Poradna duly
Jana Čurdová
Beinko tak to ti chválím…já bych taky raději překvápko,ale zase když už jedno máme.......alespoň budeme moc dokoupit věcičky v konkrétní barvě a ne neutrál.....ale třeba se neukáže..... ![]()
Bee.....my taky budeme tajit.........ale vám to možná prásknu…
Mějte se tu krásně my mažeme na tu oslavičku.......nacpat si bříšánka ![]()
Beinko díky......určitě se budeme mít fajn…hezký zbytek víkendíku ![]()
EDIKU přeju taky fajn zábavu a nacpěte si bříška (všechna) i za nás. ![]()
Jo a BEINKO matkou pluku jsi mě fakt dostala!
To bude mít manža radost za ten titul!
No - můžu si za to sama svýma matematickýma schopnostma…každej má spíš tendenci si přidat a já si klidně tejden uberu…až ale budu Qeeba přenášet a ono se opravdu narodí 11.11. tak se mi všechny omluvíte a budete s úctou a nechápavě zírat jak já to už v tom 6tt věděla… ![]()
Tak vy brebentilky.........
Já teda matku pluku přenechám ráda BEE …moje PM sice byla 21.1., ale mě stačí bohatě seznámek....... ![]()
Tak alespon nejsem sama tak trochu říjnová, ale taky jsem přesvědčená, že rodim v listopadu.....Teda jen kdybych náhodou nosila dvojčata, tak asi přehodnotím, ale vy mě nevyženete, že ne?? ![]()
Mě se tu s váma líbí
A budu se starat o seznámek, ju!?!?!
No jinak dneska je mi trochu lépe, tak se těším na návštěvu a pak budu dělat Verunce dort k narozeninám na zítřejší oslavu.....
Jo a švagrová má holčičku a 3 dny starší.....čili vim, jaký to je něco pořád srovnávat…No já to teda moc neřešim, ale druhá strana jo
takže čím dál od sebe tím lépe......Nebo naladit režim „IGNORACE VYVDANÝCH PŘÍBUZNÝCH“…no ten se mi osvědčuje asi nejvíc ![]()
Jinak jdi ryhcle máknout na seznámku at se nám neztratí..... ![]()
SEZNÁMEK:
BEE(76,rak) Praha - TP 1.11. Qeebo
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
PAJINA(77,beran) - TP 11.11. Hrášek
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA(79,štír) Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Piciríkos
MANDA Liberec - ???
HIKI - TP 14.11.
DANDA (76,býk) - TP ???
Ahoj holky,
teda vy jste ukecany
.
My jsme to taky jeste nerekli rodine. Vi to holky na tady na emiminu, moje nejlepsi kamaradky, ale pred mamou musim jeste vydrzet. Pristi tyden v sobotu ma narozky a tak ji chci dat fotecku s pranickem. Ani nevite jak je to pro me tezke to nevykecat. Mam hroznou chut to vykricet do celyho sveta, ze cekame miminko. Mam z toho strasnou radost, ze se mi narodi listopadatko.
Taky bych chtela prekvapko, ale ja to nevydrzim a urcite se zeptam. U Danuly jsem byla presvedcena, ze to nechci vedet a pak jsem to nevydrzela. ![]()
Ahoj KACUL!!!
Matka pluku bys teda měla být ty…já měla PM den po tobě.. 22.1.
Navíc v seznámku to možná trochu přehodnotíme po té středě…já bych to po posledním výpočtu typovala na toho 4.11., ale vydržíme do té středy. Jsem napnutá jak struna!
Uvidíme, jak to se švagrovou dopadne. Zatím neplaším. A když nejhůř, jsem připravená ignorovat hned od začátku.. ![]()
Ahoj, tak koukám, že my jsme ještě větší tajnůstkáři. Ví to jen dvě kámošky, shodou okolností moje velmi dobrá kamarádka, která byla na návštěvě a říkala, že je těhotná, tak jsem velmi přemýšlela, jestli to mám už říkat:-),nakonec jsem jí to také řekla a jsme přesně o týden:-)). Kdy to budem oznamovat rodině ještě nevíme. Švagrová už má tři holčičky, takže nijak spěchat nebudeme. Pro tchýni to taková novinka nebude. Ale z mé strany, to bude první vnouče… Jak je to u Vás?
Edik píše:
Holky chci se vás zeptat......já nemám vůbec žádný těhu příznaky,až na ty teď už jen občasný bolístky bříška........nemám chutě,není mi blbě,jíst můžu vše,nejsem žravá naopak skoro vůbec jíst nemusím,akorát mi narostli trošku prsa ale už ani nebolí tak jako na začátku…jste na tom někdo podobně??????Mě teda u prvního těhu taky nic až na ty bolesti bříška nic nebylo,jen jsem jednu dobu nesnášela pachy smaženýho jídla a česnek......doufám,že se to u mě pak nerozjede ve velkým…
Ediku,
já teda příznaky nemám vůůbec žádný! První těhu ale bylo taky v pohodě, tak to doufám vydrží.. Při prvním těhu jsem alespoň poznala změnu na prsou, ale teď už ani to ne.
Tines
Z me strany to bude prvni vnouce i prvni pravnouce. Muzicek ma rozvedene rodice, pro jeho maminku to bude taky prvni (je jedinacek), ale jeho otec se znovu ozenil, takze uz ma dve prizenena vnoucata ![]()
Mym rodicum a sestre to oficialne rekneme o velikonocich, A potom az rodine z muzickovy strany.
TINES ahoj, zdravím po čase…
U nás to bude z manželovy strany 1. vnouče i pravnouče a z mojí 3. - ségra je o dost starší a už má dvě skoro dospělé děti.
Tím, že je to po delší době, tak se všichni samozřejmě těší a máma už to roztrubuje, kde může (nevím, jestli je to teda dobře, ale když tomu tolik věří…)
koneckonců proč vlastně ne. Ale prý jí chybí ta prvotní euforie…Ta myslím tchýni rozhodně chybět nebude. ![]()
Zdravím,
mě to neposílá email, že tu jsou příspěvky a je tu 9 nových stránek
![]()
Tak těhupříznaky u mě nic moc, to jsem ráda, jak to budu zvládat mám strach a kdy to oznámíme rodiům nevím asi by mě nervnili, že se musím šetřit a já si chci dělat věci po svým, tedy i šetřit se ![]()
Ahoj holky, já jsem tu dnes poprvé, jelikož to je jen pár dní co jsem zjisila těhu. Můžu se zeptat jaké máte teď na začátku příznaky?