Poradna duly
Jana Čurdová
BEE Vykašli se na to. Budete mít svojí rodinu, svojeho Qeebáčka, a kdyby měl nějak trpět tím, že ho bude prohánět bratranče, tak se tomu dá udělat přítrž, ne ?? Raduj se, že jsi zdravá a těš se na mimi. Mysli hlavně sama na sebe ju ?
HOLKY já teď na rodině zjistila, že mám termín 28.10.2006 i podle početí.
takže jsem údajně v 7. tt!
Což je teda fajn, ale já nějak pořád počítala s tím listopadem a hlavně se mi teď nechce kvůli těm pár dnům jinam!
Uvidíme teda co ta doktorka ve středu, dám hned vědět…ale já už chci rodit v listopadu!
Nevim, kde a jak jsem to počítala předtím!
Asi nastupuje ta těhotenská demence… ![]()
KAČUL , zatím to v seznámku ale neměň…dám ti vědět ve středu, jo?! Zmatená Bee (jdu si opravit aspoň metřík svetřík) ![]()
BEE Nevíš, pozná se při první prohlídce dvojčátka ?? Tak mě to napadlo. Jukala jsem do říjňátek a tam jedny mají. Teda já se svýma příznakama podezření nemám ( i když už jsem slyšela během života cca 152 x, že je mít budu )
![]()
Bee úplně tě chápu.....za chvilku jdeme na tru oslavu,ale malá čučí na film,tak se jí ještě nechce.....musí to dokoukat.....ale slíbila jsem tchyni že jí pomůžu.......švagrovo děvče u nich sic bydlí ale je naprosto k ničemu…jen na ozdobu… ![]()
Jinak Bee…u nás to takhle bylo se svatbou .....všechno měli jako my i na stejným místě stejná výzdoba dokonce i stejný den......a co si my koupíme nového hned musí mít oni taky…jinak je zle…ale stou soutěživostí jsi mě dostala…prostě pak Qeebovi řekneš že je teta vadná…neboj on to brzo pochopí......bude přece váš…
my budeme mít mimi o 6 měsíců mlADŠÍ.....
Myslím, že jsem někde četla, že bezpečně se poznají v 8. týdnu…ale teoreticky by se měla poznat hned na prvním UTZ jsou tam pak dva váčky…
Dvě fazolky… Zkus to proběhnout přes internet. Na takovýhle vyhledávání je dobrej Google. ![]()
BEE Líbí se mi, že máš v půlce března jasnou představu o tom, kdy budeš rodit
Víš i den a hodinu, nebo je to zatím jen ten listopad ????
![]()
EDIKU ač anonym, byls to ty, viď?
Tohle je přesně náš problém…:-D Na druhou stranu trocha soutěživosti neuškodí (v menších dávkách), aspoň se dětičky budou vzájemně motivovat…
BEE a to už jí vyšel pozitivní test ????
![]()
Taky mě napadá… budeš z nás tedy služebně nejstarší
Tak Tě budem pozorovat, na co se máme připravit
![]()
Beinko…dvojčátka se poznají podle vysoký hladiny Hcg v krvi a na UTZ hned na začátku.....
jinak jestli jsi si dělala těhu test hned v den vynechání MS nebo prostě hodně brzo a ta druhá čárka byla hnedka silná tak máš na dvojčátka šanci.......hcg bylo v tompřípadě vysoké.....nebo pokud jsi se léčila na ovulaci…ty léky to podporují a taky když otěhotníš hnedka povysazení HA tělo je oblblé a vypustí více vajíček…a už mě nic nenapadá ![]()
Bee jakto že jsi přišla na jiný termín…nejlepší to máš na www.lilypie.com tam zadáš data poslední MS a dá ti to datum automaticky…mě se shoduje s datem u gyndr........takže asi stejný plán ![]()
BEINKO…jelikož vim, kdy PŘESNĚ Qeebo vzniknul…odvažuji se tvrdit, že kdyby šlo všechno podle grafu, rodili bychom prosím pěkně 4.11.2006 v 2,00 hod. po půlnoci…Teď jsem to počítala ručně. Nevim, kde jsem předtím vzala toho 11., ale zatím to tak nechme, ona mi to gyndr ve středu vytmaví, jak to celý bude…
Vzhledem k tomu, že to už teda budu v 8. tt (jak jsem dnes překvapeně zjistila), tak bych si mohla nechat udělat qeefotku a dát vám ji tu k nahlédnutí.
Jinak pro vysvětlení - já byla na matiku vždycky malinko mantáček… ![]()