lol:
DOMI …se srdíčkem si mi udělala radost, já jdu k dr v pondělí a už se nemůžu dočkat!!! Takže GRATULACE !!!! Jo a fotku chápu, protože zatim je to jen malej flíček, takže jsi se rozhodla rozumně!!! Příště už nám prcka ukážeš 8)
Anni …kolik je Adámkovi???
Marcelko .....kolik je tvému prvnímu děcku???

No jinak seznámek hodim za chvilku..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
16.3.06 09:12

SEZNÁMEK:
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11.
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
BEE(76,rak) Praha - TP 11.11.
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79) Praha - 17.11.
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Překvapení ????MAKA(Marketa) Brno - ???
MANDA Liberec - ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.06 09:13

Kačulko, díky za gratulace :D Hrozně jsem se bála, že třeba nebude něco v pořádku, ale nakonec to zatím vypadá dobře :)
Na další kontrolu mám jít už za 14 dní - takže v 9.tt, nevím, nakolik se ten chomáček zvětší a co z něj bude vidět a zda už bude stát za to udělat fotku…
Spíš přemýšlím, zda s sebou nevzít do ordinace i budoucího tatínka, aby se taky podíval, jak se nám to hemží. Ale taky nevím, jestli to není ještě příliš brzy. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.06 09:21

KACULKO Zase jsi na mě přelídla. Jsem RYBA, tak prosím při příští úpravě poznamenat. Čovek se musí ozvat :D :D :D
BEE Tak jsi mě v mém názoru akorát utvrdila. Ještě chci taky nějaké dostupné místo pro rodinu. A to pro mě třeba to Vrchlabí moc není. Máme to tak … typuju 150 km, což je asi dost. Navíc v bolestech. A navíc manža je celkem závodník, tak by měl 100% stále prošláplej plyn a určitě bych chtěla v půlce cesty vystoupit a raději to dojít.
Ty Hořovice máme tak 20 minut po dálnici, to už se dá.

Teď nevím kdo psal, že měl od bolestí do porodu jen 2 hoďky ??? Prosím okamžitě napsat recept. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1814
16.3.06 09:33

Ahoj maminy,
hlásím, že jsem dostala chuť k jídlu :D :!
S největším sebezapřením jsem si namazala rohlík se sýrem (představa suchého rohlíku mě dráždila v krku) a jak jsem se zakousla, nemohla jsem přestat, dokud jsem nesnědla celý pytlík rohlíků :lol: Takže tak na to ble ble! Chce to přemoct se s prvním soustem… (teda doufám, že mi nebude z té přemíry jídla zle :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.3.06 09:34

Šmarjá já jsem trdlo, zasejc jsem se nepřihlásila. Přiznávám se - byla jsem ANONYMNÍ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 09:35

KACUL napiš nám to svoje dvouhodinový tajemství…jak se to dělá, že stačej dvě hoďky a miminko je venku? Slyšela jsem hrůzy o 33 hodinách a podobný děsy, tak se svěř…nějaký specielní cvičení nebo něco takovýho??? Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
16.3.06 09:36

Beinko my tě i tak poznaly! ;-) Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.3.06 09:36

DOMI mám strach se Tě zeptat kolik rohlíků se vejde do pytlíku :lol: :lol: :lol:

Holky cvičíte nějak ?? Já bych chtěla alespoň trošku na břišáky, ale mám celkem strach, když mě popíchává v podbříšku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.3.06 09:39

BEE Poznaly ?? A jak ??? Po čuchu ??? :lol: :lol: :lol:
Já chci taky tu radu aby to proběhlo rychle. Tedy zase ne příliš, aby miminko nemělo v rodném listě : místo narození - ARAL na D5 :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.06 09:40

No vzhledem k tomu, že manžel si už nějaké dal na večeři, tak tam byly 4. ale stejně je to nad normu - normálně si dávám tak tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.06 09:40

Ahoj holky, mě je dneska hrozně blbě, k tomu venku zase sněží…ach jo!
Domi srdíčko tiše závidím, aspoň mi to zvedlo náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí