Poradna duly
Jana Čurdová
EDIKU myslim, že každý těhotenství může být jiný. U tebe navíc když jsi ani u cácorky neměla problémy podobnýho rázu, tak třeba prostě to tělo zvládá těhu ideálně a patříš k těm matkám, které kdyby byly těhotné furt, ani to nepoznají…
Buď ráda. Myslím, že to jestli jsi těhotná nezáleží na příznacích…ty miminko nedělaj! ![]()
Ediku, tak ja mam tedy predne HLAD
ovsem ja mam rychly metabolismus a hlad jsem mela vzdycky, jen ted ho mam proste neustale
Soufl mi bylo jen na uplnem zacatku. Takze ted me jenom obcas trosku dloubne v podbrisku, jinak nic. A Prsa jsem mela hoodne citliva jen par dni, ted uz je to skoro pryc.
EDIKU Já jsem na tom stejně. Taky mi není špatně, ještš před cca 3 dny mě bolelo v podbříšku, teď už nic. Jíst se mi naopak moc nechce. A prsa mě tedy bolí, ale ne nějak moc extra. Normálně začínám pochybovat, jestli vůbec těhotná sem ![]()
Jééééé teď koukám na seznámek a vidím,že už je tu někdo se stejným termínem porodu.......to je bezva.....jsem zvědavá kolik nás nakonec porodí opravdu v termínu.....já holky neznám vůbec nikoho kdo by se trefil do TP vypočítaného gyndr......... ![]()
Jinak BEE máš tam ode mě soukromou
Beinko já taky začínám pochybovat.....asi si koupím těhu testík a zopakuju ho.....
já byla v pondělí na gyndě ata nádhera mi neudělala ani odběr krve ani UTZ.....mám přijít 4.3. a pak se uvidí zda jsem těhu.....asi ji vyměním,je divná se mi zdá.....ani se nepřesvědčila prostě prý těm testů a mě věří........
to by mohl říst každej že..... ![]()
Jinak já jsem normálně dost žravá teď moc jíst nemusím.....ale snažím se alespoň trochu......jinak zeleninu tu do sebe peru pod tlakem na tu chuť mám pořád…naštěstí ![]()
EDIKU Já už počůrala co se dalo, a všude jsou //. Tak doufám, že se různé testy nepletou
To je fakt divný že Ti doktorka ani nevezme krev, podle toho se to snad pozná v prvních týdnech nejlíp , tedy dokud není na ultrazvuku nic vidět ne ??
Já jsem taky hodně žravá, ale teď nemám vůbec chuť ani hlad.
![]()
Ediku, to je tedy divny pristup! Ja myslela, ze UTZ se dela brzy aby se odhalilo treba mimodelozni tehu a tak…a potom srdicko, aby se odhalilo zamlkle tehu…tak nevim. Ja jsem sama zvedava co mi dr. rekne, ale zatim mam z ni jen dobry pocit. Vzala me jen na nekolikanasobne doporuceni (ma zoufale plno) a taky mi pomohlo, ze jsem taky zdravotnik…castecne…a chodi k ni manzelka meho zamestnavatele. Ma skvele vybavenou ordinaci a byla mila.
Ja stejne nechapu, ze ty sestry a doktori dokazou byt nekdy tak necitlivi. Je jasne, ze tehulky vidi i ve snu, ale pro nas je to prece neco noveho a krasneho…
Holky ještě vám sem pro zpestření dne písnu příběh a mažu obalovat řízečky (salátek jsme s cácorkou urobili ráno)
J8 mám kámošku a ta má kolegyni v práci a ta až do 5 měsíce nevěděla že je těhu.....a ani neví s kým to malé má.....ona měla MS dost nepravidelnou a nikdy ji neřešila…takže když dorazila jen slaboná jednodení brala to jako že je nastydlá nebo tak…ona hodně cvičí dělá sportovní aerobik.....a je dost hubená…takže to přičítala vyčerpání,ale když začala nabírat v bříšku tak přestala uplně jíst a cvičila deně v posilovně......no a pak jí náhodně při roční kontrole gyndr.oznámila že je v pátým měsíci......to je bomba co.....ona neví čí to mimi je a na přerušení už je pozdě,ale myslím že už se na mimi těší bude ho mít v dubnu…a snad má i chlapa...... ![]()
A jdeme na řízečky.....páčko
EDIKU, díky za SZ, taky jsem ti odepsala, ale nevím, jestli to odešlo…v odeslanejch to nemám…dej kdyžtak vědět. ![]()
HOLKY důležitý je, abysme byly zdravé a ty mimča taky…myslím, že pokud nepřiberem nějak nadmíru a budem se i po porodu chovat zodpovědně, musíme ty eventuální kila navíc zase shodit…
Jsem optimista…najednou… ![]()
Tak to je fakt husty… ![]()
At se vam holky, ty rizecky povedou a chutnaji
mnam, diky za tip na zitrejsi obidek…
Víš co NICo já s ní taky nikdy nic neměla…chodila jsem jen na kontroly abyla fajn i při prvním těhu ,.....ale asi nám zestárla.....a je z ní protivná babizna v přechodu.....
uvidím jaká bude až tam půjdu příště.....ale fakt uvažuju o změně…chci mít jistotu,že je o mimi výborně postaráno......ona mi nedala ani kys.listovou nic jen řekla že většina těhu končí v ranným stádiu......tak že až budu v tom 10tt tak už snad bude moc říst že jsem těhu.....je to divný,bo doktoři jsou tu dle mého aby se pokusili zachránit co se dá a né vyčkávat…někdy stačí malá lékařská pomoc a vše je O.k.
Paneboze, to je fakt trhla zenska! Urcite jsi chtela byt poucena zrovna o tom, ze muzes o mimi prijit…brrrr, ani na to nechci pomyslet!!! Jestli uz mas vybranou porodnici, treba tam maji i ambulance a mohla bys chodit na kontroly primo tam.
Nico asi to tak vyřeším.......ale berou tam do porodnice až po ukončeným 10tt........tak počkám a když bude vše O.K. tak tam asi půjdu… ![]()
Už musím na ty řízečky......nebo nebudem obědvat,jsem ráda že jsem vás tady někoho chytla a pokecala…většinou nestíhám,…odpol jdem na oslavu narozek švagra........tak se tu mějte fajn..... ![]()
Nico: děkuju za pozvání, můj aktivní manže mi to už na listopad vypočítal
, ale u dr. jsem ještě nebyla.
Dando, vitam te
Spousta z nas se dr. teprve chysta, ja az 27.3. Tak at mas pohodove tehu a zdrave miminko!
Napises nam jaky jsi rocnik a znameni? KAculka te prida do seznamku…