Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mia
19.3.06 23:03

Zdravím,

Pajino já psala, že jsem měla Inglesinu Magnum, to je dost houpací kočárek :lol: :lol: Měla jsem jí půjčenou, teď v ní drandí jedno čerství únorča a potom je na řadě zářijové mimi, proto asi dokoupím k Jane korbu, taky kvůli váze, ani Inglesina není peříčko.

Tvou zkušenost nezávidím, Max byl ok, ale hopavej jsem mu přála, kamarádka měla nedonošeně, tedy lehounké mimi a tomu se do 4kg v Jane Slalom nelíbilo :( No na druhou stranu když vidím kolik mamin vozí děti v autosedačce s podvozkem ...... a taky to ty děti přežijou ikdyž jak to nevím, sory sory do nikoho se nenavážím, jen já bych to nedělala.

Takže uvidím, ale asi do tandemu nepůjdu a zkusím mimi v šátku, no a uvidím, kdybych měla první mimi, koupím z druhé ruky hlubokej, ty drahý bývají dost zachovalý a už za rozumný peníz a potom něco slušnýho, já zas nerada golfky, pro mě jsou fórový, než jsem koupila Slalom měla jsem je půjčené, né ty úplně „tyčky a plátýnko“, ale stejně, bála jsem se, že mi do nich někdo v mhd sletí.

dobrou Mia

Ale každý to vidí jinak …

• Citovat
  • Upravit
155
20.3.06 07:22

Krásné ráno holky
Koukám, že jste řešily kočárky, to já žádnou zkušenost nemám. Budu muset popátrat co a jak. Hlavně aby byl lehoučkej. Bydlíme, jak MIA ve třetím patře bez výtahu :evil:
Jinak Vám přeju krásný začátek týdne. A všem, které jdou tento týden k doktorovi, ať to dopadne co nejlíp to jde, a hlavně nám to sem všechno obratem napište :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 09:08

Ahojky holčiny :D :D :D

Vítám nové těhulky :D

Tak jakpak proběhl víkend? Mě je čím dál hůř, odpoledne to začne a večer je to nejhorší a prsa mě bolí úplně neskutečně, ale těch pár týdnů to snad vydržím, i když u prvního synátora mi bylo ble až do 6. měsíce, ale každé těhotenství je jiné, tak uvidíme :D

Venku zas normálně sněží, to je k vzteku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 09:14

Dendulko hlásím, že v Praze nesněží. Ale hezky moc není.
Prsa mě bolí taky strašně, ale špatně mi není vůbec. Jinak o víkendu pohodička a klídek. Dnes se mi vůbec do práce nechtělo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
20.3.06 09:27

Ahoj holky,

me uz je druhy den desne blbe. Vcera jsem si dokonce musela lehnout, jak se mi tocila hlava. A taky je mi spatne, kdyz se najim, neceho napiju…no fuj, takovy stavy jsem u Danuly neznala. Prsa boli jak cert, bricho jako kdybych to mela dostat. Nejhorsi je, ze se me mama porad pta co mi je, ale ja zdarne mlcim, protoze ji to chci rict az v sobotu. Ma narozeniny. Poradte mi originalni oznameni rodine.
Zitra jdu na kontrolu. Taky pomalu zacinam 7 tyden. Vaha porad stejne, ale to ze je mi spatne me desi.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 09:32

Tak originální oznámení rodině ti já určitě neporadím, všechno jsem vyžvanila už za tepla :oops: :D

Všichni už chodíte na kontroly a mě čeká první návštěva u doktora až za týden :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 09:39

Marcelko chuděrko, uvidíš že se to zlepší :?
Dendulko A kdy příští týden ?? Nebuď smutná, alespoň bude drobeček víc vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
20.3.06 09:40

Ahojky těhulky,
tak Marcelko …mamce řekni, že na tebe asi něco leze…nějaká viroza, nebo tě prokoukne raz dva!!! A snad dát pak fotku miminka do obálky a jako dárek zabalit…no asi nejsem originální, ale já to taky vyžvanila všem za tepla, takže nechápu, jak to vydržíte!!!
Jinak mě je tak nějak střídavě, ale mám malinkej pocit, že se to lepší…no ale jíst musim…malinký porce ale často.....A ty lízátka docela taky pomáhají!!!! :)
Tak si užijte dnešní den, já mám lítání kvůli papírům a po doktorech, odpoledne jsu na gyndu, tak pak písnu, jak jsem s Mimčulou dopadla. Dneska mi hlídá thýně, tak to musim využít a zajdu asi i do HM koupit nějaké pohodlné kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
20.3.06 09:49

