Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
20.3.06 13:46

Welinko Ty jsi zhubla za 4 týdny 7,5 kilo 8O 8O
Holka a jíš Ty vůbec něco ???? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 13:52

Beinko jím docela málo,ale tělo si říká o pravidelnost..každý 2-3hoďky dostanu hlad,ale jen tak něco mi „nechutná“,tak toho ani moc nesním.Týden předtím,než mi povrdili těhu,(ani jsem netušila)jsem nejedla vůbec.Motala se mi hlava,měla jsem příšernou žízeň a bylo mi slabo.Jedla jsem jen slané vývary,abych nebyla dehydratovaná,pak občas jogurt,teď už je to v normě…ale stejně když něco sním,dlouho z té počáteční nechuti přemýšlím,kam to půjde :lol: :lol: :lol: To všechno se dá vydržet,hlavně aby se mimískovi dařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 14:02

Welinko Tak to doháněj alespoň ovocem a zeleninou :) Bereš nějaké vitamíny ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.3.06 14:04

jejda holky,

jsem já vůbec těhotná?? Jíst můžu úplně cokoliv, malýmu vařim a vůbec mi to nevadí.. Jenom doufám, že to vydrží 8)

Asi to zase vypadá na dalšího kluka - u kluků prý maminám nebývá špatně.. Tak uvidíme :D

Jinak musím říct, že z prvního těhu jsem byla hodně vystresovaná, nevěděla jsem co všechno budem pro mimi potřebovat nakoupit, jak co budu zvládat, atd. Teď jsem fakt hodně v pohodě, akorát se bojím nevyspání po porodu a taky aby malej moc nežárlil.. Právě jsem četla, že do pěti let děti snáší příchod sourozence hodně špatně :cry:

Co vy, jak jse na tom?

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 14:06

Welinko, já byla na UTZ asi tak v 4. - 6. tt (mám trochu početní problémy, jak můžeš vyčíst i z předchozí diskuse) a doktorka říkala, že je ještě malinký, ale vypadá v pořádku… a já se ani nedívala…neukazovala mi ho. ;-) Teď ve středu se ale těším, že už si ho pořádně prohlídnu a že snad bude vše v pořádku. ;-) Už bych to taky chtěla říct v práci, ať je jim všechno jasný. Nejsem profesionální lhář a nebaví mě se pořád „skrývat“. I když se vědomě skrývám ještě hodně krátkou dobu, už teď je mi to nepříjemný… :-/ Tak si budem vzájemně držet pěstičky a vždycky si řeknem, co je novýho. Tenhle server je na to přece přímo stvořenej. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
20.3.06 14:09

Welinko s tou žízní to taky znám. Někdy mám pocit, že bych vypila Niagáru! :-D Co ostatní holky a žízeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.3.06 14:10

Holky, jak píšete o ultrazvucích a bijících srdíčkách, tak vám docela závidím. Já jdu na první vyšetření až v pátek.
S jídlem mám problém jen ráno, to mi je blbě a nemůžu toho moc sníst. Dám si akorát tak jogurt a pak kousíček suchého chleba :( Po obědě už je to pak lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.3.06 15:31

Beinko papkám vitamíny,manžel mi dělá čerstvé ovocné šťávy,…snad bude vše OK.

Bee u takhle vyrovnané mamči je na 100% vše OK.Tak to má být,myslím.To jsou pak ty nevyrovnanější děti-pravda,musím se taky uklidnit :lol:

Jinak zase budu plašit s tím,že mi nic není.V poledne jsem měla spoustu energie,tak jsem si opečovávala tělíčko..zmohlo mě to natolik,že jsem usnula a vzbudila mě šílená nevolnost a slabost.Fuj.Ještě že už přijde manžílek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 15:33

BEE já žížu měla nesnesitelnou minulý týden. Teď už je to lepší :P
TINES Nebuď smutná. :cry: Já holkám taky závidím, protože jsem taky ještě u doktora nebyla :oops: Jdu tam taky v pátek. V 8.30 jsem tam jak na koni. Co Ty ?? V kolik tam razíš ???
Taky mi to strrraaašně pomalu utíká, asi se nedočkám. A navíc mám strach, že mě nic neukáže a řekne mi ať příjdu za měsíc. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 15:35

TINES Ty nemáš metříka ?? Nejde Ti to stáhnout ??
Rády pomůžeme. Zvlášť BEE je na to přebornice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.3.06 15:40

Ahoj holky,
teď jsem se vrátila od dr. Tedy nemůžu říct, že bych přišla domů plná dojmů spíš. naopak.
Prohlédla mě zrcadly, pohmatem (dělohu mám prý měkkou?), a udělala mi vaginální ultrazvuk.
Byla tam vidět jenom malinkatá černá tečka, prý se to nedalo ani změřit, tak si prý nedkožá ani troufnout říci, jestli je vše v pořádku. Poučila mě i kdybych měla nějaké příznaky na mimoděložní těhotenství.
Další kontrolu mám za 14 dní. Tak jsem z toho všelijaká.
Pokud to dobře počítám můžu být tak 3týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.3.06 15:42

DANDO Nevěš hlavu. Tři týdny je asi ještě opravdu brzo. Uvidíš, že za 14 dní už to bude větší drobeček :) a že bude všechno v pořádku, jen klid. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.3.06 15:48

Bee, Wellinko, žízeň přišla dnes
Tines , já jdu na vyšetření ve čtvrtek. Tak se máme alespoň na co těšit. Teda doufám, že bude všechno v pořádku.. Hlavně aby to nebylo mimoděložní těhu :?

Jinak holky, úplně jsem nesledovala diskuse okolo porodného. Nevíte, jestli už budeme mít těch 17,5 tisíce? To by nebylo špatný, co 8)

Pa, ať vám hezky rostou bříška

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
20.3.06 15:50

Dando,

kdy jsi měla poslední MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit