Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem byla včera na kontrole a budoucí mimísek je tam kde má být
.
Kačulko jsem blíženec, koukám že asi jedinej a nebo první, který se přiznal ![]()
K těm jménům - nám se líbí Beáta, ale mám pocit že to bude kluk. Pro kluka favoritní jméno zatím nemáme, chtěli jsem Vojtěcha, ale těch je teď moc a navíc nám ho vyfoukne teď v květnu sousedka, tak přemýšlím o Tomášovi a LUkášovi. Dost se mi líbí Oliver, ale to manžel neskousne.
Mějte se fajn,
Beinko,
to možná nebude stářím, kdesi jsem četla že existuje tzv. těhotenská demence
Jednou jsem to řekla manželovi a ten to teď na mě pořád vytahuje, kdykoli udělám nějakou blbost ![]()
MAYO Tak to je fajn, že jste v pořádku. Kdy jdete na další kontrolu ???
DOMI To Ti děkuju. To už je snad lepší to svádět na stáří
![]()
Kacul
děkuji za super rychlost seznámku ![]()
Marcelo_F
modelka nejsem, nemám na to prsa, žíala jsem si první tři kojící měsíce, to jsem je měla, ale také ještě neschozená nějaká kila po porodu, takže taky ne ![]()
Jména jsou u nás téměř jistá, tedy holčičí naprosto u klučičího ještě možná … ale já mám náskok z minulého těhu
Kdopak je to zas anonymní
každodenní kvíz
![]()
Dendulko
jasně že s bříšky to má každá jinak, mé ypracované břišní svaly zařídily, že ač už jsem přenášela typovali si 5měs a to jsem přibrala přes 10kg
jo a k hubnutí, mi mimísovi říkali Zeppelin, protože jsem také hubla, tak jako, že mě nadnáší ![]()
Ahoj holky,
no teď se mi povedla bota!!! ![]()
Napsala jsem do nějaké diskuse, jen jsem si nevšimla, že nejsou na str. 1, na kteoru jsem reagovala, ale na str. 3. No a když se tam můj příspěvek zobrazil, objevila jsem kousek nad sebou jednu známou - poznala jsem ji podle jmen a věku dětí… Takže hrozí, že jsem prozrazena
A to jsme si s manželem říkali, že budem do konce 1. trimestru před známými mlčet, protože ti naši známí vandráci to pak roztroubí mezi sebou jako obrovskou seznaci, že nás zas bude víc a že do toho spadl zas někdo další… (to vím ze zkušenosti - nic se nešíří tak rychle jako to, že někdo z naší party - teď už skoro bývalé - čeká přírůstek…) Ach jo, jsem to ale trupka… ![]()
No hned jsem té holčině psala SZ, aby si to nechala pro sebe a ani manželovi to neříkala (ten je ještě větší drbna), ale bojím se, aby si tu SZ stihla přečíst. Nevíte, jak to se SZ chodí? Jestli ji to upozorní???
Ach jo… ![]()
Domi
jde nastavit upozorňování na email, že ti přišla SZ, jde o to jestli to má nastaveno.
Čau holky,
tak se taky hlásím do fóra..
Zjistila jsem to teprve včera ![]()
no nevím přesně, minule jsem rodila o 3 týdny dřív, takže těžko říct.. Ale vypadá to, že budu mít děti téměř přesně 2 roky od sebe.. ![]()
a díky za gratulaci
![]()
Pajino …VELKÁ GRATULACE!!!!
Jinak TP nějakej nám dej, ročník, znamení ..a tak…no to jsem se na tebe vrhla, co!?!?
Vítej mezi náma…jsem zvědavá, kolik nás bude nakonec, ještě tu není nikdo s TP za 17.11......
PAJINO Taky moc gratuluju ![]()
KACULO Já pevně doufám, že se někdo už brzy objeví. Připadáme si s mimi jako zajíčci
![]()
A co teprve já???
Připadám si trochu divně, založím diskuzi a mám TP jako jedna z posledních ![]()
PAJINO taky zdravím, gratuluju a musím říct, že podle fotky je tvůj prvorozený veeeeeeeeeeeeelkej fešák!
Kačula ti zapomněla napsat, jestli máš nějakej pracovní název…ale to je asi ještě brzo…ono se to po jednom dni blbě pojmenovává…to musí přijít samo.
Bee
Jinak nevím, kdo to psal…maya tuším…OLIVER je naprosto dokonalý jméno…ale my ho taky nebudeme moct dát
Manžel je na to příliš konzervativní! ![]()
DOMI jinak každá zpráva, kterou napíšeš do jakýkoli diskuze jde taky smazat…jakmile ji uložíš, tak nahoře vpravo je takovej křížek, kterým to jde úplně vymazat…ale na to už je pozdě, když jsi poslala SZ
ale není to žádná tragédie…tak se to dozví no a co…
ono je to přestane bavit, neboj! ![]()
Jo a jinak KACULO jsi naprosto geniální a úplně nejpilnější Kačula co jich na světě znám s tím seznámkem… ![]()