Beinko , jdu tam v pondělí a nevím, jestli mě pošle hned na UTZ, ale nejpozději příští středu mě tam pošle, no v 7. týdnu už by to srdíčko mělo být snad vidět :roll:
Dneska mi přišel mail z Rodiny, že už mazlík měří asi 10mm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
20.3.06 09:50

holky,

já jsem jen unavená, jinak načtěstí nic, ťuk, ťuk,

Dendulko
k dr. jdu ve Čt, což je skoro za týden :lol:

a rodiče, nechtěla jsem jim to říct brzy, ale včera tu byla tchýně vozit Maxe a já se cítila strašně zločinně, že jí něco tajím, ona řešila, že ta a ta má už blízsko porod a tak a plány do budoucna … no tak uvidím, narozeniny má v prosinci, to asi nepůjde to by si všimla :lol: :lol: a moje máma je měla minulý týden a to bylo brzy, takže teď do Čt ticho, to je snadné a potom opravdu neím, oni se budou strachovat jak to s prckem zvládnu … a to já nerada a ani jim to nepřeju 8O

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
710
20.3.06 09:54

taky se musim zjistit kolik ta moje bambulka uz meri. Vcera jsme byli na navsteve u manzovyho brachy. Jeho dcera mela 9 let a tak jsme ji sli poprat. Holky, ja mela desny chute. Jedla jsem „paty pred devaty“ sladkej dort, kysely okurky, uzeny maso, bramburky, a zase neco sladkyho. Delali si ze me srandu, ze jestli prej nejsem v tom, ze tak vsechno tlaskam dohromady. :lol: :lol: No malem jsem se prozradila, jeste chvilku musim vydrzet a pak jim to povim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 10:11

Ahojky holčinky.Chtěla jsem se zeptat,jestli někdo nemá podobný problém.Do soboty mi bylo pořád zle..teda zle mi je pořád,ale snad už od početí jsem měla bolesti jako na MS.Od soboty nic.Tak mě to strašně děsí,teda to,že najednou nic necítím :roll: Pořád mám nucení na wc,ráno nevolno,prsa cítím,… nemáte to někdo podobně?Ve čtvrtek mám jít do poradny.Asi to strachy nepřežiju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.06 10:21

Zdravím všechny, vyhnali mě do práce ještě dnes :cry: A já už se tak těšila na volno..
Vítám a gratuluju novým těhulkám!
Dendulko , já jdu taky až v pondělí…táááák strašně se to vleče! Už se nemůžu dočkat až to malinkaté strdíčko uvidím.
Jo, nevím která z vás tady psala, že jí doktorka nedělala krevní testy…tak mě ten můj taky ne. Řekla jsem že jsem měla pozitivní 3 domácí testy, měřila jsem BT, ta neklesala a na UTZ viděl gestační váček, tak řekl ať příjdu za měsíc, že to nebudeme řešit teď, protože se může ještě COKOLI stát :roll: Jinak jsem s ním fakt spokojená, vždy udělal maximum. Tohle mě ale trochu zarazilo. Nu což, za týden se dočkám!
Marcelko ten I´coo je nádherný, nechápu že jsem na něj dřív nenarazila, má vše co potřebuju aby kočár měl! Jen nevím, jestli mi to projde hlavou rodiny (ta cena), ael na tom nějak zapracuju :twisted: Jen se tě chci ještě zeptat, nenašla jsem, nebo přehlídla váhu kočárku a hlavně se mi zdá ta hluboká korbička malá, ale to asi jen na obrázku. Jezdíme často na chatu a tam je teda hrozný terén, tak bych pak nerada z prcka dušičku vytřepala, myslíš že by to tenhle kočárek zvládal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
20.3.06 10:23

welinko

jestli něco fazolce neprospěje tak tvůj sres, takže nádech výdech a klííd.

Každá je jiná, interpretací může být nespočet, třeba, že je už zavrtaná a tělo se adaptovalo. :lol: :lol: Neboj

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
20.3.06 10:28

welinko, mia má pravdu, chce to klid. Každá bublinka si dělá s maminkou co se jí zlíbí a pokud se ti ulevilo od bolestí, tak je to přece dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí