Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
19.3.06 11:40

Mio , ja chci trikolku a v tomto obchode jsem nasla pekny vyber. Nicmene meho favorita tam nemaji… Zjistuju, ze jsem asi nejak narocna…zadny kocarek nema uplne vsechno :-) tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 11:44

Nico
já právě mám Jané Slalom, a budem dokupovat korbu, pokud nepudu do tandemu, tak se docela orientuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
mia
19.3.06 11:45

Nico
pptomek pacholek to odeslal :lol: jsem samo zvědavá co sis vyhlídla

• Citovat
  • Upravit
1404
19.3.06 11:55

Mio , ja mam vyhlidnuty Bebe Confort High Track. Patram i po dalsich trikolkach. Jane Slalom je moc pekny, ale vidim ho moc casto :-)

Rada bych koupila kocarek jenom jeden na celou dobu. Zaroven potrebujeme prostornou korbicku, aby se nam tam vesel fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 12:12

Nico

to chápu je jich dost u mě byla hlavním kritériem váha bydlíme ve 3patře bez výtahu :roll:
Mě se ještě líbila tříkolka Bebecar Racer, má i možnost změny směry sporťáku, ale váha …

• Citovat
  • Upravit
1404
19.3.06 12:19

Ja vahu az tolik resit nemusim, protoze bydlime v domecku. Ja potrebuji hlavne bytelny kocar do terenu :-) Takze zatim jsou mi favorite:
Bebe Confort High Track
Chicco Trio S3
Bebecar Racer AT

Tak jsem zvedava, na zivo jsem videla a zkousela ten Bebe confort a je skvely. Jedine co me malinko mrzi je, ze ani jeden nema prehazovaci rukojet, musi se otocit cela korbicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 12:24

Nico

přehazoací rukojeť „solidní“, prosím ať se nikdo neurazí, výrobci nedělají, je to zásah do konstrukce, má Chicco otočné kolo? před rokem ho nemělo, a to je dost zá:,–(ní, alespoň dle mě, otočné se dá ždy zaaretovat pevné neotočíš :lol: no nezkoušela bych to :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1404
19.3.06 12:30

Vidis a ja si furt rikala, cim to je, ze ji maji jenom ty kocarky, ktere mi prisly jaksi „levnejsi“. Prima, tak uz se tim nemusim trapit…me totiz kamoska rikala, ze jsem na hlavu, kdyz netrvam na prehazovaci rukojeti a chci vyhodit takove prachy za kocarek bez teto moznosti.
Otocne kolecko maji vsechny…neotocne jsem jaksi nepochopila…
 http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.3.06 12:31

KOCARKY Cau holky k tem kocarkum…my mame vyhlidnuty RED CASTLE Sport…české stránky bohužel neexistují, ale tady jsou francouzské se slovenskou jaz. mutací: http://www.redcastle.fr/ my si vybrali red castle shop'n jogg :-D jen ještě nejsem úplně rozhodnutá pro barvu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.3.06 12:37

Bee , ten vypada taky dobre! Vubec jsem na nej nenarazila na ceskych strankach.

…uz ano, je na www.forbaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.3.06 14:56

Ahoj, tak koukám, že už máte vybraný kočárky, to teda já vůbec ještě nevím. Budete kupovat nový nebo od někoho na inzerát? Spíš asi nový, že? Já bych chtěla taky něco solidního do terénu, hodlám jezdit na výlety i do horštějších terénů :lol: … A taky se mi docela líbí, když se na to dá přidělat autosedačka. Ale vůbec nemám ponětí, jaká značka tohle má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.3.06 15:01

TINES - ty malý autosedačky - takový ty „kolíbky“ do 1/2 roku jdou přidělat skoro ke všem novodobým kočárkům…většinou jdou koupit taky v :,-(ě. ty větší potom nevim…o tom jsem neslyšela…ale to už jsou většinou děti schopný jezdit v tý úpravě kočárku na „golfáče“…taky ty novodobý myslim. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.3.06 15:04

NICO - my našli tenhle kočárek nááááhodou v obchodě…už někdy v září. :-O Když jsme ještě ani neplánovali, že začnem. :-D A pak jsme teprv hledali na netu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.3.06 15:11

Bee , tak to jsi mě potěšila. Já jsem si myslela, že to jde jen k některým vybraným a ještě se to musí koupit v té :,-(ě. Snažím se kouknout na ty kočárky Red Castle, ale mám strašně pomalý web… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 15:16

Tines

zklamu tě, né všechny jdou ke všem, ale to mě nevadilo, já nejsem zastánce pobytu mimin v autosedačce, takže když to nebylo na unesení sedačky jel kočár. Sadačku máme bezpečnou, ale s ničím nekompatibilní, máme tu tp vajíčko, ale do 13kg a novou budem pořizovat až tak do měsíce, to ji přeroste, váhou jistě bude vyhovovat dál:-))

Já měla hluboký půjčený starší fortelnou Inglesinu Magnum a k té nic přidělat nejde, jde to tuším jen ke kombinacím. Potom jsme si mohly dovolit „drahý“ sporťák a teď k němu dokoupím korbu, nebo ho vyměním za tandem, ještě uvidím. Sadačku máme bezpečnou, ale s ničím nekompatibilní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex