Poradna duly
Jana Čurdová
Holky necháváte si taky z www.rodina posílat maily ohledně dění v bříšku ??
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
NICO Tak to dostáváme na chlup stejný maily co ???
![]()
Je to celkem fajn. Vždycky ráno dělám nálet na PC
Jen… budu zklamaná když mi posunou termín ![]()
Teda holky
Vy se tváříte že tu nikdo nejste… a přece jste ![]()
DENDU To já asi od úterka, nebo tak nějak
O úplný začátek jsem přišla. Co psali zajímavého ???
Strašně mě zaráží, že včera mi psali, že už srdíčko začíná přečerpávat krev. Já myslela, že to je až koncem šestého, nebo začátkem sedmého týdne ![]()
Ze začátku to zas až tak zajímavé stejně není, podle mě to přijde později až bude mimčo větší ![]()
Jdu se na ty maily zaregistrovat taky s tim přečerpávánim krve jste mě dostaly! ![]()
BEE Aby tchýně tolik radosti unesla
![]()
S tím srdíčkem nevím… ale napsali mě to ![]()
no právě…z toho mám taky trochu strach.
ono švagrový taky je teprv 23 a sice je vdaná, ale myslím, že na dítě ještě nedozrála, peněz taky moc nemaj…
no ale co se dá dělat. :-/ třeba bude víc v pohodě než my všechny dohromady… ![]()
Jestli je to pravda, tak to překvápko už nebude takový…Jasně, že mě to štve…takhle to totiž bylo i se svatbou a bytem a vždycky se všim. My všechno pečlivě rozvážíme, potvrdíme, zajistíme a pak se s tim chceme chlubit a mezitím přijede buldozer, aby to celý zpřeházel a postavil na zadní…
Ale musim to brát z tý pozitivní stránky…aspoň si prckové budou moct spolu hrát a na mateřský se nebudu nudit…i když…abych to na druhou stranu snesla
Trochu se bojim…
Ale třeba se to nakonec nepotvrdí. Zatím se tím nebudu zaobírat, může být 100 x všechno jinak. Díky BEINKO za podporu. ![]()
Hlavně aby naše Qeebo netrpělo nějakou přehnanou soutěživostí, kterou zajisté naše neteřinka nebo synoveček chudák zdědí po mamince
Dá mi asi práci mu vysvětlit, že tetička je trochu švihlá a že se nemusej předhánět, že je sám (sama) samo (Qeebo) dost dobrý a nepotřebuje si to furt dokazovat… ![]()
BEE uvidíš, bude to dobrý. Jen nebuď smutná. Nebo bude smutnej i Qeebo
![]()