Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1122
17.3.06 14:46

Zdravím…těhulky :D a miminka :P
tak koukám,že přibily další nové tváře ,to je dobře :wink:
Jinak jména budou u nás asi šílené téma i když vybráno už každý máme.....a¨le asi se neshodneme jako u prvního.....ale času dosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
17.3.06 14:49

Jinak holky chtěla jsem se zeptat,myslíte že mimču fakt nevadí práce s počítačem…já u něj trávím tak 8-10 hod deně…i o víkendu.....nerada bych aby to mimi nějak ohrozilo......musela bych to nějak omezit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
17.3.06 14:50

Ja jsem moc chtela, aby se Daniel jmenoval Benedikt, ale nechala jsem se premluvit na Daniela. Uz vim, ze tentokrat si budu stat za svym, ale kdyby to byl kluk, tak Benedikta uz nedam, protoze se tak jmenuje papez (nic proti vericim). Asi si pockam do 20 tt, kdy pujdu na geneticky utrazvuk, tam mi povi, co to bude a pak vybereme jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.3.06 14:57

ano, prve, velmi sa z toho tesime,ze to vyslo :P je to uzasny pocit,ale stale je tam take malicke klbko pochybnosti,kym to nebudem vidiet… strasne si zelam,aby bolo vsetko v poriadku,aby som sa mohla tesit naplno,ked mi lekarka povie,ze malicke je tam a je v poriadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.3.06 15:07

Marcelo,

Benedikt je úúžasný jméno, taky by se mi moc líbilo, ale bojím se že neprojde.. Z těch tradičních se mi líbí Marek (ten už neprošel minule) a Petr a ten vypadá celkem průchozí..

Majko, i když je to moje druhý tak ty pochybnosti jsou tam taky, snad to bude v pořádku

a té práce s počítačem bych se nebála. Při těhu s Ondrou jsem taky pořád pracovala s počítačem a nijak se to na něm neprojevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.3.06 15:47

Ahojky holcicky!

Snazim se vytvorit si metrik, ale mam trosku problem s tydny :-) Podle mych vypoctu doslo k oplodneni 24. maximalne 25.2. takze dneskem koncim treti tyden. Po zadani dat do lilypie.com mi zmenili TP na 19.11. a trvaji na tom, ze jsem 4tt+5. Ach jo… Podle tickerfactory jsem 5tt+0. Vite jeste o nejakych jinych strankach??? Vam to pocita dobre???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.3.06 16:08

na Lypii můžeš zadat i předpokládaný termín porodu, podle toho by ten metřík měl být správný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
17.3.06 16:11

Nico

já mýám OVU 14DC, Lilypie.com mi to spočítal dobře, ale je tam i volba zadat termín porodu, tak zkus to.

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
mia
17.3.06 16:14

tak Pajina byla rychlejší :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.3.06 16:14

tie tyzdne pocita od PM, tak sa vlastne pocita aj termin porodu, tym padom by si to mala mat spravne

• Citovat
  • Upravit
11
17.3.06 16:17

nebola som prihlasena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
17.3.06 16:20

Majko

fušuješ Beince do řemesla :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1404
17.3.06 16:24

Mno…tak podle data porodu jsem 5tt+0. Ale jak je to mozne???!! Asi mi neco unika…tyden je prece tyden, at jsi tehu nebo nejsi…ne? Takze se to nepocita od oplodneni??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.3.06 16:27

Takze pokud mate i vy TP 17.11. probehla ovu nejak kolen toho 24.2.? Bozinku, to jsem se v tom nejak zamotala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.3.06 16:38

Pocita sa to od PM,ten si mala este priblizne dva tyzdne pred oplodnenim,cize priblizne ti to pocita 2 tyzdne naviac,tak by to malo byt spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí