Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holciny,
teda vy jste pisatelky. Taky zdravim nove prichozi. No ja jdu na kontrolu zitra, jsem zvedava, co mi dr. povi, jestli je vse ok. Prukazku uz mam, ale chci se ho hlavne zeptat, jestli se mam taky vzdat milovani prubehem tehu jako u Danuly. 2× jsme to porusili a ja 2× skoncila v nemocnici, protoze jsem zacala krvacet. Takze si zase uziju celibatu
.Uz ho vidim, vytresti na me oci a rekne, ze nesmim vubec nic. Mam vsechno zakazany, ach jo a ja se tak tesila na brusle. ![]()
No ale co bych pro tu svou bambulku nevydrzela.
SEZNÁMEK:
BEE(76,rak) Praha - TP 1.11. Qeebo
KACULA(79,rak) Praha - TP 1. 11. Mimčula
DOMI(77,střelec) Olomouc - TP 3. 11. Chrobáček
STRAMPLICKA(79,kozoroh) Karviná - TP 4.11. Bublinka
ANNI(76,váhy) Ostrava - TP 7.11. Broučínek
MARCELA_F(75,štír) Kroměříž - TP 7.11.
MILKAK(80)S.Čech- TP 8. 11. Svišťátko
MAYA(blíženec) - TP 9. 11. Mimísek
JAGISKA(79,býk) Skotsko - TP 9.11.
EDIK(77) za Prahou - TP 10. 11. Méďa
MAKOŠ (Marketa,77,kozoroh) Zlín - TP 10.11.
PAJINA(77,beran) - TP 11.11. Hrášek
MILI(71) - TP 13.11. Bambulka
DORKA(76) Praha - TP 14.11. Drobek
MAJKA(79,štír) Svk - TP 14.11.
DENDULKA(78,beran)S.Čech - TP 15. 11. Mazlík
NICO(79,panna) Praha - 17.11. Červíček Mimi
TINES(81,beran) Brno - 17.11.
MIA(74,beran) Praha - TP 17.11. Mia/Hugo
BEINKA(77,ryba) - TP 17.11. Piciríkos
JANDULA1 - TP 15.11.
WELINKA - TP 8.11.
MANDA Liberec - ???
HIKI - TP 14.11.
DANDA (76,býk) - TP ???
Ahojky holcicky! Vy jste toho napovidaly ![]()
DENDULKO, nesmutni, ja jdu k lekarce taky az za tyden. Doufam, ze to utece, jsem hrozne nedočkava…Ja jdu v pondeli na 8:20
Tak moje radost z toho, ze je mi dobre pominula. V nedeli jsme jeli na matejskou a me se udelalo tak spatne, ze jsem myslela, ze to neustojim. Dnes v praci opet…ach jo. Dikybohu, ze je to vzdycky maximalne tri hodky.
Co se tyce pohodlneho obleceni…tak nejak nevim jake kalhoty budu nosit v praci…uz ted se nejak nafukuju…
PAJINO, ja si myslim, ze prave tech pet je hranice. Ja jsem se sestrou o šest let a rozumime si az od jejich asi 18. Asi je to hodne individualni, ale slysela jsem to od vice lidi. Myslim si, ze idealni jsou tri roky. To uz jde starsi dite pomalu do skolky a maminka ma dopoledne trochu casu. Nevim, zkusenost nemam, ale asi bych to tak chtela.
BEE, ja normalne vypiju tri litry bez problemu. Ted je to ale urcite vic. Třeba ted, během psani prispevku vypiju pul litru…A před tehu jsem vecer uz nepila skoro vůbec.
DANDO, bud v klidecku, 14 dni je pro mimiska cela vecnost, uvidis jak povyroste!
TINES, se mnou pujde muzicek az priste. On by sel rad i ted, ale shodli jsme se na tom, ze by to pro nej az tak zazivne nebylo. Navíc uz je tou dobou v praci. Poradna je potom uz od pul sedme, takze si to naplanujeme.
Vitam Jandulku a preji pohodove tehu!!!
KACULKO…taky zavidim prukazku…a kdo nam doda první foto u UTZ???
Ted byla na Nove ta reportaz z porodnice. Nakonec nic moc, ale i tak jsem z toho na mekko…
Preji krasny vecer a at nam pekne utikaji dny do kontrol ![]()
Ahoj holky,
no já koukám, pár dní tu člověk není a už ztrácí nit ![]()
Vítám také nové těhulky - akorát se omlouvám, že pomalu ztrácím přehled, fakt se tu toho za tu chvilku, co jsem se nekoukala, odehrálo děsně moc…
O porodném mluvili dneska večer ve zprávách jako o hotové věci. Tak snad můžem slavit ![]()
Děvčata, nějak se mi zvětšilo bříško, až jsem z toho nervózní, že je to nějak brzy… Ještě není ani konec druhého měsíce a já už vážně nedopnu kalhoty… Jak jste na tom Vy? A přitom nemám pocit, že bych nějak moc jedla. Spíš naopak… Dendulko, ty jsi říkala něco o nějakém dobrém obchodě pro těhulky v Praze? (pokud si to nepletu…) Kde to tam je? Jedu zítra na 3 dny do Prahy na nějaké školení, tak bych mohla spojit příjemné s užitečným… No jsem zvědavá, jak v té Praze budu existovat. Od poledne až do večera je mi špatně, prý jsem bledá jak stěna (to mi řeklo několik lidí nezávisle na sobě, co mě viděli různé dny různě odpoledne a nevědí, co se mnou je…)
Ahoj holky
tak přečtení všech komentářů mě zabralo asi hodinu. Taky se v tom začínám pomalu strácet, když sem chodím jen večer.
Dneska jsem byla poprvé u dr. a moc jsem nadšená nebyla. Vlastně mi toho moc neřekl, jen mě potvrdil těhotenství. Vlastně jsem ani moc víc nečekala. Pozval si mě za tři týdny a to už dostanu i průkazku a uděá mě první testy. akorát jsem taková špatná protože mě řekl, že to vypadá že se tam mimča usádlili dvě ale jedno to bohužel nezvládlo:-(( tak z toho mám takový smíšený pocity. ale to druhý je zdravý tak doufám že už bude všechno v pohodě.
Abych nezapomněla vítám nové těhulky a přeji krásně prožité těhu:-))
Dobrou Anni a spol:-)
Ahojky Domi…s těmi nedopnutými kalhotami buď vklidu.Já jsem od počátku těhu zhubla 7,5kg..kalhoty mi přes zadek doslova plandají,ale v pase je nedopnu a už nosím jen sportovní podprsenku(oblíbené kostice jsou mi malé!)…někde jsem četla,že je to spíše tou zpomalenou činností střev-že jsme zkrátka nafouknuté.Já osobně jako pátrací balón
Ale pravdou je,že mi bříško tak nějak už nejde zatáhnout do „plocha“=to je prý první známka opravdového růstu těhu bříška.Jééé..jak já jsem si myslela,že se mě tohle nikdy nebude týkat..a teď tomu sama stále nevěřím ![]()
Ahoj Domi, co se týče těch obchodů v Praze, je to TVERET ve Vodičkový ulici (najdeš je na netu) a taky Yourbody na Petrském náměstí (www.yourbody.cz), ta jejich nová kolekce je ale poměrně „náročná“ - teda aspoň pro mě, tak nevim, jestli by sis něco vybrala.
Holky určitě budou vědět o dalších obchůdkách, tak uvidíš. Ten Tveret má ale i spodní prádlo a myslím, že Strampli (??) v něm koupila dvoje kalhoty - džíny a normální do práce??? Nevim, ale někdo to tu psal.
Nebo to byla Kacula?? Fakt uz si nejsem jistá. Snad ti někdo poradí i další obchody. Já osobně se chystám do Tveretu.
Mám strach, že nebudu schopná dopnout pracovní kalhoty a nějakou držící podprsenku už budu taky brzo potřebovat..
Už se nemůžu dočkat na tu středeční kontrolu!
