Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
18.3.06 21:46

Edik: tak to budu s těmi příznaky asi já. Bolesti břicha normální jako před MS, jiný charakter bolesti břicha - krátkodobě trvající křeče v podbřišku, jinak nic. Myslíte, že ty bolesti jsou v pořádku?
Moc bychom si s manžou přáli, aby vše bylo v pohodě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.3.06 07:56

já myslím, že to je v pohodě, při prvním těhu jsem to měla výraznější, teď už to tolik necítím..
Ty bolesti jsou prý od zahnizďování vajíčka, nevím, ale rozhodně to má víc holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.3.06 08:55

Dando, nemusis se bat, je to jak rika Pajina. Me uz tam ted jenom obcas dloubne, ale na uplnem zacatku jsem mela pocit, ze kazdou chvili musi prijit MS.
A kdy jdes na tu kontrolu?

JInak my jsme vcera zjistila, ze nejsem doma tehotna jedina :-) Jedna nase kocicka, u ktere jsme si vysleli, ze to nevyslo, na me vykulila brisko…takze budou kotatka :P

Preji vsem peknou nedeli! Ja budu asi zase lenosit…muzicek skvele zprovoznil notebook, takze jsem jeste v pelisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.3.06 09:07

Nico: zítra musím zavolat své dr, zajdu tam v úterý poprvé, tka uvidíme jestli to bude 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.3.06 09:08

Nico: ty máš kočičku? Nechávala sis dělat testy na toxoplazmozu. Moji rodiče mají kocoura, manželovi zase kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.3.06 09:24

Dando , mame chovatelskou stanici, takze kocek vice :-) Testy na toxu jsem si nechala udelat v ramci prohlidky u prakticke lekarky jeste ve fazi snazilkovstvi. Potrebovala jsem mit jistotu, ze jsem uplne zdrava - jaterni testy (mela jsem mononukleozu), hormony stitne zlazy (kdysi jsem mela problemy), boreliozu, toxu a jine veci. Vsechno bylo OK, ted to budu muset podstoupit jeste jednou na gynde, ale aspon uz budu v klidu.

Co se tyce toxy, tak mnohem vetsi nebezpeci ciha v syrovem mase a hline (venkovni kocky). Takze dobre myt ruce a na kyticky radeji uz rukavice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.3.06 09:26

Holky, taky se o vam manza tak stara?! Ja uz mam kaficko, tatranku…je to super! Asi budu tehu casteji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 09:54

Zdravím po ránu,
včera jste toho napovídaly a mě nechodila upozornění, až když jsem viděla Pajinu jinde zkusila jsem to a tady spousta stránek, na o pak už nic :cry:

vítám Dandu neboj, já první těhu neplánovala a nic než nalitá prsa která né a né splasknout (neklamný to znak přicházející MS jsem nepociťovala, teď je to jiné, ale myslím, že jsem se to „naučila“ cítit. Minule jsem to cítila až od 6tt a občas jsem malinko krvácela to mě vždy vyděsilo, takže dr. utz, še ok, na a potřetí neschopenka a klid.

a souhlasím s Nico my sami sickočky namáme, ale kamarádi jo, testy pro klid jso dobré, ale jinak bych toxu fakt čekala spíš z dětského hřiště :?

pa

Mia

• Citovat
  • Upravit
431
19.3.06 10:07

Zdravím Vás holčinky moc a moc.Tak bych se k vám moc ráda přidala.Podstoupili jsme 3× inseminaci,v prosinci IVF.Vše bez úspěchů.Pak jsem se stačila ošklivě vybourat v autě.A ač mám ještě stále poměrně vážné následky,v nemocnici „vzniklo“ miminko,na které se s manželem těšíme-termínek máme sice 30.10.2006(na průkazce)-ale já bezpečně vím,kdy tohle sluníčko vzniklo (přece jen jsem byla v nemocnici,…) a tak nám to s manžílkem vychází kolem 8.11. tedy úplně přesně na 13.11.=manžílkovy narozeniny.Za poslední měsíc jsem stihla podstoupit těžkou 3-hodinovou operaci,…hojí se mi pánev,…tak vám všem chci,berušky,dodat odvahu,že ZÁZRAKY SE DĚJÍ.Přesto,že já úplně v poho nejsem,pořád přemýšlím kdyby coby,…pořád cítím bolesti v podbříšku-jako na MS-ráno je mi nevolno,slintám jako bernardýn,točí se mi hlava,…jsem úplně ukázkový příznak.Já celá.Ale snad mi dáte za pravdu,že když srdíčko i s mimískem jsem viděla a slyšela už v 6TT,tento týden mělo miminko už 5mm…že je to asi strašně silný a statečný bobeček.Všem krásný den přeje Welinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 10:13

Welinko

vítej a děkuju :lol: Přeju hodně sil

• Citovat
  • Upravit
624
19.3.06 10:15

Nico: obskakuje, dneska dokonce vaří manža oběd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
19.3.06 10:51

Vitam Wellinku! Preji brzske zotaveni a hodne zdravi tobe i miminku!

JInak jsem objevila mooc pekne stranky s vecickama na mimi. www.kocarky-ruzovypanter.cz
Maji tam i skvely vyber kocarku…

Tak obidek jsem uvarila uz vcera. A prepadla me chut na smazeny hermelinek…takze uz vim co bude k veceri :-) ovsem smazit musi manza, to bych fakt neustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
19.3.06 11:10

AHOJ HOLKY! Gratuluju nové mamině Wellince! ;-) Určitě je to silák už od početí! Počkej! To bude dítě překypující zdravím! :-)
Jinak co se manžela týče, má toho hodně…chodí do práce i do školy, takže mě nějak obskakovat nestíhá. Je mi to trochu líto, ale nemůžu po něm chtít zázraky… :-( Hezkou neděli všem! Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.3.06 11:10

Ahoj,

taky vítam Welinku :D

Nico, neobskakuje :) Včera šel v sedm do práce a vrátil se dneska v sedm, takže spí 8) Ale jinak je mooc zlatíčko.. :D

Akorát mi trochu štve, že tuhle sobotně-nedelní směnu má v rámci přesčasů, takže žádné náhradní volno za ni mít nebude.. :?

No nic, užívejte si těhulkovství. jdu vařit oběd

pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
19.3.06 11:21

Nico

obchod hezký jen co jsem koukala na kočárky Jane tak tam mají kolrkci 04 :?

A můj muž je na víkend pryč a jinak velmi zaneprázdněn, takže pomáhá jen psych.podporou, no uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex