Poradna duly
Jana Čurdová
Edik: tak to budu s těmi příznaky asi já. Bolesti břicha normální jako před MS, jiný charakter bolesti břicha - krátkodobě trvající křeče v podbřišku, jinak nic. Myslíte, že ty bolesti jsou v pořádku?
Moc bychom si s manžou přáli, aby vše bylo v pohodě. ![]()
já myslím, že to je v pohodě, při prvním těhu jsem to měla výraznější, teď už to tolik necítím..
Ty bolesti jsou prý od zahnizďování vajíčka, nevím, ale rozhodně to má víc holek
Dando, nemusis se bat, je to jak rika Pajina. Me uz tam ted jenom obcas dloubne, ale na uplnem zacatku jsem mela pocit, ze kazdou chvili musi prijit MS.
A kdy jdes na tu kontrolu?
JInak my jsme vcera zjistila, ze nejsem doma tehotna jedina
Jedna nase kocicka, u ktere jsme si vysleli, ze to nevyslo, na me vykulila brisko…takze budou kotatka ![]()
Preji vsem peknou nedeli! Ja budu asi zase lenosit…muzicek skvele zprovoznil notebook, takze jsem jeste v pelisku…
Nico: zítra musím zavolat své dr, zajdu tam v úterý poprvé, tka uvidíme jestli to bude 100%
Nico: ty máš kočičku? Nechávala sis dělat testy na toxoplazmozu. Moji rodiče mají kocoura, manželovi zase kočku.
Dando , mame chovatelskou stanici, takze kocek vice
Testy na toxu jsem si nechala udelat v ramci prohlidky u prakticke lekarky jeste ve fazi snazilkovstvi. Potrebovala jsem mit jistotu, ze jsem uplne zdrava - jaterni testy (mela jsem mononukleozu), hormony stitne zlazy (kdysi jsem mela problemy), boreliozu, toxu a jine veci. Vsechno bylo OK, ted to budu muset podstoupit jeste jednou na gynde, ale aspon uz budu v klidu.
Co se tyce toxy, tak mnohem vetsi nebezpeci ciha v syrovem mase a hline (venkovni kocky). Takze dobre myt ruce a na kyticky radeji uz rukavice…
Holky, taky se o vam manza tak stara?! Ja uz mam kaficko, tatranku…je to super! Asi budu tehu casteji ![]()
Zdravím po ránu,
včera jste toho napovídaly a mě nechodila upozornění, až když jsem viděla Pajinu jinde zkusila jsem to a tady spousta stránek, na o pak už nic ![]()
vítám Dandu neboj, já první těhu neplánovala a nic než nalitá prsa která né a né splasknout (neklamný to znak přicházející MS jsem nepociťovala, teď je to jiné, ale myslím, že jsem se to „naučila“ cítit. Minule jsem to cítila až od 6tt a občas jsem malinko krvácela to mě vždy vyděsilo, takže dr. utz, še ok, na a potřetí neschopenka a klid.
a souhlasím s Nico my sami sickočky namáme, ale kamarádi jo, testy pro klid jso dobré, ale jinak bych toxu fakt čekala spíš z dětského hřiště ![]()
pa
Mia
Zdravím Vás holčinky moc a moc.Tak bych se k vám moc ráda přidala.Podstoupili jsme 3× inseminaci,v prosinci IVF.Vše bez úspěchů.Pak jsem se stačila ošklivě vybourat v autě.A ač mám ještě stále poměrně vážné následky,v nemocnici „vzniklo“ miminko,na které se s manželem těšíme-termínek máme sice 30.10.2006(na průkazce)-ale já bezpečně vím,kdy tohle sluníčko vzniklo (přece jen jsem byla v nemocnici,…) a tak nám to s manžílkem vychází kolem 8.11. tedy úplně přesně na 13.11.=manžílkovy narozeniny.Za poslední měsíc jsem stihla podstoupit těžkou 3-hodinovou operaci,…hojí se mi pánev,…tak vám všem chci,berušky,dodat odvahu,že ZÁZRAKY SE DĚJÍ.Přesto,že já úplně v poho nejsem,pořád přemýšlím kdyby coby,…pořád cítím bolesti v podbříšku-jako na MS-ráno je mi nevolno,slintám jako bernardýn,točí se mi hlava,…jsem úplně ukázkový příznak.Já celá.Ale snad mi dáte za pravdu,že když srdíčko i s mimískem jsem viděla a slyšela už v 6TT,tento týden mělo miminko už 5mm…že je to asi strašně silný a statečný bobeček.Všem krásný den přeje Welinka
Vitam Wellinku! Preji brzske zotaveni a hodne zdravi tobe i miminku!
JInak jsem objevila mooc pekne stranky s vecickama na mimi. www.kocarky-ruzovypanter.cz
Maji tam i skvely vyber kocarku…
Tak obidek jsem uvarila uz vcera. A prepadla me chut na smazeny hermelinek…takze uz vim co bude k veceri
ovsem smazit musi manza, to bych fakt neustala.
AHOJ HOLKY! Gratuluju nové mamině Wellince!
Určitě je to silák už od početí! Počkej! To bude dítě překypující zdravím! ![]()
Jinak co se manžela týče, má toho hodně…chodí do práce i do školy, takže mě nějak obskakovat nestíhá. Je mi to trochu líto, ale nemůžu po něm chtít zázraky…
Hezkou neděli všem! Bee
Ahoj,
taky vítam Welinku ![]()
Nico, neobskakuje
Včera šel v sedm do práce a vrátil se dneska v sedm, takže spí
Ale jinak je mooc zlatíčko.. ![]()
Akorát mi trochu štve, že tuhle sobotně-nedelní směnu má v rámci přesčasů, takže žádné náhradní volno za ni mít nebude.. ![]()
No nic, užívejte si těhulkovství. jdu vařit oběd
pa
Pajina
Nico
obchod hezký jen co jsem koukala na kočárky Jane tak tam mají kolrkci 04 ![]()
A můj muž je na víkend pryč a jinak velmi zaneprázdněn, takže pomáhá jen psych.podporou, no uvidíme