Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
18.3.06 15:21

EDIK Mívala jsem to tak 28-32 dní. Poslední dobou 32, to by bylo na MS 13.2. a to byl pozitivní. Holky nestraště mě ještě Vy :lol: :lol:
HA neberu už cca 10 let, žádný léky na OVu taky ne. První měsíc jsme to zkusili. A… je to :lol: :lol: Tedy doufám. Safra není už ten pátek ??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:22

EDIKU já to právě furt motám (ty termíny) právě proto, že prostě vim, kdy Qeebo vzniknul(o)… ale stejně je to nějaký zmotaný…bude to podle nových výpočtů asi začátek listopadu, ale do středy musíme všechny vydržet, neb svým výpočtům již pranic nevěřím a spolehnu se raději na hlavy pomazané doktorské… :-D Bylo by super, kdybychom tý tchýni k těm botkám mohli přibalit i fotku, co?! No raději nechám těch plánů… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 15:23

Bee já taky vím kdy ten náš Méďa vzniknul.....je to malej Valentýnek.......možná mu tak budem říkat,ale jen dočasně...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 15:25

Bee a proc to nereknete budouci babicce drive? Jeste pred tou oslavou? Nebo se zkus se svagrici dohodnout, ze vy jste tehu dele a tak by to mela pochopit a nechat si te uzit to oznamovani…

Jo, holky, kdy budete oznamovat mimi rodine???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 15:28

Bee ono je doktorům většinou úplně jedno že víme kdy ty prckové vznikli.....oni se řídí těma jejich grafama.kde se počítá s tím,že ovulace byla uprostřed cyklu…takže se zeptá jen kolika dení cyklus máš......a některá tam hodí automaticky 28 dení.....vím to od kámošek…já měřila bazální teplotu…protže nám mimi nějak nešlo…takže vím kdy k Ovulaci došlo.......takže vím že je naše mimi taky o pár dní starší...... :D ale jsem zvědavá co ti ve středu vypočítá......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:30

NICO…my už to vymysleli (teda manža) trochu jinak…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.06 15:30

NICO My až po té páteční kontrole. Až to bude jistý na 110 %. Tak pak hnedle ten víkend. Máme totiž oba nepřekonatelnou touhu to někomu vykecat :lol: :lol:
Já to tedy řekla jen tajně ségře,ale spíš proto, že má 2 děti, tak aby mi řekla co a jak… a trošku mě uklidnila a povzbudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:32

NICO u nás to ví celá moje půlka rodiny. Ségra má taky dvě dětičky, tak to věděla taky mezi úplně prvníma…paradoxně jsem to vykecala nejdřív jí, pak dvěma nej kámoškám a mamině jsem to oznámila teprve po prvním UTZ…jak se chystá i BEINKA. ;-) No a teď doufám, že zůstalo vše ok a že přinesu fotku! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 15:32

Nico tak pokud to takhle dobře půjde dál,jako do posavad…že mi nebude zle a nebudu závratně přibírat.....(ještě že je ta zima,alespoň k něčemu je dobrá,že není nic vidět ) tak jsem myslela na konci dubna to bude slavit děda (pra) 70 let.......a mělo by to být po tom kritickým období 10-12tt ale manža včera říkal že to asi necháme až na květen an jeho narozky.......ale spíš to necháme a časem uvidíme....... :D tajíme to i kvůli cácorce…ona už se nemůže dočkat a bylo by to pro ni staršně dlouhý…vidím to u synovce…pak se jen přehoupne léto....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.06 15:35

BEE to víš že je všechno tak jak má :wink: Myslíš, že mám sem budeš moct dát fotku Qeeba ??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:37

HOLKY a BEINKO , kterás na to přišla…budu klidně vaším pokusným králíkem a budu říkat ten týden - dva dopředu co se děje… ;-) To všechno vzhledem k mýmu zblbnutýmu termínu a k tomu, že jsem v listopadu ač podle PM patřím na konec října… :-D Toť mé prohlášení a více o termínu ve středu z 2. UTZ… :-D jak jsem již dříve zde uvedla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 15:38

Já vím,že už jste tady o tom psaly…ale necháte si říst jakého pohlaví bude mimi…????? 8O
Manža to vědět chce já bych klidně i vydržela......i když si to dáme říct,tak to nikomu nechceme říkat aby měli překvápko.....není to vadný… 8O U prvního to nebylo vidět ani jednou ze tři UTZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:40

BEINKO, to víš, že vám sem hnedle dám fotku Qeeba jakmile to půjde. Zkusím s sebou vzít i flash disk, kdyby to náááááááááhodou z toho UTZ šlo nahrát do elektronický podoby! ;-) - Aby odpadly problémy se skenovánim… A kdyby to náhodou nešlo sem, tak manža určitě vymyslí, jak vám Qeebečka ukázat někde na webu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.06 15:41

BEE Doufám, že Tvé prohlášení nebude omylem smazáno :lol: :lol: :lol: Bereme Tě tímto za slovo a volíme Tě matkou pluku :lol: :lol:
Ediku My to určitě vědět nechceme, je to první a tak nějak chceme mít překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 15:45

EDIKU my si to asi říct necháme, i když já mám poslední dobou pochybnosti, ale asi jo… je to první, tak když to bude vidět, ať víme, na co se těšíme. Ale ostatním to taky neřeknem. Bude to Qeebo až do narození. ;-) A sem to taky psát nebudu…bude to tajemství i pro vás. ;-) já takhle kdysi vypátrala kámošky mimíse (co to bude), ačkoli to tajila jak blázen. mrkla jsem na emimino a bylo to jasný. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí