Poradna duly
Jana Čurdová
Milá moje NICO … já mám ten odkaz takhle:
http://www.babysfirstsite.org/…birthdue.png
QEEBO
a kopírovala jsem ten druhej…mělas pravdu…jen je nutný mít na začátku img v hranatejch závorkách a na konci /img taky v hranatejch a vymazat to www.babyněco.com…
a mělo by to myslím vyjít… ![]()
sem netušila, že si to hned načte metřík…udělám ti mezi tim teda mezery, který tam bejt nemaj, jo?! ![]()
http://www.b a b y s f i r s t s i t e .o r g /newtickers/ticker/53152.birthdue.png a b y s f i r s t s i t e .o r g /newtickers/ticker/53152.birthdue.png
QEEBO
jo, tak presne takto to mam!!! Ale nefunguje…kde je kruci brecici smajliiiiik
A mas to v nastavení u podpisu??? A zaškrtnuto dole pod tím „vždy povolit můj podpis“???
![]()
Když teď ODTUD kde jsi půjdeš úplně nahoru na stránku, tak tam máš nastavení…a v tom to musíš změnit…myslím, že to může být tím „vždy použít můj podpis“…to je někde dole v tý tabulce a zatečkovává se to… nevim už co jinýho by to mohlo bejt.
MUSÍ to být tímhle… jsem už zvědavá na ten tvůj metřík… ![]()
Ano, mam to u podpisu, zatrhnute vzdy pridat podpis a tady dooole zatrhnute pripojit podpis…tak fakt nevim…asi vysilam nejake negativni vibrace nebo co.
Nevzdala, ale zurim k nepricetnosti
vzdyt mam ten odkaz uuuplne stejny jako ty!!! Jeste zkusim udelat jinou registraci a uvidim
Jsem z toho zmatená jak lesní včela
fakt nevim, čím to může bejt. snad už jedině nastavením počítače, ale s tím ti nepomůžu. kdy že přijde manža domu? UŽ CHCI VIDĚT TEN TVŮJ METŘÍK!!! Grrrr… Došly mi nápady a argumentace. Chápu naprosto tvoji nepříčetnost. Moc jsem ti chtěla pomoct ![]()
Ja ti moc dekuji za snahu! Opravdu! Nicmene mam smulu, muzicek je na sluzebce a vraci se zitra…takze to musim nejak prezit. Ja fakt nesnasim kdyz mi neco nejde!!!
Jeste pokus o vlozeni sem…
http://www.babysfirstsite.org/…birthdue.png
A uz v nahledu vidim, ze VIDIM!!!! Tak to vazne nechapu…
no jo DOPRČIC, ale u podpisu ti to nefunguje!
aaaaaaaaach jooooooo ![]()
MIO zdá se mi, jako by sis mě dobírala. Na to,že se " OBČAS " skoro pořád neregistruju jste si snad už zvykly ne ???
Přemýšlím, že si změním Beinku na Anomymní
![]()
BEE Když cítíš ten listopad, tak to bude listopad. Neboj, nevyhodíme Tě, že ne holky ? ![]()
NICO To je fakt divný že Ti jde metřík vložit do textu, ale jako podpis se Ti neobjevuje. Ráda bych Ti poradila, ale už teď trnu až si budu metřík měnit až dostanu nějaký termín. Přeju hodně štěstí, i radilce
BEE
![]()
EDIKu Já jsem nikdy neslyšela že by PC vadilo miminkům. Možná že něco vyzařuje, ale asi to bude stejné jako telefon, nebo cokoli jiného ne ??
MAJKO Jsme na tom stejně, taky mi nic moc není a tady se dokrora asi jen tak nedočkám, tak nevěš hlavu ![]()
MIO Chápu, byla to hozená rukavice
![]()
BEE A Ty se nerozčiluj maminko
![]()
NICO BEINKO vy máte stejnej termín!
Asi už jsem si měla všimnout dávno, co?!
NICO nevěš hlavu, manža to určitě zítra zvládne.
BEINKO - Anonymní není moc hezký jméno…
zůstaň raděj u BEINKY…navíc - furt by tu někdo vypadal jako ty ![]()