Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
18.3.06 11:09

EDIKU myslim, že každý těhotenství může být jiný. U tebe navíc když jsi ani u cácorky neměla problémy podobnýho rázu, tak třeba prostě to tělo zvládá těhu ideálně a patříš k těm matkám, které kdyby byly těhotné furt, ani to nepoznají… :-D Buď ráda. Myslím, že to jestli jsi těhotná nezáleží na příznacích…ty miminko nedělaj! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 11:10

Ediku, tak ja mam tedy predne HLAD :-) ovsem ja mam rychly metabolismus a hlad jsem mela vzdycky, jen ted ho mam proste neustale :-) Soufl mi bylo jen na uplnem zacatku. Takze ted me jenom obcas trosku dloubne v podbrisku, jinak nic. A Prsa jsem mela hoodne citliva jen par dni, ted uz je to skoro pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.06 11:11

EDIKU Já jsem na tom stejně. Taky mi není špatně, ještš před cca 3 dny mě bolelo v podbříšku, teď už nic. Jíst se mi naopak moc nechce. A prsa mě tedy bolí, ale ne nějak moc extra. Normálně začínám pochybovat, jestli vůbec těhotná sem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:11

Jééééé teď koukám na seznámek a vidím,že už je tu někdo se stejným termínem porodu.......to je bezva.....jsem zvědavá kolik nás nakonec porodí opravdu v termínu.....já holky neznám vůbec nikoho kdo by se trefil do TP vypočítaného gyndr......... :D
Jinak BEE máš tam ode mě soukromou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:14

Beinko já taky začínám pochybovat.....asi si koupím těhu testík a zopakuju ho..... :D já byla v pondělí na gyndě ata nádhera mi neudělala ani odběr krve ani UTZ.....mám přijít 4.3. a pak se uvidí zda jsem těhu.....asi ji vyměním,je divná se mi zdá.....ani se nepřesvědčila prostě prý těm testů a mě věří........ :D to by mohl říst každej že..... 8O
Jinak já jsem normálně dost žravá teď moc jíst nemusím.....ale snažím se alespoň trochu......jinak zeleninu tu do sebe peru pod tlakem na tu chuť mám pořád…naštěstí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.3.06 11:19

EDIKU Já už počůrala co se dalo, a všude jsou //. Tak doufám, že se různé testy nepletou :wink: To je fakt divný že Ti doktorka ani nevezme krev, podle toho se to snad pozná v prvních týdnech nejlíp , tedy dokud není na ultrazvuku nic vidět ne ??
Já jsem taky hodně žravá, ale teď nemám vůbec chuť ani hlad. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 11:20

Ediku, to je tedy divny pristup! Ja myslela, ze UTZ se dela brzy aby se odhalilo treba mimodelozni tehu a tak…a potom srdicko, aby se odhalilo zamlkle tehu…tak nevim. Ja jsem sama zvedava co mi dr. rekne, ale zatim mam z ni jen dobry pocit. Vzala me jen na nekolikanasobne doporuceni (ma zoufale plno) a taky mi pomohlo, ze jsem taky zdravotnik…castecne…a chodi k ni manzelka meho zamestnavatele. Ma skvele vybavenou ordinaci a byla mila.
Ja stejne nechapu, ze ty sestry a doktori dokazou byt nekdy tak necitlivi. Je jasne, ze tehulky vidi i ve snu, ale pro nas je to prece neco noveho a krasneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:24

Holky ještě vám sem pro zpestření dne písnu příběh a mažu obalovat řízečky (salátek jsme s cácorkou urobili ráno)
J8 mám kámošku a ta má kolegyni v práci a ta až do 5 měsíce nevěděla že je těhu.....a ani neví s kým to malé má.....ona měla MS dost nepravidelnou a nikdy ji neřešila…takže když dorazila jen slaboná jednodení brala to jako že je nastydlá nebo tak…ona hodně cvičí dělá sportovní aerobik.....a je dost hubená…takže to přičítala vyčerpání,ale když začala nabírat v bříšku tak přestala uplně jíst a cvičila deně v posilovně......no a pak jí náhodně při roční kontrole gyndr.oznámila že je v pátým měsíci......to je bomba co.....ona neví čí to mimi je a na přerušení už je pozdě,ale myslím že už se na mimi těší bude ho mít v dubnu…a snad má i chlapa...... 8O
A jdeme na řízečky.....páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
18.3.06 11:25

EDIKU, díky za SZ, taky jsem ti odepsala, ale nevím, jestli to odešlo…v odeslanejch to nemám…dej kdyžtak vědět. ;-)
HOLKY důležitý je, abysme byly zdravé a ty mimča taky…myslím, že pokud nepřiberem nějak nadmíru a budem se i po porodu chovat zodpovědně, musíme ty eventuální kila navíc zase shodit… :-D Jsem optimista…najednou… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 11:26

Tak to je fakt husty… :lol:
At se vam holky, ty rizecky povedou a chutnaji :-) mnam, diky za tip na zitrejsi obidek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:28

Víš co NICo já s ní taky nikdy nic neměla…chodila jsem jen na kontroly abyla fajn i při prvním těhu ,.....ale asi nám zestárla.....a je z ní protivná babizna v přechodu..... :D uvidím jaká bude až tam půjdu příště.....ale fakt uvažuju o změně…chci mít jistotu,že je o mimi výborně postaráno......ona mi nedala ani kys.listovou nic jen řekla že většina těhu končí v ranným stádiu......tak že až budu v tom 10tt tak už snad bude moc říst že jsem těhu.....je to divný,bo doktoři jsou tu dle mého aby se pokusili zachránit co se dá a né vyčkávat…někdy stačí malá lékařská pomoc a vše je O.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 11:31

Paneboze, to je fakt trhla zenska! Urcite jsi chtela byt poucena zrovna o tom, ze muzes o mimi prijit…brrrr, ani na to nechci pomyslet!!! Jestli uz mas vybranou porodnici, treba tam maji i ambulance a mohla bys chodit na kontroly primo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
18.3.06 11:36

Nico asi to tak vyřeším.......ale berou tam do porodnice až po ukončeným 10tt........tak počkám a když bude vše O.K. tak tam asi půjdu… 8O
Už musím na ty řízečky......nebo nebudem obědvat,jsem ráda že jsem vás tady někoho chytla a pokecala…většinou nestíhám,…odpol jdem na oslavu narozek švagra........tak se tu mějte fajn..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.3.06 11:42

Nico: děkuju za pozvání, můj aktivní manže mi to už na listopad vypočítal :-), ale u dr. jsem ještě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.3.06 11:46

Dando, vitam te :-) Spousta z nas se dr. teprve chysta, ja az 27.3. Tak at mas pohodove tehu a zdrave miminko!
Napises nam jaky jsi rocnik a znameni? KAculka te prida do seznamku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí