Poradna duly
Jana Čurdová
Tines,
Dr. ti asi bude dělat ultrazvuk, takže by mažel mohl něco vidět, nicméně většinou asi manželé na tohle vyšetření nechodí. Manža se mnou byl na velkém ultrazvuku někdy ve 20 tt. a to už tam bylo vidět hodně, to byl fakt super zážitek.
Nicméně pokud si ho tam chceš vzít, tak se na vás určitě nebudou dívat divně.
Pajina
Pajino
ám dotaz, kdo bude ondru hlídat? nebo jde s tebou? tak jsounakonec dva
taky jdu k dr. ve čt, na 15, aby mohl hlídat muž.
Ke krevním testům, minulé těhu mi je nedělal, utz těhu potvrdilo, tedy bylo to dříve než teď (mám chuť psát letos, jsem divná, a taky pořád vnímám těhu v čase jako to minulé, třeba v září jsem ještě mohla tohle, tak to půjde a potom si uvědomím, že jsem o 3měs. jinde
) nic neměřil, ani srdíčko nebylo k poslouchání, jen řekl, že je v děloze. On není žádný velký „lísal“ bývá věcný, ale když se zeptám vysvětlí, takže příště doporučuji se zeptat
Dando vůbec se ti nedivým, já bych s poučením, co kdyby mimoděložní, také sokojená neodešla, kdy jdeš příště?
pa Mia
Teda Dando,
ty to máš krásně propracovaný. Podle toho bych měla být těhotná podobně dlouho jako ty (teda dle mojí PM trochu déle, ale zase mám delší cykly, takže to bude asi dost podobný).. Tak to jsem moc zvědavá, co mi ta doktorka ve čtvrtek řekne. Minule jsem za ní šla relativně později a Ondra už měl 30 mm (to si pamatuju, protože málem místo mm napsala cm..
a ještě to nějak vtipně komentovala
)
Pajino, díky za info, tak ještě si to promyslím
.
Ve 20tt to je ještě za dlouho. Ale máš pravdu, že teď tam asi nic
moc nebude vidět.
Mio,
Ondru bude hlídat babička, ale se (zdravotní) sestrou jsem dohodnutá a normálně sebou taky můžu Ondráška brát. Většinou ho ke všem doktorům beru, i na gyndu jsem ho minule vzala ![]()
Fakt, tohle je v pohodě.. akorát ho neberu k naší praktický, protože tam chodí nemocní, tak tam se mi ho brát nechce.
Manžel je bohužel na hlídání dost nepoužitelnej, ale jde to vyřešit i takhle.. ![]()
Jo a u porodu bycch mažela zase mít chtěla - asi si vezme dovču a malej bude u babí.. ![]()
Pa
jo Mio, jak jsi to myslela, že jsou nakonec dva??? Snad nečekáš dvočata??
Pajinko, myslim, že na tom, aby porodné bylo 17500,– už je potřeba jen podpis prezidenta…ale nejsem si jistá, jestli už to dokonce nepodepsal. Teď se mi to nějak nepodařilo nikde najít. ![]()
To porodné je vládou schválené, ale ještě to nenabylo platnosti. a na dvojčata je 52 000.
Pajina: tak jsem si to apočítala dobře, že nám to vyšlo už v druhém cyklu
jsme moc rádi, že to šlo takhle rychle, aspoň žádné trápení.
Kdybych to věděla, tak jsem k dr. taky tak nepospíchala.
Dando vážně?
A kdy má nabýt platnosti? Doufám, že to bude do listopadu…
TINES Se mnou chce jít manža taky
Asi si myslí, že na něj už bude Piciríkos mávat ručičkou nebo co
Je strašně natěšenej. Klade mi otázky na které ani já neznám odpovědi, tak by si tam s dokrorem mohl alespoň pokecat.
![]()
V pátek si musíme všechno za tepla nahlásit ano ?? ![]()
TINES - s tím porodným…myslím, že by to mělo platit už od dubna 2006. ![]()
Dando vážně?
A kdy má nabýt platnosti? Doufám, že to bude do listopadu…
Ahoj berušky,
tak hlásím návrat z prohlídky, ael žádné zázraky nehlásím. Jsem přes 8. týden těhotná, ale UZ bude až zítra a rovnou prý dostanu i průkazku…No hurá!!! Jen mám zakloněnou dělohu a proto se mi prý vykulí bříško trochu dřív…No to si asi nevšiml, že se tak pomalu stalo ![]()
Byl moc spokojenej a já tudíž taky
Zítra dopíšu zbytek.....a možná i foto bude ![]()
Jinak já bych manžela brala až když je na obrázku opravdu rozeznet človíček, čili asi po tom 12.-14. týdnu klidně!!!!
Jo a já se těšim, že až bude Verča chodit, tak taky půjde se mnou, ale jinak chodim sama, když manžel hlídá!!!
Tak zatim páčko, jdu něco uvařit
Ahojky vsichni tak sem dneska byla u doktora si nechat potvrdit tehotenstvi a askutecne sem tehotna. Moje PM probehla 8.2. takze me vypocital termin na 15.11. No uvidime ale mam z toho strasnou radost. Budu moc rada kdyz se semnou nekdo podeli o budouci zazitky a rady do budoucna
.
Jana