Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
21.3.06 18:13

WELINKO …ten tvarohový výtok je normální, jen nesmí svědit nebo zapáchat!!!! U dr ti budou určitě dělat stěry.....
A jinak Mimčuly foto jsem vyfotila fotákem, protože scanner nemáme :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 18:28

Kaculo no ty jsi třída..tak já to tak taky provedu!

Bee,broučku,tak tímhle jsem procházela minulý týden-držím tě v duchu za pacinku.Já jdu raději na KO už zítra..jede se mnou manža.Vidíš,a já mám zase šílený strach,že srdíčko už nebude bít,…to je takový těhotenský kolotoč.Musíme VYDRŽET,maminko.Neboj,já jsem taky potentočkovaná až za ušima.Panikařím a téměř „jistě“ pořád čekám blbý zprávy.Pak vylezu z ordinace jako sluníčko.Uvidíš,bude dobře.To bříško tě taky pořád nebolí?Ty budeš rodit ve Vrchlabí?No to se POTKÁME!JEDINÁ LIBERÁLNÍ PORODNICE V ČR.A mají tam pěkně narváno,musíš se hlásit taky hodně dopředu..¨jezdí tam maminky z celé ČR!!!ale stojí to za to.Ruku na srdce!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 19:29

Jeeeeeeeeeeeeeee WEEEELINKO, tak to už se na tebe v tom Vrchlábu těším!!! :-D Třeba se tam fakt sejdem! Chci tam zajet co nejdřív…teda asi třeba už kolem toho 12. týdne. Aby mi i řekli, jestli nemám jezdit na kontroly k nim…domluvila bych to třeba dycky na pátek a zůstala u tchýně. ;-) Chci tam přesně kvůli tomu přístupu. Já totiž nechci nic - jen prostě porodit…jestli mi rozumíš. A věřim jim. Podle všech referencí by fakt měli být best of porodnice v ČR. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 19:35

KACUL ty mě dokážeš vždycky tak krásně postavit do latě, že se musim smát. :) Snažim se být pozitivní a zítra uvidíme…a snad i uslyšíme! :wink:
Beinko, Welinko, Kacul moc děkuju za podporu…jestli jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám a děkuju všem! :) Budu se snažit být vzor vzoru, když jsem ta matka pluku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 19:37

Bee ten přístup je úžasný..všechny kámošky z okolí tam rodily.Mají sluníčkové děti=to protože prožily úžasný porod.Nikdo do ničeho nezasahuje,žádné nástřihy,…vodička,pohodička…těším se tam.Taky tam pojedu kolem 12TT…snad se dočkám :cry: Jsem nějaká ustrašená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 19:40

Welinko, tak ten výtok co mám (ten čirý, tekutý) je teda normální „těhotenský“, jo?! To mi ta moje doktorka neřekla…nanynka jedna. :-( Tak doufám, že to zítra řekne!!! Ty jsi asi víc pod dozorem doktorů po tý operaci, viď, tak to všechno víš? ;-) Vidíš…zase něco zlého pro něco dobrého… A neboj! Bude to určitě normální vývoj jak říká KACULKA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 19:47

Holčinky tak jsem nějak roztřepaně tu poslední fotečku vložila.To měl mimísek 5,1mm(6+2tt),krásně mu bilo srdíčko…

..a já už mám běhavku ze zítřejší kontroly :oops:

http://onpo.album.cz/…74326af7.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 20:14

Welinko je náááááááádhernej a určitě bude naprosto v pořádku! JEN SE NEBOJ!!! Budem zítra spolu a jen přijedem zpátky k počítačům, napíšem si výsledky, jo?! ;-) Já už začínám věřit, že bude vše OK (jak řekla KACULA) a začínám se těšit…A KACULA je matka pluku - zástupce a ta se musí poslouchat!!! A pro tebe to platí taky! Všechno, co řekla! :-D Tak nádech, výdech, klííííííííííííd. Četla jsem, že pro prenatální komunikaci je dobrý ráno po probuzení hned nevstávat, ale třeba minutu - dvě dýchat do bříška, položit na něj ruce a tak s ním komunikovat. A je to možné kdykoli během dne opakovat…takže fakt pěkně do bříška nádech a výýýýýýdech…a hladit a hladit! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.3.06 20:14