Musím už jít do postýlky, manža mě vyhání od počítače. Tak se mějte krásně a pa zítra! Bee
Bee , ja mam prave z tech pracovnich kalhot taky obavu… Vidim to na nejaky model od Litexu, protoze bile lacly bych jinde nez v praci neunosila a potom asi i tezko nekomu prenechala. Ovsem v momente kdy zacnu chodit po lekarne v elastakach
bude moje tajemstvi venku
a to doslova… Ajaj ![]()
Holky, holky…uz je utery! To se nam ty kontroly blizi… Ja uz zacinam trosku magorit. Jako vnitrne jsem v klidu, ale porad kontroluju, jestli treba nespinim a tak…
AHOJKY
![]()
Domi, ty kalhoty jsem kupovala v Tveretu, a mají tam i spodní prádlo, to zas až tam pojedu příště
Mají tam všeho řekla bych dost, normálních kalhot a i laclů a halenek atd..,
To jsme na tom podobně, mě začne být špatně odpoledne a trvá to do noci, už nepomáhá ani lehnutí do postele ![]()
Bee - to je asi normální, taky se chodím kontrolovat…
Přeju pěkný úterní den ![]()
Krásné ráno holky. Když tady tak čtu co si píšete, tak začínám pochybovat jestli jsem vůbec těhotná
Snad každé z Vás je špatně a mě nic
Prsa mě pobolívají, ale také to není nic mimořádného
Kalhoty dopnu
Vlastně mi až na občasné píchání v podbříšku nic není. Už tak blbnu, že jsem si včera odpoledne zase dělala test. Druhá čárka se objevila hnedka, ale fakt nevím ![]()
Beinko, neblbni!
To víš, že jsi těhotná… Mně některý dny taky vůbec nic neni…a jestli dopnu kalhoty uvidim dneska až půjdu k doktorce ukončit neschopenku z tý virózy.
Jsem magor, protože dneska se mi zdálo o práci…tolik se mi tam nechce. Kolegyně se mi neozývá - asi je naštvaná, že jsem doma „tak dlouho“…
Přemýšlela jsem ráno, že jí to napíšu mailem, abychom měly jasno…
Ale asi vydržim aspoň do tý zítřejší kontroly. Už mě fakt neba, že to tam NIKDO neví. :-/ Aspoň by pochopila, proč jsem nechtěla tu virózu klasicky přechodit. ![]()
Teda brebentilky,
jestli někomu není špatně, tak budte jen rády. Mě v prvním těhu nebylo vůůůůbec nic a bylo to báječný. No ale tohle snad už brzo přejde. ![]()
Jinak na UZ jdu dneska odpoledne, takže foto když bude, tak až večer… ![]()
Pak jsem chtěla poradit, že slušný oblečení mají v CA a v HM.....no já včera koupila takový sportovní kalhoty v HMku a myslim, že mi budou celé těhu, jsou lehounký, že je utahám i přes léto a maj úplet v pase. Jinak taky je super Litex, a na I.P. Pavlova je obchod Fanny s těhu věcičkama. Pak taky zkuste Tesco. Teda ale obíhat bych to nechtěla. Já mám informace od těhotnýh kamarádek a pak chodim už jen na jistotu!!! ![]()
Ostatní jsem zapomněla, jen prosím nové těhulky o ročník, znamení a příp. místo bydliště!!! Abychom se mohly lépe orientovat.....taky asi některý maminky, které nepíšou už delší dobu posunu na konec seznámku.......Tak mě nebijte, jo!?!?!?!
KACUL, to je v pohodě s tím seznámkem…už je nás tolik, že bychom se fakt za chvíli neorientovaly! ![]()
S těma obchodama je to šílený. Je jich fakt asi hodně moc a člověk aby si na to vzal vždycky dovolenou a nebo lítal jak šílenej.
Kalhoty z HM mám už delší dobu…jsou takový hodně široký, dole s gumičkou, která se dá stáhnout, aby tak široký nebyly a mají kapsy jako u džín…dvě na zadku, dvě z boku a samozřejmě na břiše úplet. Koupila jsem je snad už někdy v listopadu nebo tak nějak původně na cvičení, ale pak jsem zjistila, že na to jsou široký moc…tak jsem si řekla, že se budou „jednou“ moc hodit…
Možná jsou to ty samý, co máš teď ty? Hezké úterý všem!
Krásné dopoledne holčinky… Kaculo tak já jsem roční 1982 ,znamení Beran(teda všici říkají spíš ovečka
),bydlím v Jizerkách a čekáme
Pokorňátko ![]()
Dneska ráno bylo „úžasný“.Fakt,než příště napíšu,že mi nic není,tak se desetkrát rozmyslím
![]()
Beinko soucítím s tebou…mě úplně přestalo bolet břicho a tak plaším taky.Pořád se pozoruju,a asi ještě před týdnem jsem si chtěla dělat testík taky!!!Určitě s námi mávají hormony
Musíme být ale v poho,aby mimískové nebyli nerváčci.Ju?.Bee mě včera úžasně podržela,s dalšími kontrolami se to bude lepšit..uvidíš!
Jandulo

jsi šikulka