Tak at hezky roste Pokornatko!!!!…
No jinak holky, tady se žádný stresy dlouho nezdrží…vše bude OK!!!!
A za chvíli snad založime i fotky ve fotogalerii!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 20:21

Bee děkuji za uklidnění..já už se taky svým způsobem těším.Vlastně mám strach se nějak extra těšit :oops: No fakt,dneska hormůnky pracujou!!!Říkám si,pokaždé kontrole,teď si to budu užívat..přejde den a zase mám splín :wink: Ale my se fakt nesmíme nechat tak hrozně rozhodit…vše bude OK. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 20:45

Welinko, jinak to ani bejt nemůže. Jsme zodpovědné, staráme se, načteno máme leccos, vitamíny papáme a u tebe už bych vůbec nepochybovala, protože už jen podmínky v jakých Pokorňátko vzniklo a jak se v těch ztížených podmínkách drží zuby nehty o lecčems vypovídají. Prostě chce a narodí se, neboj! ;-) Zítra budem moudřejší. Ale neboj…taky furt čekám, kdy si dovolim si to užívat…snad možná aspoň ten měsíc a půl co už pak fakt půjdu na mateřskou. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.06 21:18

Bee to je fain „že se máme“…že jo…na zklidnění mi doktorka napsala Magne B6 (3×2tbl.)…ale 2dny už ho neberu,protože jsem po něm měla šílenou zácpu..tak mi teď manžílek dal rovnou 3! a čekám,že bude líp.Jsem strašně šťastná,že na to miminkování nejsem sama…držím ti,zlatíčko,palečky.Já jdu už hodně brzy ráno,na odběry,…a pak na UTZ.tak ať se na ten zítřejší den krásně vyspinkáme a hlavně ať máme zase na chviličku pokoj.Viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
21.3.06 21:33

AHOJ MAMULKY, já jsem se sem trochu vpletla, protože jsem si jen chtěla zavzpomínat na ty pocity na začátku těhu, které máte teď vy, je to pro mě dojemný!!!! :D Uvidíte za pár měsíců sami… :D Přeju Vám všem hodně sil, a buďte klidné já nervákuju, stresuju a šílím a bulím celé těhu, a navíc teď můj strach ze všeho graduje, někdy mi už pěkně hrabe, třeba když jsem pronesla doma - miláčku a co když nemám v bříšku miminko a narodí se něco jiného…tak to už mi můj milý fakt se smíchem zaklepal na čelo… :lol: :lol:

Výtok- slabší,bílý mám taky celé těhu, není to nic závažného-pouze hormony.......

BEE taky jsem téměř do konce 3.měsíce tajila těhu v práci před obrovským ženským kolektivem, až mě jednou dvě velmi potřeštěné kolegyňky na WC tak šíleným způsobem, jak měly ve zvyku „bafly“, já se tak hrozně lekla, poslala je sprostě někam a bulela na záchodě leknutím, šokem, a hrůzou , že z toho šoku potratím… :lol: za dva dny jsem to raději všem řekla, to bylo omluv a hlazení......dnes už se tomu smějem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.3.06 21:39

Welinko, taky si řikám, jak je to super a jak to muselo bejt blbý, když dřív internet nebyl a maminy se vzájemně potkávaly až v porodnicích… :-( Ještě, že je to tak, jak je. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
21.3.06 21:40

Ahoj holky
co to tady čtu???? hlavu vzhůru a žádný stresy at máme zdravá usměvavá miminka:-)))
Taky jsem měla včera přek kontrolou nervy, nakonec to dopadlo jak to dopadlo.
Asi jsem zakřikla to že mi zatím nic není. od neděle mi začínají denní nevolnosti. Ale jen takový chvilkový a taky mám víc hlad a je mě občas z hladu trochu šouflo.
dneska jsem si byla kupovat kalhoty. Mám jedny co jsou trochu větší ale ty už jsou v trochu dezolátním stavu. Asi po dvaceti kusech mě konečně jedny padly. mám je trochu větší v pase ale jinak mě sedí dobře. taky jsem prošmejdila obchůdky s děckýma věcma CaA, HaM atd..... no slintala jsem blahem.-))) ale raději ještě nic nekupuju.
Jo a ještě jsem měla sraz s kamoškou co se jí narodila holčicka v únoru, tak jsem si zaslzela, jaký je to drobeček a jak se na toho našeho broučka těším:-)))

tak papaaaa
anni brouček a Adámek ( doufám že už spící)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí